Цитирай Първоначално написано от sadsad
Тъй като преди имаше подобна тема , а сега не я виждам , ще пусна тази
1.Какъв шампоан ползвате ? Vichy за нормална коса
2.Какъв сапун ползвате ? Нивеа винаги, но редувам "ароматите" обикновено редувам обаче сапун и душ-гел..сега душ-гела ми е на bourjois
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? -
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? ако балсам за устни на Нивеа се брои, значи да с череша или хидратиращ..а имам и гланц някакъв, който много лепка :Д
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? не ползвам...само измиващ тоник, но марка не помня
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюм- в момента http://www.aromati.org/products/445.jpg иначе последния беше на кристина агилера..абе редувам ги, защото ми омръзват бързо..дезодорант- адидас
7.Какви лакове ползвате ? не обичам да се лакирам..нямам нервите, но иначе се случва да съм с червен лак
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? имам преса..ползвала съм я два пъти за половин година сигурно вече9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? всеки път щом си мия косата= 2 пъти седмично..обикновено на нивеа за къдрава коса
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? пак нивеа :Д лосион за тяло хидратиращ
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . най-обикновения бебешки крем на нивеа ползвам го буквално за всичко..и най-интересното е, че всичко ми минава
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . -