.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    ами я да ви питам и вак какво мислите за следното. значи сестра ми скъса с неиния преди близо месец и сега като наближава 14-ти и става супер гадно че е самичка . аз си имам гаже и като се чуваме с него и на нея и става още по зле въпреки че не си го признва . та исках да ви питам удачно ли аз да й подаря нещо за се. валентин . не става въпрос за нещо скъпо принципно знам че някакво малко бижу би и харесало примерно нещо такова http://4as-pik.com/shop/product_info...products_id=92 . обаче се притеснявам да ни й стано още по-зле . всмисал аз бих й го подарила само от добри чувства за да не се чувства толкова самотна ,обаче се притеснявам да не би да се разстрои още повече и да стане по-зле от преди ,че после и аз да се чувствам виновна и само да си развалваля и аз празника вие как бихте се почувствали ? бихте ли приели подарък за св. валентин от човек който не ви е гадже ?

PurplrGirl защо да и стане кофти.. точно обратното.Точно в момента се чувства най-самотна а ти ще и покажеш че има някой до нея.. идеята ти е страхотна..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си