- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Св. Валентин- подаръци
Споделете какво мислите да подарите тази година на половинката си(отбележете дали става въпрос за подарък за момче или момиче)![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Вие православни хрисияни ли сте или католици ?
На всеки ще дам по 1 бутилка вино да празнува Трифон!
о аз най-накрая съм готова сред толкова четене в нитаобикаляне по магазините.значи подаръка ми е следния:
-101 причини поради ,които те ОБИЧАМ стана много сладко стана
-и макар да не съм привързаник на плюшките му взех идно мн сладко сърце и отгоре с мн срадко тигърче,защото и той е тигър![]()
П.П. имам и снимка ако някой иска да види да пише![]()
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
C2H05OH![]()
![]()
На 14 е Трифон Зарезан, не св. Валентин. Св. Валентин е католически празник, а ние сме или някои от нас само се водят, че сме Християни.![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Първоначално написано от LiveFlower
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Аз мился да празнувам бг варианта на св. Валентин - вино и секс до зори. Ей т'ва е ... ,а ако се намери и някоя девойка дето да може и да врътне една мусакичка напрао ще е идеално ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.:.:: Bobby Was Here ::.:.
Точно така. Днес е Трифоновден или Трифон зарезан по стар стил.Първоначално написано от TheRunaway
По нов стил е днескаПървоначално написано от acdcfenka
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
+1Първоначално написано от TheRunaway
Иии какъв е тоя Свети Валентин
ден на любовта дръжки,че вие през останалото време не сте ли влюбени и не си ли показвате любовта?
![]()
+1 Наздравее ТрифонеееееееееПървоначално написано от gbemXXXIV
Не съм мислил за подарък. По празници не обичам да правя подаръци. Тъпо ми се вижда, особено ако е за Свети Валентин, което си е ебаси подигравката с истинския български празник.
За св. Валентин мисля да подаря на половинката си моето отсъствие от ефира една вечер, като изляза с женките и пийнем стабилно.
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от hottie
![]()
![]()
![]()
![]()
аз моята половинка дано не я изпия до тогава![]()