Първоначално написано от
sadsad
Тъй като преди имаше подобна тема , а сега не я виждам , ще пусна тази
1.Какъв шампоан ползвате ? - В момента използвам "Дева" с кокос за изтощена коса
2.Какъв сапун ползвате ? - Сапуни не използвам
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - Използвам различни марки,защото на едната марка примерно молива за очи може да е хубав но лака не(примерно казвам),затова не ползвам една и съща.Експериментирам си докато ми хареса нещо конкретно.
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - Фон дъо тен,молив за очи,спирала,гланц за устни или червило.
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - На "Регал" пилинг маската
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - Еми най-различни са - Avon,FM,Oriflame,Black light.Абе общо взето мириша и като ми хареса си го вземам.
7.Какви лакове ползвате ? - на Golden rose,Seventeen,Flor mar и някакви други случайни,които са ми допаднали
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - Не.Тя си ми е права косата
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - Да.Всяко къпане
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? - По скоро лосиони за лице и тяло и крем за ръце
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . - О ами те са много неща.няма как всичко да се изброи
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . - лаковете на Golden rose,Flor mar,маска за лице "Регал',шампоаните на "Дулгон","Дева",душ гел на "Джонсън".Тези се сещам в момента.