.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 214

Тема: Лексикон

Лексикон

Тъй като преди имаше подобна тема , а сега не я виждам , ще пусна тази
    1.Какъв шампоан ползвате ?
    2.Какъв сапун ползвате ?
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ?
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ?
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?
    7.Какви лакове ползвате ?
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: Лексикон

1.Какъв шампоан ползвате ? Sunsilk за обем и Nivea за изправяне на косата без преса
    2.Какъв сапун ползвате ? Сапун не използвам от години Предпочитам душ-геловете на Ейвън
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Avon,Nivea,Ruby Rose (за сенки),Maybelline ... има и още,но не ми се изброява
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Спирали,моливи за очи,моливи за вежди,гланцове,балсами,сен и,пудри ...
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Маската на Avon Naturals с чаено дърво и грейпфрут
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Bvlgari Jasmin Noir,Bvlgari Omnia Crystalline,Gucci By Gucci,няколко на Nivea,наколко от AVON,няколко B.U. ... и други естествено
    7.Какви лакове ползвате ? предимно Golden Rose Paris
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Преса - няколко пъти седмично
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? При всяко къпане естествено
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Нивеа и Ейвън,за ръце,за лице ... Предимно дълбоко овлажняващи за през зимата и лятото
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Почистващи продукти за лице на Нивеа,лосиони за тяло на Ейвън ... Това се сещам в момента
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . Тук няма да пиша,защото пак ще се появи някой,който да ме нарежда,защото не харесвам любимата му козметика

1.Какъв шампоан ползвате ? Редувам Нивеа и Елсев
    2.Какъв сапун ползвате ?Тет-а-тет,а душ гел-последно бях с на Фрутини
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?Не,всичко е различно
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ?Сенки,спирала,молив за очи,гланцове,фон дьо тен и перли понякога
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ?Не ползвам
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?На Кристина Агилера-Inspire и на Наоми Кембъл-Cat de lux at night
    7.Какви лакове ползвате ?Ооо имам страшно мн и са различни
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?Преса,зимата рядко.
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?Гарниер-маска и балсам в едно,при всяко миене на косата
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?На билка-за ръце и лице
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Не се сещам :Д
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове. - Всеки харесва различно,така че няма да давам мнение
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

1.Какъв шампоан ползвате ?сега съм с Head & Shoulders
    2.Какъв сапун ползвате ? предпочитам душ-геловете на Ейвън
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?декоративна на Bourjous
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ?Bourjous-спирала,сенки за очи,ФДТ и пудра
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ?не използвам
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?C-Thru зеления
    7.Какви лакове ползвате ?O.P.I.
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?1-2 пъти в седмицата
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?не
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?за лице и рядка за тяло
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .-кристали за коса и Garnier Pure 3in1
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове -Bourjous и O.P.I.(най-хубавите лакове коита съм ползвала да-скъпи са но си струват)
    това е от мен-има и още но вече ме мързи
    Twilight FANPIRE

Глава и рамене
    2.Какъв сапун ползвате ?
    Dove
    Мне, ама най-много неща имам на Лореал май.
    По-скоро не. Много рядко спирала или молив за очи
    Домашна > all
    Парфюм имам на Ив Роше, ама то е по-скоро тоалетна вода. Дезодорантът ми е на Leocrema, харесвам и Nivea
    Не се лакирам. Ако става въпроса за коса - Taft черен
    Нем
    И тук не
    Ами на Лореал един матиращ, Бочко и понякога един на Ейвън, дето е неочаквано добър
    Гланц за устни на Леокрема, балсам някакъв, дето не го знам на каква марка е и лосион за тяло на Гарниер и един с праскова, който мирише нечовешки, ама не е от Бг. :/ Вакса за коса понякога на Лонда, кристали на БиоФарма и крем за ръце. Трици за лице на Христина.
    Лореал
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

1.Какъв шампоан ползвате ? Pantene Full & Thick
    2.Какъв сапун ползвате ? душ-гел - Yves Rocher, Avon
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? не се ограничавам само с една марка.
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? фдт, пудра, коректор, сенки, молив, лакове, гланцове...
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? няколко на Avon
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюмите ми са доста, а дезодоранта е Nivea Pearl Beauty
    7.Какви лакове ползвате ? много са, различни марки
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? общо взето всеки ден
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? всяко къпане - Pantene Full & Thick
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? лице, ръце и тяло
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .- много неща
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове - Yves Rocher - много качествени продукти - декоративна и бяла козметика + парфюми
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

1.Какъв шампоан ползвате ? - Nivea, Elsev, Redken..
    2.Какъв сапун ползвате ? - Nivea, Le Petit Marseille
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - Любимата ми е Nivea
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - Спирала - Maybelline The Collosal, фон-дю-тен - Nivea Stay Real
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Не ползвам
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - Дезодорант Rexona, парфюм - Hypnose
    7.Какви лакове ползвате ? - Не мога да се лакирвам добре, но иначе преди позлвах на Golden Rose
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - Преди ползвах само за бретона, защото не е хубава. Скоро ще си купувам качествена, но ще се опитам да се ограничавам максимално във използването й
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - Използвам такъв без отмиване. Garnier Fructis Hydra-Boucles
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? - За ръце - Nivea
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . - Лосион за тяло на Nivea, лак за коса на L'oreal ...
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . - Не прекалявайте!!! И фон-дю-тенът да е вашия цвят, че е ужасно иначе

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен
    ....
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

1.Какъв шампоан ползвате ? За момента шампоан с хинин.
    2.Какъв сапун ползвате ? Нямам идея. Какъвто дойде. Какъвто купи майка ми.
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Не. Коя ? Зависи от продкта- различно.
    4.Ползвате ли гримове ? Напоследък рядко. Най- много се харесвам със спирала само в последно време и от време на време фон дьо тен. Какви ? Спирала или спирала и фон дьо тен. Понякога и червило или гланц. Рядко ползвам и сенки за очи.
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Купувам си и като свърши я сменям. В момента съм с една на Ейвън със Японско саке и ориз- доволна съм.
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Сменям парфюмите редовно. В момента ползвам новото Булгари- Jasmin noir и дезодорант- Нивеа- Pearl beauty.
    7.Какви лакове ползвате ? В момента ползвам предимно заздравител. Когато слагам лак няма значение каква марка са, а цветове- обичам отровно (искрящо) розово и всичко в розово- лилавата гама.
    8.Ползвате ли преса/маша ? Преса- да... Ако да , колко често ? От време на време. Когато има повод или когато искам да искам да изглеждам много добре.
    9.Използвате ли балсам за коса ? Не, не е необходимо.Ако да , колко често ? Най- много веднъж в годината.
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Ползвам крем за студено време на Авен в момента, защото зимата кожата ми много загрубява от студа.
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Ами мисля, че това е всичко...
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . Не мисля, че има какво да препоръчам, защото всеки е с различен вкус.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ми като не виждаш темата,пусни търсачката,бе мила!И понеже няма какво да правя:
    1.Какъв шампоан ползвате ?Фитовал в момента
    2.Какъв сапун ползвате ?
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ?фон дьо тен,червилце,гланц отгоре,спирала,руж и сенки
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ?Имам някаква пилинг на Ейвън,иначе си правя и домашни с медец и др.
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?парфюм не ползвам,дезодорант Нивея дабъл ефект
    7.Какви лакове ползвате ?Ми имам много...Уетеднуайлд,Голдън Роуз и др.
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?Преса ползвам 1 път седмично някъде
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?Балсам-не,имам маска
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?За лице,ръце и тяло-Нивея,Фрутини и др.
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .Ми то това за всеки е различно...Продуктите за лице са ми на Гарние за смесена кожа,гримове имам на Манхатън-фон дьо тена например,на Есенс имам сенки и лакове.

1.Какъв шампоан ползвате ? Shauma (червения за боядисана коса)
    2.Какъв сапун ползвате ? Тео (синичък мирише много хубаво.)
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? хм.. не мога да се сетя определена марка.. не ползвам козметика попринцип..
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? само черен молив
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? не ползвам , ползвам почистващ лосион на Ейвън
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Силвър
    7.Какви лакове ползвате ? безцветен заздравител
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? рядко използвам преса.
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? веднъж седмично слагам балсам
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? крем за ръце през зимата.
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . не мисля че има такива освен лосион за тяло
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . ...........[/i]

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    1.Какъв шампоан ползвате ? Elseve за мазна коса. Понякога ми се появява пърхут и го сменям с Clear за мазна коса.
    2.Какъв сапун ползвате ? Обикновен.
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? -
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Ползвам спирала, гланц и балсам за устни. Вече доста рядко.
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Не ползвам.
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Зеления дезодорант на Rexona и тоалетната вода Fruity Rythm на Adidas.
    7.Какви лакове ползвате ? Предимно заздравител. Относно цветните лакове: само лилав и то доста рядко.
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Рядко използвам преса, но един път в седмицата, когато ми се занимава се къдря с дифузера.
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Не използвам.
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Използвам Nivea soft за лице и ръце.
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Не използвам? :Д
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове. -

1.Какъв шампоан ползвате ? Dove Hair fall control
    2.Какъв сапун ползвате ? различен всеки път
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? не... но може би ейвън най-мн
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? черни моливи и гланцове
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? ами то е почистващ гел Neutroegena Visibly Clear
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Парфюм. Сега съм с Morgan - Love de Toi
    7.Какви лакове ползвате ? всякакви
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? да. преса почти всеки ден
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? не
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? само за лице
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . спрейове за тяло, гребени...
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове? ........

Град
    In the middle of Nowhere
    1.Какъв шампоан ползвате ? - Head&Showders Mentol
    2.Какъв сапун ползвате ? - Използвам душ гел на Ейвън миришр на мащерка,много ме кефи
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - Различно,не е само една марка...
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - Най-често съм с черен молив и спирала,но понякога слагам и фон дьо тен...
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - Не ползвам
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - Дезодоранта ми е Rexona зелена,прфюма не знам какъв е,но мирише на боровинки
    7.Какви лакове ползвате ? - Ярки цветове-пимбяно,жълто,оранжево,чер ено,зелено...
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - Скоро време на съм си изправяла косата,иначе преди се изправях всеки ден...
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - Вски път като си измия косата(3-4 пъти на седмица)
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? - Ами един крем за тяко които мирише на канела,ама марката не я знам
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . - Нямам какво да допълня
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове - Не си взимайте фон дьо тен на Орифлейм,аз се изприщих от него
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

2.Какъв сапун ползвате ?
    1-шампоани винаги ползвам различни.Ако ми се появи пърхот използвам на Clear, a ако нямам пърхот/както в момента. по принцип ползвам шампоаните на AVON, но понякога майка взима и някъкви други.
    2-не използвам сапунм, а душ гел!
    3- Козметика за тяло използвам почти само на AVON, а за лице използвам и на AVON и на IMPALA и на Golden Rose.
    4-Изполвам гримове, но рядко.Ако използвам ползвам спирала на AVON и молив или очна линия на Golden Rose.
    5-Не използвам.
    6-Парфюм използвам винаги различен но сега съм с някакъв от англия който е много хубав- next JUST PINK.
    7-Лакове ползвам рядко и на каквито мярки ми падне.
    8- Ползвам преса, като преди я ползвах много често, но от както започна бързо да ми цъвти косата от пресата вече я ползвам 2-3 пъти месечно.
    9- Използвам, ноо мноооого рядко тъй като косата ми се омазнява мн бързо.
    10- използвам крем за тяло на AVON от серията AVON NATURALS сега е с череша и индийско орехче, използвам и крем за лице на БОЧКО.
    11- използвам маска за коса на AVON, интимен гел на laktacud, душ гел на AVON, спрей за тяло на AVON и за друго не се сещам. 12-препоръчвам ви да използвате гримове и козметика на марката AVON и гримове на марката IMPALA I Golden Rose.

1.Какъв шампоан ползвате? в момента "Head and Shoulders"
    2.Какъв сапун ползвате ? най-често "Тео" или "tete-a-tete"
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? няма определена марка
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? милив за очи, спирала и гланц за устни
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? "Garnier"
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюм - "J'Adore", ползвам стик на "Dove"
    7.Какви лакове ползвате ? различни
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? не
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? не използвам балсам
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? ползвам крем за лице на "Deva"
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . не се сещам в момента
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . на който каквото му харесва, това да ползва

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    1.Какъв шампоан ползвате ? - Dove
    2.Какъв сапун ползвате ? - Tete-a-tete
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Maybelline
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Garnier 3 in 1
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? B.U./Dove
    7.Какви лакове ползвате ? не много искрящи
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Не
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Да, 2 пъти в седмицата
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Овлажняване на кожата
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .- Не прекалявайте

Град
    Roma, Italia

1.Какъв шампоан ползвате ? Сънсилк за боядисана коса.
    2.Какъв сапун ползвате ? Нивеа
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Нивеа,Гарниер
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Да - спирала,молив за очи,гланц,червило.сенки (много рядко),коректор
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Миозотис (май се казваше)
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Парфюм - Фабио Версо
    7.Какви лакове ползвате ? Всякакви.
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Преса - почти всеки ден.
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? След всяко къпане.
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Различни (Нивеа,Здраве) за лице и за тяло.
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Лак за коса,пяна (но рядко),заздравител,тоалетн мляко
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове -
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

...

1.Какъв шампоан ползвате ? Head & Shoulders2.Какъв сапун ползвате ? Dove
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Не Коя ? Според мен различни марки имат различни хубави продукти.
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Грим ползвам рядко.Имам пудра , фдт ,спирала,черен молив и руж,но в ежедневието мога да кажа,че не слагам нито едно от изброените.единственото нещо което мога да сложа и то рядко е пудра и спирала..
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Домашна.6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Сега съм с дезодорант Fa ; )
    7.Какви лакове ползвате ? Ами... малко по-бледи цветове.Не обичам прекалено искрящите,защото просто не са за мен.
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Маша-не.Пресата отдавна ми се прецака и не се изправям често от няколко месеца.Да кажем - два,три пъти.Обаче сега пак ще си купувам та... 9.Използвате ли марка козметика и гримовбалсам за коса ? Ако да , колко често ? Рядко.
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? за лице и ръце
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Нямам оплаквания ;D
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена е . По-добре естествено красиво момиче,отклолкото нагримирана кокона.

Град
    Wonderland
    1.Какъв шампоан ползвате ? Gliss Kur
    2.Какъв сапун ползвате ? Нивеа
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Dior,Vichy
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Да - спирала-Dior Show,молив-Dior Black Out,гланц за устни-розов пак на Dior,много рядко фон дьо тен Dior Capture Total
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? -Никаква
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? La Coste Inspiration,Dior J'Adore,Adidas-дезодорант
    7.Какви лакове ползвате ? -много рядко,не съм претенциозна
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Преса -ами когато съм в настроение
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? След всяко къпане.
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? -Vichy Norma Derm,за хидратация
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .-пяна,специален стилизиращ крем на Londa
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове -Нека да е качествена,а не измислена,отделете повечко пари,защото с козметика шега не бива

1.Какъв шампоан ползвате ? Шаума масла и интензивна грижа
    2.Какъв сапун ползвате ? нивеа или някакъв с краставица
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? някой кремчета на Лореал
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? моливи, гланцове, спирала, пудра, фдт...
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? домашна с кисело мляко или с мед
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате? B.U.
    7.Какви лакове ползвате ? само прозрачен не използвам Голден Роуз
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? маша, честичко
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? за избелване и хидратация
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . май не си пропуснала нищо особено
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . не харесвам Avon
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

1.Какъв шампоан ползвате ? Panten
    2.Какъв сапун ползвате ? течен
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? нем
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? фдт,молив,гланцове,спирали
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? домашна
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? D&G S-thru7.Какви лакове ползвате ? ми искрящи и по светлички
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? да! всеки ден
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? мис грозде сутрин и вечер др
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . квото искат да си ползват хората
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    Nqkude Iz Sofiq

1.Какъв шампоан ползвате ?- Angel Professional
    2.Какъв сапун ползвате ?Genera
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? не всичко ми е на различна марка
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? най-вече черен милив Flor mar,спирала TElescopic рядко сенки
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Garnier 3v1 и домашни
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? всеки ден съм с различен
    7.Какви лакове ползвате ? докато съм с къси нокти-безцветен,а когато съм с дълги всякакви
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? преса много рядко
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? през миена или 2 същата марка като шампоана
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?матиращ крем и един крем на Елеа за мазна кожа
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .-не достатъчно е :Р
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове vichy,nivea,loreal,garnier

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си