- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде ще кандидатсвате след 7ми клас
Е къде?
mislq da e ili v SMG,ili v Lomonosov![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Амм.. за сега си мисля за Строителния Техникум ..,ноо ще видя![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Ъмм аз искам в НГДЕК![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
9 ФЕГ
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
164 ГПИЕ.
Ама спрете да пускате постоянно тъпи теми за кандидатстването след седми клас.2 теми има.Достатъчни са.
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
аз завърших Ломоносов 2008г -кино и видеотехника..супер специалност!най-горещо ти го препоръчвамПървоначално написано от AvRiLFaN95
защото за 5 години там обиколих кина..телевизии..киноцентър а абе супер..ако това те влече влизай..няма какво да се чудиш!
П.П има и други яки специалности..но не съм запозната от близо за да ги коментирам![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Мдам в Ломоносов е готино.Имам една приятелка там,която влезе тази година и е страшно доволна.И аз съм ходила с нея до там.Супер си е училището.А ако ви интересуват езиковите,освен тези най-споменаваните,мога да ви кажа че близо до Ломоносов се намира и 32-ро,което също е много добро и дава прекрасно образование.Стегнато си е ,но ви подготвя супер за матурите.Това за тези които искат в езиково :P
ПМГ Шуменинф0рматика и математика
надали ще ме приемат![]()
![]()
mi az mnogo iskam v Stara Zagora v Muzikalnoto Uchilishte![]()
ПМГ - Монтана
Ако не там съм в езиковата
*Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите.*
С какво мислиш да кандидатстваш там?Първоначално написано от Millen4ety
Аз кандидатствах по- миналата година.. в Смг ме приехаПървоначално написано от AvRiLFaN95
![]()