1.Какъв шампоан ползвате ? Sunsilk за обем и Nivea за изправяне на косата без преса
2.Какъв сапун ползвате ? Сапун не използвам от години Предпочитам душ-геловете на Ейвън
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Avon,Nivea,Ruby Rose (за сенки),Maybelline ... има и още,но не ми се изброява
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Спирали,моливи за очи,моливи за вежди,гланцове,балсами,сен и,пудри ...
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Маската на Avon Naturals с чаено дърво и грейпфрут
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Bvlgari Jasmin Noir,Bvlgari Omnia Crystalline,Gucci By Gucci,няколко на Nivea,наколко от AVON,няколко B.U. ... и други естествено
7.Какви лакове ползвате ? предимно Golden Rose Paris
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Преса - няколко пъти седмично
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? При всяко къпане естествено
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Нивеа и Ейвън,за ръце,за лице ... Предимно дълбоко овлажняващи за през зимата и лятото
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Почистващи продукти за лице на Нивеа,лосиони за тяло на Ейвън ... Това се сещам в момента
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . Тук няма да пиша,защото пак ще се появи някой,който да ме нарежда,защото не харесвам любимата му козметика