Тъй като преди имаше подобна тема , а сега не я виждам , ще пусна тази
1.Какъв шампоан ползвате ?
2.Какъв сапун ползвате ?
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?
7.Какви лакове ползвате ?
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .
A.D.I.D.A.S.
1.Какъв шампоан ползвате ? Sunsilk за обем и Nivea за изправяне на косата без преса
2.Какъв сапун ползвате ? Сапун не използвам от годиниПредпочитам душ-геловете на Ейвън
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Avon,Nivea,Ruby Rose (за сенки),Maybelline ... има и още,но не ми се изброява
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Спирали,моливи за очи,моливи за вежди,гланцове,балсами,сен и,пудри ...
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Маската на Avon Naturals с чаено дърво и грейпфрут
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Bvlgari Jasmin Noir,Bvlgari Omnia Crystalline,Gucci By Gucci,няколко на Nivea,наколко от AVON,няколко B.U. ... и други естествено
7.Какви лакове ползвате ? предимно Golden Rose Paris
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Преса - няколко пъти седмично
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? При всяко къпане естествено
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Нивеа и Ейвън,за ръце,за лице ... Предимно дълбоко овлажняващи за през зимата и лятото
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Почистващи продукти за лице на Нивеа,лосиони за тяло на Ейвън ... Това се сещам в момента
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . Тук няма да пиша,защото пак ще се появи някой,който да ме нарежда,защото не харесвам любимата му козметика![]()
1.Какъв шампоан ползвате ? Редувам Нивеа и Елсев
2.Какъв сапун ползвате ?Тет-а-тет,а душ гел-последно бях с на Фрутини
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?Не,всичко е различно
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?Сенки,спирала,молив за очи,гланцове,фон дьо тен и перли понякога
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?Не ползвам
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?На Кристина Агилера-Inspire и на Наоми Кембъл-Cat de lux at night
7.Какви лакове ползвате ?Ооо имам страшно мн и са различни
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?Преса,зимата рядко.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?Гарниер-маска и балсам в едно,при всяко миене на косата
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?На билка-за ръце и лице
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Не се сещам :Д
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове. - Всеки харесва различно,така че няма да давам мнение![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
1.Какъв шампоан ползвате ?сега съм с Head & Shoulders
2.Какъв сапун ползвате ? предпочитам душ-геловете на Ейвън
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?декоративна на Bourjous
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?Bourjous-спирала,сенки за очи,ФДТ и пудра
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?не използвам
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?C-Thru зеления
7.Какви лакове ползвате ?O.P.I.
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?1-2 пъти в седмицата
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?не
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?за лице и рядка за тяло
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .-кристали за коса и Garnier Pure 3in1
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове -Bourjous и O.P.I.(най-хубавите лакове коита съм ползвала да-скъпи са но си струват)
това е от мен-има и още но вече ме мързи![]()
Twilight FANPIRE
1.Какъв шампоан ползвате ?
Глава и рамене
2.Какъв сапун ползвате ?
Dove
Мне, ама най-много неща имам на Лореал май.
По-скоро не. Много рядко спирала или молив за очи
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?
Домашна > all
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?
Парфюм имам на Ив Роше, ама то е по-скоро тоалетна вода. Дезодорантът ми е на Leocrema, харесвам и Nivea
7.Какви лакове ползвате ?
Не се лакирам. Ако става въпроса за коса - Taft черен
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?
Нем
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?
И тук не
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?
Ами на Лореал един матиращ, Бочко и понякога един на Ейвън, дето е неочаквано добър
Гланц за устни на Леокрема, балсам някакъв, дето не го знам на каква марка е и лосион за тяло на Гарниер и един с праскова, който мирише нечовешки, ама не е от Бг. :/ Вакса за коса понякога на Лонда, кристали на БиоФарма и крем за ръце. Трици за лице на Христина.
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .
Лореал
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
1.Какъв шампоан ползвате ? Pantene Full & Thick
2.Какъв сапун ползвате ? душ-гел - Yves Rocher, Avon
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? не се ограничавам само с една марка.
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? фдт, пудра, коректор, сенки, молив, лакове, гланцове...
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? няколко на Avon
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюмите ми са доста, а дезодоранта е Nivea Pearl Beauty
7.Какви лакове ползвате ? много са, различни марки
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? общо взето всеки ден
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? всяко къпане - Pantene Full & Thick
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? лице, ръце и тяло
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .- много неща
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове - Yves Rocher - много качествени продукти - декоративна и бяла козметика + парфюми
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
1.Какъв шампоан ползвате ? - Nivea, Elsev, Redken..
2.Какъв сапун ползвате ? - Nivea, Le Petit Marseille
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - Любимата ми е Nivea
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - Спирала - Maybelline The Collosal, фон-дю-тен - Nivea Stay Real
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Не ползвам
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - Дезодорант Rexona, парфюм - Hypnose
7.Какви лакове ползвате ? - Не мога да се лакирвам добре, но иначе преди позлвах на Golden Rose
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - Преди ползвах само за бретона, защото не е хубава. Скоро ще си купувам качествена, но ще се опитам да се ограничавам максимално във използването й
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - Използвам такъв без отмиване. Garnier Fructis Hydra-Boucles
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? - За ръце - Nivea
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . - Лосион за тяло на Nivea, лак за коса на L'oreal ...
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . - Не прекалявайте!!! И фон-дю-тенът да е вашия цвят, че е ужасно иначе![]()
....
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
1.Какъв шампоан ползвате ? За момента шампоан с хинин.
2.Какъв сапун ползвате ? Нямам идея. Какъвто дойде. Какъвто купи майка ми.
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Не. Коя ? Зависи от продкта- различно.
4.Ползвате ли гримове ? Напоследък рядко. Най- много се харесвам със спирала само в последно време и от време на време фон дьо тен. Какви ? Спирала или спирала и фон дьо тен. Понякога и червило или гланц. Рядко ползвам и сенки за очи.
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Купувам си и като свърши я сменям. В момента съм с една на Ейвън със Японско саке и ориз- доволна съм.
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Сменям парфюмите редовно. В момента ползвам новото Булгари- Jasmin noir и дезодорант- Нивеа- Pearl beauty.
7.Какви лакове ползвате ? В момента ползвам предимно заздравител. Когато слагам лак няма значение каква марка са, а цветове- обичам отровно (искрящо) розово и всичко в розово- лилавата гама.
8.Ползвате ли преса/маша ? Преса- да... Ако да , колко често ? От време на време. Когато има повод или когато искам да искам да изглеждам много добре.
9.Използвате ли балсам за коса ? Не, не е необходимо.Ако да , колко често ? Най- много веднъж в годината.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Ползвам крем за студено време на Авен в момента, защото зимата кожата ми много загрубява от студа.
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Ами мисля, че това е всичко...
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . Не мисля, че има какво да препоръчам, защото всеки е с различен вкус.
Ми като не виждаш темата,пусни търсачката,бе мила!И понеже няма какво да правя:
1.Какъв шампоан ползвате ?Фитовал в момента
2.Какъв сапун ползвате ?
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?фон дьо тен,червилце,гланц отгоре,спирала,руж и сенки
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?Имам някаква пилинг на Ейвън,иначе си правя и домашни с медец и др.
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?парфюм не ползвам,дезодорант Нивея дабъл ефект
7.Какви лакове ползвате ?Ми имам много...Уетеднуайлд,Голдън Роуз и др.
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?Преса ползвам 1 път седмично някъде
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?Балсам-не,имам маска
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?За лице,ръце и тяло-Нивея,Фрутини и др.
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .Ми то това за всеки е различно...Продуктите за лице са ми на Гарние за смесена кожа,гримове имам на Манхатън-фон дьо тена например,на Есенс имам сенки и лакове.
1.Какъв шампоан ползвате ? Shauma (червения за боядисана коса)
2.Какъв сапун ползвате ? Тео (синичък мирише много хубаво.)
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? хм.. не мога да се сетя определена марка.. не ползвам козметика попринцип..
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? само черен молив
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? не ползвам , ползвам почистващ лосион на Ейвън
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Силвър
7.Какви лакове ползвате ? безцветен заздравител
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? рядко използвам преса.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? веднъж седмично слагам балсам
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? крем за ръце през зимата.
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . не мисля че има такиваосвен лосион за тяло
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . ...........[/i]
1.Какъв шампоан ползвате ? Dove Hair fall control
2.Какъв сапун ползвате ? различен всеки път
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? не... но може би ейвън най-мн
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? черни моливи и гланцове
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? ами то е почистващ гел Neutroegena Visibly Clear
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Парфюм. Сега съм с Morgan - Love de Toi
7.Какви лакове ползвате ? всякакви
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? да. преса почти всеки ден
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? не
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? само за лице
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . спрейове за тяло, гребени...
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове? ........
1.Какъв шампоан ползвате ? - Head&Showders Mentol
2.Какъв сапун ползвате ? - Използвам душ гел на Ейвън миришр на мащерка,много ме кефи![]()
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - Различно,не е само една марка...
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - Най-често съм с черен молив и спирала,но понякога слагам и фон дьо тен...
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - Не ползвам
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - Дезодоранта ми е Rexona зелена,прфюма не знам какъв е,но мирише на боровинки![]()
7.Какви лакове ползвате ? - Ярки цветове-пимбяно,жълто,оранжево,чер ено,зелено...
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - Скоро време на съм си изправяла косата,иначе преди се изправях всеки ден...
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - Вски път като си измия косата(3-4 пъти на седмица)
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? - Ами един крем за тяко които мирише на канела,ама марката не я знам![]()
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . - Нямам какво да допълня![]()
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове - Не си взимайте фон дьо тен на Орифлейм,аз се изприщих от него![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
1-шампоани винаги ползвам различни.Ако ми се появи пърхот използвам на Clear, a ако нямам пърхот/както в момента. по принцип ползвам шампоаните на AVON, но понякога майка взима и някъкви други.Първоначално написано от sadsad
2-не използвам сапунм, а душ гел!
3- Козметика за тяло използвам почти само на AVON, а за лице използвам и на AVON и на IMPALA и на Golden Rose.
4-Изполвам гримове, но рядко.Ако използвам ползвам спирала на AVON и молив или очна линия на Golden Rose.
5-Не използвам.
6-Парфюм използвам винаги различен но сега съм с някакъв от англия който е много хубав- next JUST PINK.
7-Лакове ползвам рядко и на каквито мярки ми падне.
8- Ползвам преса, като преди я ползвах много често, но от както започна бързо да ми цъвти косата от пресата вече я ползвам 2-3 пъти месечно.
9- Използвам, ноо мноооого рядко тъй като косата ми се омазнява мн бързо.
10- използвам крем за тяло на AVON от серията AVON NATURALS сега е с череша и индийско орехче, използвам и крем за лице на БОЧКО.
11- използвам маска за коса на AVON, интимен гел на laktacud, душ гел на AVON, спрей за тяло на AVON и за друго не се сещам. 12-препоръчвам ви да използвате гримове и козметика на марката AVON и гримове на марката IMPALA I Golden Rose.
1.Какъв шампоан ползвате? в момента "Head and Shoulders"
2.Какъв сапун ползвате ? най-често "Тео" или "tete-a-tete"
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? няма определена марка
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? милив за очи, спирала и гланц за устни
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? "Garnier"
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюм - "J'Adore", ползвам стик на "Dove"
7.Какви лакове ползвате ? различни
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? не
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? не използвам балсам
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? ползвам крем за лице на "Deva"
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . не се сещам в момента
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . на който каквото му харесва, това да ползва
1.Какъв шампоан ползвате ? - Dove
2.Какъв сапун ползвате ? - Tete-a-tete
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Maybelline
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Garnier 3 in 1
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? B.U./Dove
7.Какви лакове ползвате ? не много искрящи
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Не
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Да, 2 пъти в седмицата
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Овлажняване на кожата
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .- Не прекалявайте![]()
1.Какъв шампоан ползвате ? Сънсилк за боядисана коса.
2.Какъв сапун ползвате ? Нивеа
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Нивеа,Гарниер
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Да - спирала,молив за очи,гланц,червило.сенки (много рядко),коректор
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Миозотис (май се казваше)
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Парфюм - Фабио Версо
7.Какви лакове ползвате ? Всякакви.
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Преса - почти всеки ден.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? След всяко къпане.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Различни (Нивеа,Здраве) за лице и за тяло.
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Лак за коса,пяна (но рядко),заздравител,тоалетн мляко
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове -
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от sadsad
1.Какъв шампоан ползвате ? Gliss Kur
2.Какъв сапун ползвате ? Нивеа
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Dior,Vichy
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Да - спирала-Dior Show,молив-Dior Black Out,гланц за устни-розов пак на Dior,много рядко фон дьо тен Dior Capture Total
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? -Никаква
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? La Coste Inspiration,Dior J'Adore,Adidas-дезодорант
7.Какви лакове ползвате ? -много рядко,не съм претенциозна
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Преса -ами когато съм в настроение
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? След всяко къпане.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? -Vichy Norma Derm,за хидратация
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .-пяна,специален стилизиращ крем на Londa
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове -Нека да е качествена,а не измислена,отделете повечко пари,защото с козметика шега не бива
Първоначално написано от sadsad
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
1.Какъв шампоан ползвате ? Panten
2.Какъв сапун ползвате ? течен![]()
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? нем![]()
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? фдт,молив,гланцове,спирали
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? домашна
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? D&G S-thru7.Какви лакове ползвате ? ми искрящи и по светлички
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? да! всеки ден
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? не
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? мис грозде сутрин и вечер др
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . квото искат да си ползват хората
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Тъй като преди имаше подобна тема , а сега не я виждам , ще пусна тази
1.Какъв шампоан ползвате ?- Angel Professional
2.Какъв сапун ползвате ?Genera
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? не всичко ми е на различна марка
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? най-вече черен милив Flor mar,спирала TElescopic рядко сенки
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Garnier 3v1 и домашни
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? всеки ден съм с различен
7.Какви лакове ползвате ? докато съм с къси нокти-безцветен,а когато съм с дълги всякакви
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? преса много рядко
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? през миена или 2 същата марка като шампоана
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?матиращ крем и един крем на Елеа за мазна кожа
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .-не достатъчно е :Р
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове vichy,nivea,loreal,garnier