1.Какъв шампоан ползвате ?Nivea, Wash & Go или хет енд шоудърс ;Д
2.Какъв сапун ползвате ?различни ...
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?не.. различна ползвам ; )
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?да фон дъо тен;молив за очи;гланц ..
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?не ;
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?на адидас и др. ..
7.Какви лакове ползвате ?различни ; )
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?преса-не много често ...
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?не ..
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?за пъпки понякога ... обикновено предписани от лекар ама рядко . .
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала -----
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове -----
![]()
1.Какъв шампоан ползвате ? На Сери
2.Какъв сапун ползвате ? Не ползвам. Предпотитам душ-гел
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Да, Билка
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? На Макс Фактор
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Оризова на Еъвън. Много съм доволна
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? На Армани Aqua Gio
7.Какви лакове ползвате ? Най-обикновени
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Не много често
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? След къпане
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? На Билка, за овлажняване на кожата
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Маска за коса на Дева със зелен чай, евтина е, но има удивителен ефект
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . Най-важното е ФДТ да не запушва порите и да не се слага по много, да се чисти преди лягане . Спиралата да не дразни очите.
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
1.Какъв шампоан ползвате ? Палмолив
2.Какъв сапун ползвате ? Тета-тет
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Ейвън
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Каквито ми харесат
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Гарниер пюр 3в1
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Фа, Ейвън
7.Какви лакове ползвате ? Каквито ми харесат
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Маша, в годината-най-много 3 пъти
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? То си има в шампоана
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Мда, за ръце и тяло-Нивеа, Ейвън
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Спрей за тяло, пак на Ейвън
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове. Нямам![]()
1.Какъв шампоан ползвате ?-Pantene
2.Какъв сапун ползвате ? -рядко ползвам сапун...предпочитам гел-душ
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? -предимно Avon
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? -вече рядко;но ако ползвам си слагам:спирала,очна линия,ФНД и гланц
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? -дълбоко почистваща маска;освежаващ почистващ ексфолиант; двойно действащ почистващ гел с микрокапсули - на Avon
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?- B.U.
7.Какви лакове ползвате ?-различни,предимно Golden Rose Fantastic
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? -ползвам и двете,но вмомента съм си дала малко почивка на косата
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? -естествено...на всяко къпане
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? -ползвам кремове за ръце и лице...Dove и Avon
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . -спрейчета за тяло на Avon
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . -----
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
1.Какъв шампоан ползвате ? Често ги сменям. Nivea, Garnier и Elseve са ми любимите.
2.Какъв сапун ползвате ? Нямам представа.
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Yves Rocher, но за декоративна козметика - Maybelinne
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Само спирала, фон дьо тен и гланц
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Една на Yves Rocher с грозде
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Дезодорантите ми обикновено са на Rexona или Palmolive, а сегашния ми парфюм е на Guess (розовия). Рядко разнообразявам с някоя мостричка (Angel, Alien, Kenzo, J'adore, Davidoff..)
7.Какви лакове ползвате ? Maybellinne
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Почти всеки ден за бретона, а за цялата коса 1 (рядко повече) път на 3-4 седмици. Маша не ползвам.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Сега съм с шампоан с олио от нещо си и не виждам смисъл от балсам. Но по принцип ползвам маска или балсам след всяко измиване.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Само един на Nivea Soft за хидратация. Ползвам след като си измия лицето с ексфолиант (веднъж седмично) и преди да се намацам с фон дьо тен
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . За къдрици ползвам Elseve. Един спрей в оранжена опаковка. Сега му хванах цаката, но втори път няма да си го купя. За тялото ползвам различни плодови лосиони.
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . Yves Rocher! Майка ми от години дава пари за скъпи парфюми, които уж са за чувствителна кожа, но ВСИЧКИ те накрая отиваха при баба ми. Само Yves Rocher я спаси. Което според мен доказва, че продуктите им са натурални. А и аз съм доволна от почистващите гелове, и всичката козметика..
1.Какъв шампоан ползвате ? Wash & Go
2.Какъв сапун ползвате ? Palmolive
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?Avon,l`oreal,Chaterine Arley,Golden Rouse
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? сенки за очи,черен молив,молив за уста,foundotation,пудра,спирала,ч ервило
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? не ползвам
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Беннетон Pink Lady
7.Какви лакове ползвате ? За коса Тафт лилав
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Всеки ден
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? 3 пъти в седмицата :
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Крем за лице ръце Avon
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Антицелулитен крем
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . Лореал![]()
1.Какъв шампоан ползвате ? На Teo бебе и Johnsons baby
2.Какъв сапун ползвате ? Ha Teo
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? На Nivea и Johnsons
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? -
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? -
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Дезодорант на Dove, а парфюм- нз как се казват, свивам редовно тези, които са на мама![]()
7.Какви лакове ползвате ? марки-всякакви, цветове-най-много са зелени
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? преса, но вече почти не я използвам, тъй като косата ми нацъфтя много
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? не, но трябва да си взема
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? на nivea за пъпки
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . -
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . еми Johnsons i Nivea много ми харесват, а от Wash&Go ми се появява пърхот![]()
Първоначално написано от sadsad
1.Елсев на Лореал за огледален блясък и кашмирена мекота.
![]()
2.Нивеа или Тет а тет
3.Предимно Ейвън с някой изключения.
4.Фон дьо тен,пудра,молив,спирала,гла нц и много рядко сенки.
5.Планет Спа от Ейвън ( Мароканска роза,гръцки морета,минерали от мъртво море) ОБОЖАВАМ ГИ + една от орифлейм с домати![]()
6.Различно. В последно време Бонд Гърл от Ейвън.
7.нямам определена марка.
8.Преса,според случая.
9.Не.
10.не
11.Душ-гел,лосиони за тяло,маска за лице,пяна,лак
12.Планет спаааа от Ейвън
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
1. В момента използвам шампоан с катран. При смяната на сезоните косата ми започва да пада и това е единствения шампоан, който ми помага![]()
2. Течен.
3. Не. Обичам разнообразието.. Пък и ако не пробвам от всичко няма да знам, кое е най-добро.
4. За моята възраст гланца и спиралата мисля, че са достатъчни.
5. Не използвам.
6. Имам няколко от Avon.
7. Ако става въпрос за лак за коса.. Имах преди само един, който не ми вършеше никаква работа. Сега нямам.
8. Не използвам.
9. На всяко къпане.
10. Имам крем за ръцете, тялото и лицето.
11. Ами преди ми бяха подарили някакъв охлаждащ крем или балсам, не помня точно какво беше. Беше за лятото за в горещините. Вършеше работа, но бързо свърши![]()
12. ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
1.Какъв шампоан ползвате ?-Head and shoulders
2.Какъв сапун ползвате ? -Предпочитам душ гел на Dove
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?-ми аз не ползвам точна марка...харесвам продуктите на Ейвън,Манхатън,Буржуа и др.
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?-фон-дьо тен,моливи,гланцове,сенки,б алсами
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?-не ползвам маска.Ползвам на нивеа за почистване nivea young clean deeper
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? използвам на Fa и Dove,ь в момента ползвам парфюма ARMANI CODE
7.Какви лакове ползвате ?-Golden rose![]()
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? -ползвам преса но не се правя често цялата а само в корените за обем
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? -В поледно време не използвам балсам
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?на нивея за ръце
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .-лосион за тяло на Ейвън
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .-смятам че козметиката на Ейвън е добра
1.Какъв шампоан ползвате ?-Gliss
2.Какъв сапун ползвате ?-vseki put razli4ni![]()
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?Garnier
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? mi ot skoro spirala,glanc i ponqkoga fdt
5.Ако ползвате маска за лице , каква ?ne polzvam
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? in love
7.Какви лакове ползвате ? umbrella,moda i dr
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?da presa mi 3-4puti na sed
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?ne ne polzvam, za6toto mi se omaznqva pove4e
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?ne polzvam
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове
1.Какъв шампоан ползвате ? - Una на Rolland
2.Какъв сапун ползвате ? - използвам душ-гел на Дав
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - не, търся перфектните продукти за различните части на тялото си
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? спирала, фон дьо тен, черен молив и мноого рядко сенки
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - някаква с глина, на сестра ми. Иначе домашни
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - Ив Роше - круша
7.Какви лакове ползвате ? - гледам цвета, не марката
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - ползвам много рядко и двете
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? през едно миене на косата горе долу. По-често ползвам маска.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? за ръце, за лице, за крака и за тяло.
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . - тоник за лице, балсам за устни, спрей против сплитане на косата, абе бая неща.
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . гарние - продуктите за лице.
Saatana vittu perkele hate crew!
1.Какъв шампоан ползвате ? - Нивеа
2.Какъв сапун ползвате ? не ползвам (само душ гел)
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? не
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? само черен молив
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? не
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? много да парфюми
7.Какви лакове ползвате ?
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? веднъж месечно
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? бе.. ползвам със сапуна наедно
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? на нивеа за овлажняване
1.Какъв шампоан ползвате ? - на орифлейм,възстановяващ.
2.Какъв сапун ползвате ? -за тялото ползвам душ-гел,а за ръцете -Camay Passion.
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? -Oрифлейм,Нивеа,Л'ореал,Гарн ер,Билка.....
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? -гланцове,спирали-на Нивея,Орифлейм,имам и на ейвън и някакви обикновени(те са много).
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Гарниер пюр 3в1 и измиващ гел на Нивея.
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? -Лейди спийд стик.
7.Какви лакове ползвате ? -няма определена марка.
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? -не.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?-да,на Пантен,когато се сетя.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? -Мдам,на Орифлейм,Нивеа,Дева,Един против пъпки на неизвестна марка(мнооого съм доволна).
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .-много са,не се сещам сега точно.
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове. - Нивеа. Wink
1.Какъв шампоан ползвате ? Wash And Go- Fragile
2.Какъв сапун ползвате ? Със масло от маслини, от гърция ми е.
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Точно определена- не.
4.Ползвате ли гримове ? Какви ?- Спирала, фон дю тен, понякога молив за очи, балсам за устни, гланц
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Не.
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Verona, Segretto
7.Какви лакове ползвате ? различни
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Не.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Един път в месеца, на Лореал
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Крем Здраве, Скинорен
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Лосион за тяло на Джонсънс.
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .
1. Head and shoulders с мента ..Първоначално написано от sadsad
2.Палмолив с .. краставица доколкото знам ,,
3.Не точно ..
4.Всеки ден:пудра(през лятото само ..),спирала,понякога молив..иначе за по специални поводи черни сенки
5.Една на Avon но не знам точно каква е ..
6.Сега не ползвам парфюм но харесвам женския на Карлос Мойя .. иначе само стик Rexona
7.Тъмно син,светло розов или прозрачен ..
8.Преса доста по често,маша един път в седмицата може би ..аз съм си къдрава ...
9.Всеки път след къпане..
10.Лосион за тяло с аромат на ягода
11.Пяната за коса е най добрия приятел на косата ми ..
12.нз .. зависи ..
RaI4etO-хубав ли е шампоана на Орифлейм?и на каква цена е ?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
1.Какъв шампоан ползвате ? shauma кафявата.Супер е.
2.Какъв сапун ползвате ?ползвам сапун само за рацете Тео спа за тяло ползвам душ гел палмолив с кашмир и авон
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? не,купувам си различни марки
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? фон дьо тен,молив и гланц (балсам)
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? предпочитам домашни маски
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?B.U trendy,Verona Paris и др.
7.Какви лакове ползвате ? мн. съм доволна от ОРЛЕНА мн. са хубави
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? мн. рядко почти не
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? когато немога да се разреша
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? крем за лице за рице и лосион за тяло
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . хининова вода
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
1.Какъв шампоан ползвате ? - сега ползвам Garnier
2.Какъв сапун ползвате ? - Dove,Palmolive
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - Avon![]()
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - спирала,фдт,гланц и понякога сенки
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - Правя си домашни маски за лице![]()
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - В момента ползвам тоалетна вода на Avon-Summer white,дезодоранти на Be You
7.Какви лакове ползвате ? - лак за нокти-Divine,Golden Rose,лак за коса-Taft,Nivea
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - 3 пъти в седмицата
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - Да,при всяко миене на коса
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?- крем на Dove и един против пъпчици
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала. - сиг има и други,но сега не се сещам
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . - тук няма да напиша нищо
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
1.Какъв шампоан ползвате ? - нивеа 3в1
2.Какъв сапун ползвате ? - тетатет
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - нивеа
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - спирала,гланц
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - домашни маски за лице
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - на-вече дезодорантите на би ю и си тру
7.Какви лакове ползвате ? - най-различни
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - рядко може би 1 път на месец
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - Да,при всяко миене на коса
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?- против пъпки на Гарниер
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала. - сиг има и други,но сега не се сещам - много са
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . ---------
1.Какъв шампоан ползвате ? .. в момента съм с хед енд шолдърс(на кирилица изглежда тъпо)
2.Какъв сапун ползвате ? Dove..
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? допадат ми моливите на Brooklin, сенките и спиралата на Goden Rose ии фон-дьо тен на Impala
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? мии..малко фон-дьо тен 1ви номер...черен молив, спирала ии това е общо взето...
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? мии веднъж в седмицата си почиствам лицето с сода...защото кожата ми се омазнява понякога..
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? дезодорант..Rexona а парфюм..ползвам рядко...
7.Какви лакове ползвате ? ми за коса...на Shvarscop(незнам как се пише) аа лак за нокти главно черен
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? мии преса...всяка сутрин сии оправям бритона..
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? да..всеки пък след като си измия косата..
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? само встудените дни един мн хубав крем за лице на Dove..
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . не се сещам в момента![]()
ми всеки човк трябва да си намери своята марка козметика в зависимост от кожата му![]()
1.Какъв шампоан ползвате ? Schauma
2.Какъв сапун ползвате ? Dove
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? -
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Мда, ако може да се нарече грим: фдт и гланц.
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - хума и домашни
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Хубаво миришещ, не му знам марката
7.Какви лакове ползвате ? Golden rose/ ако няма пък, какъвто цвят си харесам
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Преса - 1/ мах 2 пъти.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Да, при всяко къпане.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Най-различни, за ръце и за тяло най-вече.
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .[/quote]
1.Какъв шампоан ползвате ? - Пантен, прозрачната опаковка
2.Какъв сапун ползвате ? - За ръцете - всеки път различен, иначе тялото не си го мия със сапун
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - Ейвън
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - Рядко слагам пудра, иначе се гримирам само с молив, спирала и гланц за устни
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - Clean & Clear
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - Дезодорант не ползвам. Парфюм - Divine на Орифлейм
7.Какви лакове ползвате ? - Тафт
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - 3 пъти в седмицата
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - След всяко измиване на косата
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? - Крем за ръце на Ейвън и лосион за тяло пак на Ейвън[/i]
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]