1.Какъв шампоан ползвате ?
Head and Showders
2.Какъв сапун ползвате ?
Dove
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?
Против пъпки.. всяква!
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?
Не!
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?
нЕ!
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?
De Marco, Adidas, STR8, Eclat & etc.
7.Какви лакове ползвате ?
Никви
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?
Неее
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?
Да, рядко.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?
Против пъпки.
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .
Не се сещам
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .
Нямам препоръка.
1.Какъв шампоан ползвате? В момента разполагам с Garnier Fructis, иначе постоянно ги сменям.
2.Какъв сапун ползвате? Сапун Фа с кокос, който само за ръце го употребявам. За тяло предпочитам душ-гелове (в момента- с магнолия).
3.Ползвате ли определена марка козметика? Коя? Нямам определени предпочитания; няма значение марката, стига продуктът да е качествен.
4.Ползвате ли гримове? Какви? Ами.. гланц, спирала, молив за очи най-често. Евентуално очна линия или малко фон дьо тен да прикрие дефектите по лицето. Изключително рядко прибягвам до сенки и разни подобни.
5.Ако ползвате маска за лице , каква? Не ми се е налагало.
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате? Дезодорант на Нивеа, а парфюм - Lovely Girl.
7.Какви лакове ползвате? Лак за коса - черен Тафт. Лаковете ми за ръце са крайно разнообразни - само розовото нещо не ми допада, тъй че го избягвам.
8.Ползвате ли преса/маша? Ако да , колко често? Пресата поне веднъж седмично влиза в употреба, а машата само при специални случаи.
9.Използвате ли балсам за коса? Ако да , колко често? Не използвам.
10.Ако ползвате кремове, какви и за какво? На Лореал за коса, кремче "Здраве", през зимата - за ръце някакъв си.
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща, които не съм написала. Разни почистващи глупости за лице, лосион за тяло, друго не ми идва наум.
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове. Ще се въздържа.
You are broken, I can fix you...
1.Какъв шампоан ползвате ?- Head & Shoulders
2.Какъв сапун ползвате? Много рядко използвам сапун,използвам душ гел
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?-Не
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? -Да,използвам.Спирала,молив, гланц
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Ползвам на Garnier
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?-В момента ползвам парфюм на Mexx,а дездорант на C-Thru
7.Какви лакове ползвате ? Имам доста,но предимно на Perfect
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?-Ползвам преса,но рядко
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?-Да,при всяко миене на косата
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? -Не,не използвам
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала-Много рядко използвам пудра или фон дьо тен
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .-Ами мога да кажа че лично аз съм много доволна от маските за лице на Garnier.
Един човек го няма и всичко е безлично.Един човек,а всъщтност всичко ! :*
.
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Първоначално написано от sadsad
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
1.Какъв шампоан ползвате ? Ами катранен или KEUNE
2.Какъв сапун ползвате ? DERMOWASH на доктор Wolff мисля, че беше
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Да, ползвам спирала на AVON SUPERSHOCK, сенки, много марки са, черен молив на avon и пудра.
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Ползвам много маски за лице,повечето са на АNESI,AMRITA и други.
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? ами dove дезодорант, с него изобщо не се потя.
7.Какви лакове ползвате ? черни, лилави и т.н за нокти, а за коса почти не ползвам .
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? еми когато има подходящ случай използвам преса, гледам да не си горя косата често, въпреки, че преди да използвам преса си слагам кристали или специални продукти преди преса или сякакъв вид третиране.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Ами използвам много рядко, защото или ми омазняват косата или някаква друга гадост, въпреки, че е задължително да се слага МАСКА
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Тъй като преди имаше подобна тема , а сега не я виждам , ще пусна тази
1.Какъв шампоан ползвате ? Nivea Hair Care-Diamond gloss
2.Какъв сапун ползвате ? Teo,Nivea..
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? -
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? -
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? -
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?Парфюм-Fabio Verso > My show и на една фр някъв на Benetton,дезодорант-Episode/for woman/,Galeria > gold,Blue Sky/for woman/
7.Какви лакове ползвате ? Golden Rose
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Рядко
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Преди ползвах накъв за заплитаща се коса,но сега не.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? За ръце
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Паста за зъбиAquafresh
If you want something,you've got to fight for it in this world.
/Eminem/
1.Какъв шампоан ползвате ? - schauma /един зеленн/
2.Какъв сапун ползвате ? - душ гелове предимно на Avon, а за сапуни,,,Nivea
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - Chanel, Avon, MAYBELLINE NY
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - ,,,ФДТ, пудри, моливи, спирала, сенки, гланцове и прочие,,,5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - Avon Planet Spa - няколко вида
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - парфюми много на Avon, Chanel-Chance, DKNY, Paco Rabanne - Ultraviolet, Cacharel - NOA дезодоранти на Рескона,,,лелелел колкоо саааа7.Какви лакове ползвате ? - различни,,
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - да, веднъж в седмица
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - да, всеки пъ когато се къпя
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? - Амии само за ръце и предимно на Avon11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . - ,,,не се сещам
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . - ,,амии не мога да напиша препоръка тъй като всеки си има предпочитания
1.Какъв шампоан ползвате ? Garnier Fructis за дълга коса
2.Какъв сапун ползвате ? Сапун радко използвам,защото предпочитам душ-гел,който обикновено е Avon,но най-много обичам Avon Senses Carnival
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Мне,смесено.
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Ако вазелинът се брои![]()
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Ами нз дали това е точен отговор,но ползвам Garnier Pure 3 in 1,което може да се ползва и като маска.
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Дезодорантите обикновено са ми Fa или Dove,а парфюмите ги сменям,иначе в момента е на Puma.
7.Какви лакове ползвате ? Съвсем обикновени,защото все още не се справям блестящо с лакирането![]()
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Мне,гледам да не си горя много косата ;]
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Не особено често.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? -
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Понякога балсами за тяло
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .-
![]()
1.Какъв шампоан ползвате ? Mustela
2.Какъв сапун ползвате ? Mustela
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Имам си марка за фон дю тен , спирала , молив , сенки , пудра.
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Ползвам всякакъв вид гримове , като естествено се съобразявам с повода какъв по-точно да е грима - тежестта му и тнт.
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Ползвам най-вече домашни маски , тъй като имам изключително нежна кожа,
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Дезодорант не ползвам , парфюмите вмомента , които ползвам са : Gucci - Envy me , Dior - J`adore ; YSL - Paris;
7.Какви лакове ползвате ? Perfect.
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Да , използвам , когато не ме мързи.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Да , балсам при всяко къпане на косата.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Ползвам кремове за лице и тяло. За лице - успокоителен , хидративащ , а за тяло - подобряващ еластичността на кожата и освежаващ.
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Кристали за коса , почистващи ексфолианти за лице ..
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . ...
Envoi moi ! ;]
1.Какъв шампоан ползвате ? - Clear
2.Какъв сапун ползвате ? - Предпочитам душ-гелове
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - За всеки продукт ми харесват определени марки. Най-много неща имам на Дав.
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - Всичко - фондьотени, сенки, моливи, спирали, ружове абе всичко!
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - С мед си правя.
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - Парфюмът ми е на Наоми Кембъл, а дезодоранти много рядко използвам.
7.Какви лакове ползвате ? - На Перфект
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - Рядко.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - При всяко къпане.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? - За тяло - на Дав, а за лице на Виши.
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . - Правя си маски за коса с различни продукти
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . - Обожавам гланцовете и червилата на Мейбълин, продуктите за коса на Елсев, Одорекс, стимулантът за коса на Икаров и парфюмите на Диор.
Тъй като преди имаше подобна тема , а сега не я виждам , ще пусна тази
1.Какъв шампоан ползвате ? GARNIER Fructis
2.Какъв сапун ползвате ? Dave
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Не е една и съща
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Да ползвам на Avon,Oriflame,Essence,Loreal Paris и много още.
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Garnier Pure 3 in 1
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Adidas,Nina Ricci,Versace
7.Какви лакове ползвате ? Не ги търся по марка.
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Ползвам ами не може да се каже през 3,4 дена.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Да 2 пъти в седмицата.Ако си слагам всеки ден може да се овреди..10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Само един за ръце с кокосово мляко и орис(много хубаво мирише).
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . ...
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .Loreal Paris страхотна марка!!!![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
1.Какъв шампоан ползвате ?Гарниер
2.Какъв сапун ползвате ?Не обръщам внимание честно казано..
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?Повечето е на Avon
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?По принцип всякакви..ежедневно спирала и балсам за устни.
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?Мм на Clear and Clean използвам..
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?Парфюм от Avon..от дезодоранти не съм доволна
7.Какви лакове ползвате ?Повечето са на Golden Rose
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?Преса през седмица или по-често.. Маша 2-3-4 пъти в годината..зависи от повода
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?Не използвам.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?За тяло и ръце..на Avon
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .Не се сещам..
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .При всеки ефекта е различен..няма смисъл
![]()
1.Какъв шампоан ползвате ?-какъвто ми падне,но най-мн харесвам тези на Wash & Go
2.Какъв сапун ползвате ?-всякакви
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?-Химакс Фарма ЕООД
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?-не ползвам гримове
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?-разбивам един белтък на сняг,смесвам го със сока от един лимон,мажа го на лицето си,седя 10 минути и измивам
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?-ами дезодорант ползвам и гледам да няма миризма
7.Какви лакове ползвате ?-не ползвам лакове
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?-не ползвам преси и маши
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?-мажа се със бадемово масло на Икаров
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?-ползвам масло от гроздови семена на Икаров
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .-тялото си го мажа с кокосово масло на Икаров и устните с масло от пшеничен зародиш
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .-ами...''Българска роза Карлово'' са добри...
1.Какъв шампоан ползвате ?-Johnsons baby с лавандула
2.Какъв сапун ползвате ? -Dove
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? -Maybelline New York
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Много рядко. Май бяха на Ruby Rose или нещо подобно.
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Парфюм: Celebre, Make me wonder;
7.Какви лакове ползвате ? Deborah и Colorama na Maybelline New York
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Да през ден
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Много рядко
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Крем здраве против кожни раздразнения и крем Здраве за лице.Мляко за тяло Nivea
Is what you wa-wa-want...
1.Какъв шампоан ползвате ?-по принцип на Dove, но сега Elseve с мед
2.Какъв сапун ползвате ?-Teo
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?-не ползвам само една марка
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?- спирала, молив, балсам, гланц
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?- Garnier Pure 3 in 1
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?- Nivea/ Dove
7.Какви лакове ползвате ?всякакви
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?- да, отскоро, но не много често
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?-по принцип на Dove, но сега Elseve с мед
1.Какъв шампоан ползвате ? Garnier Fructis за мазна коса
2.Какъв сапун ползвате ? душ-геловете на Avon
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя? Предимно Avon
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Спирала,молив за очи,гланц/балсам на Avon
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Не6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Парфюм-B.U. Дезодорант-B.U
7.Какви лакове ползвате ? На Avon
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? 2 пъти на седмица
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Не,мързи ме
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? На Avon за лице,за тяло,за ръце,за крака
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . За пъпки-AcneOut,Тоалетно мляко - Oriflame,Тоник - Bilka
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . Разни хора,разни идеали
1.Какъв шампоан ползвате ? Oriflame
2.Какъв сапун ползвате ? душ гелове на AVON
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? -не
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? -да,спирали,моливи,сенки,фдт ,пудра
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? -нивея
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? -на нивея и фа
7.Какви лакове ползвате ? -всякакви
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? -попринцип да,но сега съм намалила ползването и
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? -рядко ползвам
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? -за лице на ейвън
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .
1.Какъв шампоан ползвате ?
Organics
2.Какъв сапун ползвате ?
Dove
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?
maXfactor
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?
Различни
Не ползвам
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?
PURE POISON Dior
7.Какви лакове ползвате ?
Golden Rose и Classics
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?
Всеки ден
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?
При всяко миене на косата
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?
Крем за ръце - "Здраве" с екстракт от череша
Крем за лице - NIVEA young
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала ?
Лосион за тяло - Spring Collections
Почистване на лице - GARNIER Pure 3 in 1
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове ?
Лично аз съм доволна от продуктите на GARNIER