1.Какъв шампоан ползвате ? с коприва, тео, с минерали, тео или гарние оранжевия
2.Какъв сапун ползвате ? camay
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? не
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? спирала, гланцове, червило, фон дьо тен понякога, молив за очи понякога
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? ползвам ексфолиант с водорасли и шоколад
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюми-cool water- davidoff и the one-dolce and gabanna, спрей от ейвън с нар
7.Какви лакове ползвате ? за нокти... различни,, основно perfect, catherina arley и art de lautrec
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? 2-3 пъти в седмицата
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? по-рядко, когато косата ми е със собствено мнение, от фризьорката ми е, професионален
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? за лице с алое, ако слагам фон дьо тен, за крака с лимон, за ръце с череша, за тяло с боровинки и си поръчах един от ейвън с ванилия *хахах всички плодове/миризми изредих.. * *и са лосиони последните ама нищо*
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . лак за коса-гарние с бамбук, пяна-рядко, но все пак...зелената на тафт, рол он revlon зеления, душ гел-с мирис на море от ейвън, крем кларина, изсушител за лак за нокти, луфа, зехтин, за почистване на грима (чисти перфектно и кожата става ужасно мекичка, от този екстра върджин е)
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . -от гарние съм доволна за продукти за коса, нивеа и ейвън за душ гелове и лосиони, ревлон за ролон е много добре..
Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./