1.Какъв шампоан ползвате ? Faith in nature и Urtekram.
2.Какъв сапун ползвате ? За ръце имам всякакви разнообразни сапуни...на Good kaarma, Urtekram, Trevarno. За тяло ползвам душ гел с ванилия и кокос на Lavera.
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Ползвам разнообразни марки, нямам определена.
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Декоративна козметика ползвам всякаква, пълен арсенал от продукти .
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Забърквам си главно домашни маски, но иначе ползвам маската Cattier с розова глина.
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Парфюми - Bvlgari, Dolce & Gabbana, Versace, Gucci, Dior. Дезодорант - Rexona, Faith in nature дезодориращ камък, део-спрея на Lavera с кокос и ванилия.
7.Какви лакове ползвате ? OPI, Flormar, Essence.
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Почти ежедневно.
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Да, при всяко къпане.
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Ползвам хидратиращ крем за лице на Lavera с жожоба и алое вера и подхранващ крем с жожоба и шеа. Имам и околоочен крем на Trevarno.
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Доста са, но не ми се изброява
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове. Не мога да конкретизирам само една марка .