Цитирай Първоначално написано от sadsad
Тъй като преди имаше подобна тема , а сега не я виждам , ще пусна тази
1.Какъв шампоан ползвате ?
2.Какъв сапун ползвате ?
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?
7.Какви лакове ползвате ?
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .
1-шампоани винаги ползвам различни.Ако ми се появи пърхот използвам на Clear, a ако нямам пърхот/както в момента. по принцип ползвам шампоаните на AVON, но понякога майка взима и някъкви други.
2-не използвам сапунм, а душ гел!
3- Козметика за тяло използвам почти само на AVON, а за лице използвам и на AVON и на IMPALA и на Golden Rose.
4-Изполвам гримове, но рядко.Ако използвам ползвам спирала на AVON и молив или очна линия на Golden Rose.
5-Не използвам.
6-Парфюм използвам винаги различен но сега съм с някакъв от англия който е много хубав- next JUST PINK.
7-Лакове ползвам рядко и на каквито мярки ми падне.
8- Ползвам преса, като преди я ползвах много често, но от както започна бързо да ми цъвти косата от пресата вече я ползвам 2-3 пъти месечно.
9- Използвам, ноо мноооого рядко тъй като косата ми се омазнява мн бързо.
10- използвам крем за тяло на AVON от серията AVON NATURALS сега е с череша и индийско орехче, използвам и крем за лице на БОЧКО.
11- използвам маска за коса на AVON, интимен гел на laktacud, душ гел на AVON, спрей за тяло на AVON и за друго не се сещам. 12-препоръчвам ви да използвате гримове и козметика на марката AVON и гримове на марката IMPALA I Golden Rose.