1.Какъв шампоан ползвате ? Mustela
2.Какъв сапун ползвате ? Mustela
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Имам си марка за фон дю тен , спирала , молив , сенки , пудра.
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Ползвам всякакъв вид гримове , като естествено се съобразявам с повода какъв по-точно да е грима - тежестта му и тнт.
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Ползвам най-вече домашни маски , тъй като имам изключително нежна кожа,
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Дезодорант не ползвам , парфюмите вмомента , които ползвам са : Gucci - Envy me , Dior - J`adore ; YSL - Paris;
7.Какви лакове ползвате ? Perfect.
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Да , използвам , когато не ме мързи.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Да , балсам при всяко къпане на косата.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Ползвам кремове за лице и тяло. За лице - успокоителен , хидративащ , а за тяло - подобряващ еластичността на кожата и освежаващ.
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Кристали за коса , почистващи ексфолианти за лице ..
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . ...