1.Какъв шампоан ползвате ? .. в момента съм с хед енд шолдърс(на кирилица изглежда тъпо)
2.Какъв сапун ползвате ? Dove..
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? допадат ми моливите на Brooklin, сенките и спиралата на Goden Rose ии фон-дьо тен на Impala
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? мии..малко фон-дьо тен 1ви номер...черен молив, спирала ии това е общо взето...
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? мии веднъж в седмицата си почиствам лицето с сода...защото кожата ми се омазнява понякога..
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? дезодорант..Rexona а парфюм..ползвам рядко...
7.Какви лакове ползвате ? ми за коса...на Shvarscop(незнам как се пише) аа лак за нокти главно черен
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? мии преса...всяка сутрин сии оправям бритона..
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? да..всеки пък след като си измия косата..
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? само встудените дни един мн хубав крем за лице на Dove..
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . не се сещам в момента![]()
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .
ми всеки човк трябва да си намери своята марка козметика в зависимост от кожата му![]()