Цитирай Първоначално написано от sladkata90
Вие сте единствените,на които мога да споделя нещо такова...Въобще да споделя нещо.Незнам дали темата е за този роздел,но мисля че е най подходящия.Искам да кажа,че ми е писнало от живота,от риятели,от родителите ми и от всичко.Още от малка всичко ми е прецакано.Винаги съм била засенчвана от някой.Колкото и опити да съм правила да съм отпред да съм важна поне веднъж не става.Все е имала хора ,които са повече от мен.На 13 съм а никога не съм имала гадже,а не съм чак толкова грозна.Приятелите ми винаги ме тъпчат а аз не смея да кажа нищо защото ще остана сама.А родителите ми са толкова неразбрани...Заради тях става почти всичко.Завърших срока с 6.00 а аз трябваше да си изпрося едно браво.Другите напримир са излизали до 9 а аз 7 трябваше да съм си вкъщи.Правим у някой купон но аз немога да отида и пропускам всичко,защото например съм на уроци и не трябва да пропускам.Все ми казват:кое ти е по важно бъдещето или приятелите?Вече ми е писнало.От няколко седмици искам да се самоубия но нещо все ме спира.Мисля си,че ще е толкова по-лесно да съм мъртва и да прекратя живота си.Дори вече съм сигурна...
Няма хора, които те обичат повече от родителите ти! Т'ва го запомни. Относно приятелите ти, не мисля, че са ти истински приятели, след като те ''тъпчат''. Покажи им, че не си нищо по-малко от тях и ако не те оценяват, намери си други. Не си длъжна да търпиш обидите на околните, имай малко самочувствие Казваш, че винаги си била засенчвана, ами промени нещата де. Винаги има как да се докажеш, а и не мисля, че да си 'върха' е най-важното нещо. Какво като си на 13 и нямаш гадже? Аз чак на 15 си намерих гадже и какво? Оказа се пълен боклук. Имаш време да сменяш гаджетата, момчета навсякъде, по-добре за сега продължавай да наблягаш на ученето. Не ти изнася да си до 7? Е при тези изнасилвания и отвличания малолетни нямат работа на вън вечер. Родителите ти забраняват да стоиш до късно, защото се притесняват за теб, все пак не се знае какво може да се случи. ГЛЕДАЙ СИ УРОЦИТЕ, ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ТЕБ! ИМАШ ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКО, СТИГА ДА СЪУМЕЕШ ДА ОЦЕНИШ ЖИВОТА СИ ТАКЪВ, КАКЪВТО Е, ЗАЩОТО НЯКОИ НЯМАТ ТОЗИ ШАНС...