.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на galu6a

Поредната тема за Св.Валентин!!

Значе исписаха се много неща на тема "какво ще подарите на своя любими/а" и всеки казва "незнам не съм решил" или пък "няма да празнувам тоя скапан празник" аз няма да ви питам какво ще подарите ,а какво сте подарявали и какво сте получавали през миналите години от сегашния си приятел или от бившия по бившата по по бившата и т.н.

П.П. моля без излишни коментари точна и ясно моля!!!

http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Вие само на този измислен празник ли се обичате и си подарявате подаръци ?
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ако се пусне още една такава тема, чисто за първи път ще ви е...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    galu6a това е поне втората ти тема за Св.Валентин в този раздел,освен това имаш теми за Св.Валентин в "Секс" и "Козметика и диети" ... Абе ти да не си вманиачен/а по тоя празник или си хипер забил/а и чакаш някой да ти каже,как да се облечеш,какво да подариш и как да го/я изненадаш сексуално?!

Град
    Дълбините на канала :D
    Чела ли си си хороскопа...Венера е в цикъл да знаеш ше падат превръзки!
    Въх майка колко сте деградирали....

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Чела ли си си хороскопа...Венера е в цикъл да знаеш ше падат превръзки!
    Въх майка колко сте деградирали....
    ACϟDC

Супер фен Аватара на galu6a
    О боже колко сте забавни да не говорим за другите милиони теми за Св.Валентин не съм нито първата нито последната.А това за дето съм пуснала в Секс и в Козметика и Диети там въпросите са др нямат нищо обща с "какво да подаря..."
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    О боже колко сте забавни да не говорим за другите милиони теми за Св.Валентин не съм нито първата нито последната.А това за дето съм пуснала в Секс и в Козметика и Диети там въпросите са др нямат нищо обща с "какво да подаря..."
    След като знаеш,че има и други теми за Св.Валентин,защо въобще пускаш нови теми,а не пишеш в старите?!
    Освен това,щом имаш няколко въпроса,защо просто не ги зададе в една тема като нормален човек,а пускаш тема във всеки раздел?!

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Е че нали и ти пусна такава тема
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    .
    Да пуснах, но сравни датите

Град
    Go Skate Day ! ! !
    .
    Ок ок не ми се карай на мене де
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    .
    Ок ок не ми се карай на мене де
    сори брат.. не съм на кеф днеска... сори, че си го изкарвам на тебе

Голям фен
    Следващата тема за Св. Валентин ще отговора

уффф значииии...като лешояди сте мамка му....може момичето да не е наясно със форумите,като мен например,а?ще можете ли да приемете факта че има и хора,които не висят по цял ден в teenproblem да пишат заядливи коментари...майко ма сте и вие зна4и
    тъъъъ нека се върнем на темата за "Свети Валентин" тази година ще ми е втората,на която съм с приятел на този празник и почти не съм измислика какво да му подаря....например мислех си за една кутиика под формата на сърце,в която да сложа презервтижи и боксерки,и тъй като ще съм си сама на празника ще се подаря и себе си ;] а относно подаръците за приятеля ми миналата година....плюшена възглавничка сърчице и кутия бонбони (клише)

Мега фен Аватара на SunSmile
    Първо аз не съм подарявала, но случайно получих нещичко, което не искам да споделя.
    Имам страшно много луди идеи в главата си и ако имах приятел бих му подарила: забавно бельо или скъпо марково бельо, Бижу - ланец и гривна, само ланец, само гривна, може ланец или гривна с обица (ако има), Голяма кутия с различни сладкиши и скъп алкохол (някъде в нета разглеждах и има), нещо за кола (ако има такава), Скъп и марков парфюм ... Имам и още някакви идеики, но тези ми харесват
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    bratle vlizam v razdela..i gleam pone 10 temi za sveti valentin .. a mama mu deba sprete ve4e de..
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от fuckUall
    bratle vlizam v razdela..i gleam pone 10 temi za sveti valentin .. a mama mu deba sprete ve4e de..
    Доста културно изказване.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Аз празнувам Трифон Зарезан,така че..
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

sunsmile според мен не е задължително подаръка да е скъп(марков парфюм,ланец,гривна бля бля.. )... в крайна сметка това е романтичен празник а романтиката с пари не може да се купи...за това аз съм на мнение да се вземе нещо по-символично,дори и клише да е (важното е на празника да сте заедно....подаръка остава по-назад )предполагам че момчето ще се зарадва каквото и да е ,само да е поднесено от любимия човек и с подходящите думи ,разбира се

нищо, к'ви подаръци, к'ви левове...тогава е Трифон Зарезан, ако искат да ми се сърдят

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    galu6a това е поне втората ти тема за Св.Валентин в този раздел,освен това имаш теми за Св.Валентин в "Секс" и "Козметика и диети" ... Абе ти да не си вманиачен/а по тоя празник или си хипер забил/а и чакаш някой да ти каже,как да се облечеш,какво да подариш и как да го/я изненадаш сексуално?!
    амиии дори и някое от изброените от теб да е вярно..защо я нападаш? може би е лудо влюбена и се носи на крилете на любовта .. престанете бе хора да им се карате на влюбените.. като те дразни темата просто я подмини...
    иначе по темата.. подарявали са ми плюшки, рози, бонбони, бижута...ще видим сегашият ми фр какво ще ми подари...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Тъкмо намерих, че мога да си поръчам за св. Валентин 2 чаши изпращаш снимка и те ти правят чаши със снимката.Ама не знам чаша подходящо ли е за любовен празник . .та мисълта ми е с наша снимка разбира се де. =)

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    За жалост не съм имала приятел на Св. Валентин Еми... Та така можете да подарите на приятеля си примерно ваша много сладка снимка в рамка или защо не нещо мнооого мекичко Еми вие си се сещайте !!!

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Аз не мога да разбера кво ви пречат многото теми за свети валентин.Като ви дразни не пишете само за да се заяждате с хората които не са депресирани като вас и са празнично настроени !!! Идва Свети валентин - нормлно да има теми за този празник , като идва нова година - нормално да има 100 теми за нова година и т . н . и т. н .

По темата : Това ще е четвъртия свети валентин който празнувам с приятеля си.Първите два пъти му подарявах плюшени играчки, миналия свети валентин му подарих гоялма торта под формата на сърце на която пишеше Оби4ам те - общо взето все тъпи и банални подаръци но тази година съм решила да го изненадам с един наистина скъп и хубав подарък според мен - романтична вечер в лукснозна стая с джакузи в един хотел в село Арбанаси.

Аз на 14.02 съм на олимпиада по химия. Оригинален подарък си направих. Иначе чакам някой да ми подари плюшено мече,по възможност пандичка за Св.Валентин..на толкова много хора съм поръчала,няма как поне един да не се сети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си