.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 214

Тема: Лексикон

Голям фен Аватара на thecreator

Re: Лексикон

1.Какъв шампоан ползвате ? В момента на МИЛВА с коприва
    2.Какъв сапун ползвате ? ТЕО
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Не.взимам каквото ми хареса
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Рядко - rubby rose,avon - спирала , гланц
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? с кестен,с хума.правя си повече домашни
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?rue Boissiere Paris
    7.Какви лакове ползвате ? Flormar,CatrihrineArty
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? маша- рядко.само по специални поводи
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? --
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? За лице - витасин,здраве, за тяло - бутер афродита
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . AVON.BIODERMA

1.Какъв шампоан ползвате ? Най-често Garnier Aloe vera
    2.Какъв сапун ползвате ? Nivea или Dove
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Не ползвам определена
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Рядко. Фон-дьо-тен, пудра, спирала
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? на Билва с мавруд
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюм hot и дезезорант Garnier
    7.Какви лакове ползвате ? Flarmar и Golden rose
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Много рядко 1-2 пъти в месеца
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Не ни ползвам
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? крем здраве за лицето и Nivea също за лице
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . от козметиката на Gliss и Garnier съм доволна и това е общо взето

1.Какъв шампоан ползвате ?- Глис
    2.Какъв сапун ползвате ?Дав -luscious velvet мирише невероятно
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? обикновенно Ейвън
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ?Ейвън
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ?не
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?Адидас Fruity Rhythm
    7.Какви лакове ползвате ? перфект
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? да 1-2 пъти в седмицата
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?не
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? билка или такива на билкова основа
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .
    Maybe it's not about the happy ending maybe it's about the story.

Град
    Пловдив
    1.Какъв шампоан ползвате ? Гарниер за обем с нар и бира - уникален е
    2.Какъв сапун ползвате ? Нивея
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Най-често Нивея
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Да - спирала Lumene, гланц bourjois, сенки Essence, молив за очи Golden Rose (кафяв и черен), ФТД - рядко използвам
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? не
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюм Elizabeth Arden Green Tea, дезодорант Adidas Fresh
    7.Какви лакове ползвате ? за коса - Нивея, за маникюр - различни
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? да, 2-3 пъти в седмицата, но ако ми хрумне,че искам да съм къдрава, ми се е случвало по 2 - 3 месеца да не я пипна
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? при всяко миене
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? да, за пъпчици
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . всякакви почистващи продукти за лице, маска за коса, епилатор
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . за сега не съм намерила своята любима марка, експериментирам с различни, но тези които съм изброила по - горе са доста добри
    Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.

Понеже ми е скучно ще го попълня коректно
    1.Какъв шампоан ползвате ? - Syoss Moisture and Orzene
    2.Какъв сапун ползвате ? Teчен сапун на Clever за ръце
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Бочко , Аvon ,Дева,Carroten ,Evterpa,,Nivea,Здраве,Garnier,Maybelline,Es sence,Ruby Rose,Oriflame
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? -Oснова за фон-дьо-тен,фон-дьо-тени , пудра , спирала,червило,гланц,балс м за устни,сенки ,молив за очи и веджи , стик за очи , стик фон-дьо - тен за лице
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? -Avon - пилинг маска с чаено дървои и краставица
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - Adidas,Nivea,Roxanne,Bon Bons Carlos Moya,B.U.,Refan,Tesori d'Oriente ,Avon , Oriflame ... etc.
    7.Какви лакове ползвате ? Flormar,Perfect,Moda,Carmina,Gabrini,Clasic,Rapsod i,Miss Sporty,Selene,Feicai,Evri Teen ,Golden Rose
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? 4 - 5 пъти на месец
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - Syoss Moisture
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Nivea Make up starter - овлажняващ крем и основа за фон - дьо - тен ; Крем Здраве - ранички
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    1.Какъв шампоан ползвате ? различни, но съм най- доволна от Clear
    2.Какъв сапун ползвате ? всякакъв вид, но най- ми харесва Dove
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? определена, не
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? да, спирала, фон дьо тен и понякога гланц
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? не ползвам
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюм, какъвто ми падне.. нямам предпочитания, стига да ми харесва на мирис
    7.Какви лакове ползвате ? най-често червен
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? преса- всеки ден, маша- до сега само 2-3 пъти
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? преди ползвах всеки път след миене на косата, сега вече не
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? крем преди фдт
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . ами не се сещам.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    1.Какъв шампоан ползвате ? Garnier
    2.Какъв сапун ползвате ? Safeguard
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? най-вече на L'oreal
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? само спирала, гланц и много рядко очна линия
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? не ползвам
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? дезодорант - Fa; парфюми - Max Mara, Benetton, Calvin Klein и други..
    7.Какви лакове ползвате ? различно
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Рядко.. между 5-10 пъти в месеца
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? всеки път, когато я мия
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? използвам за лице на L'oreal и за тяло на Nivea
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . не се сещам
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . ами доволна съм от L'oreal и Garnier..
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Фен Аватара на alzheimer
    Град
    In the middle of nowhere a.k.a Бургас
    1.Какъв шампоан ползвате ? - Винаги различен, но предпочитам head and shoulders.
    2.Какъв сапун ползвате ? - Нямам си идея.
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - Не, нищо определено. Каквото има вкъщи, това ползвам.
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - Не използвам никакви, никога.
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - Не използвам маска за лице.
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - Адидас, Рексона, каквото падне.
    7.Какви лакове ползвате ? - Не ползвам.
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - Никога не съм използвала.
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - Да, при всяко миене.
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? - Ползвам само крем за ръце, защото ми е суха кожата.
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . - Не ползвам.
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . - Нямам такава.

1.Какъв шампоан ползвате ? Fitoval, Garnier Fructis, Palmolive
    2.Какъв сапун ползвате ? Нивеа
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Nivea, Loreal, Garnier
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ?
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? дълбокопочистваща
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюм на Nina Ricci - Premier Jour, Garnier - розов дезодорант
    7.Какви лакове ползвате ? Farmasi, Revlon, Golden Rose
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? 1 път седмично
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Dove, Nivea, Vichy
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . ----много са
    Lancom

Голям фен Аватара на Glam0rous
    1.Какъв шампоан ползвате ? Билка, Herbal Essences
    2.Какъв сапун ползвате ?
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Не
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? ФДТ - Avon, Maybelline, спирала, пудра и сенки пак техни
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? не използвам
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Bvlgari Calvin Klein, Mango, много са, слабост с ми. Дезедорант - стик на Гарние
    7.Какви лакове ползвате ? при маникюристката - работи с ОПИ
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? 2-3 пъти седмично
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Не, само маска. Orzene, Bilka и др.
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? за лице на Nivea, рядко за тяло, имам на Alverde и Eveline
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Почистваш крем/гел за лице, Термална вода, мицеларен разтвор, гел за душ.
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . Нямам, всеки си избира за себе си.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Тъй като преди имаше подобна тема , а сега не я виждам , ще пусна тази
    1.Какъв шампоан ползвате ? Elseve за боядисвана коса
    2.Какъв сапун ползвате ? Предимно на Тео
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Не.
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Спирала на Oriflame, черен молив на Brooklin, фон на Afiniton, пудра на Golden rose.
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Garnier
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Nivea
    7.Какви лакове ползвате ? Glamour и Paris
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Да, използам преса за изправяне.Не много често, защото нямам това време, а и косата ми не е толкова чуплива. Ама като ми се иска да се наглася.....
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? При всяко измиване на косата.
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Крем на Dove за лицето, имам и на Garnier против петна.
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове.
    Аз като цяло съм доволна от Nivea и Garnier, но както вече казах - не се стремя да ползвам само определена марка.
    :P

Супер фен Аватара на chereshka7
    Град
    вкъщи ; )
    1.Какъв шампоан ползвате ? Elseve или Head and Shoulders
    2.Какъв сапун ползвате ? течен..
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Max factor, Manhattan, Maybelline New York
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? спирала, коректор, гланц (червило)
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? немм
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? парфюм Gucci Guilty
    7.Какви лакове ползвате ? ярки цветове (предпочитам марката Flormar)
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Преса, след всяко къпане
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? да, винаги след баня
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? на лице, различни (често ЗДРАВЕ)
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . ...
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове ....
    Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
    да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
    намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
    и да им кажа да го дуxат!!!

МОМИЧЕ СЪМ!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

1.Какъв шампоан ползвате ?-Тео с диня за боядисана коса
    2.Какъв сапун ползвате ?-цитрусов палмолив
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?-не, ползвам неща на различни марки
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ?-спирала римел, фон дьо тен мейбълин, сенки-различни марки, гланцове-различни
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ?-домашни най-често
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?-the one by dolce and gabanna, спрей от ейвън за всеки ден, cool water by davidoff
    7.Какви лакове ползвате ?-за нокти всякакви, за коса-гарние с бамбук
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?-рядко преса, преди по-често, ама вече избягвам термообработката
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?-мне
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?-за основа за грим, матиращ на евелин, за ръце с череши от арома, за крака с водорасли пак на арома
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала -душ гел от ейвън, мляко за тяло с какао и ванилия от ейвън, измиващ гел нивеа визаж, мехлем от арника за рани, пъпки и др,
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове -да влагат малко повече пари за качествена козметика, отколкото по-малко за боклуци
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на bet3to
    1.Какъв шампоан ползвате ?-Orzene за мазна коса
    2.Какъв сапун ползвате ?- не ползвам сапун, а душ гел на Орифлейм Santorini
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?-повечето ми неща за на орифлейм
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ?-спирала на Боржуа, молив Ейвън, пудра Ейвън, очна линия Орифлейм, гланц Орифлейм
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ?-една пилинг маска на Орифлейм
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?-дезодорант на Рексона най- новия, парфюм Ninna Rici - Ninna
    7.Какви лакове ползвате ?-ами различни
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?-На елеком ми е пресата и за съжаление доста често я ползвам за изправяна най-вече
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?-на Орифлейм Възстановяващ, но рядко го ползвам
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?-за лице не ползвам, за тяло да на Антоньо Бандерас и на Орифлейм различни имам
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала -на орифлейм продултите с чаено дърво за пъпки, ексфолиант с Мед и Мляко на Орифлейм и не се сещам за друго
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове -

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София

1.Какъв шампоан ползвате ? - Нивеа
    2.Какъв сапун ползвате ? -
    3.Ползвате ли определена марка козметика? Коя? - Ив Роше
    4.Ползвате ли гримове? Какви? - много рядко; спирала/сенки/блабла
    5.Ако ползвате маска за лице , каква? - рядко. обикновено си правя някаква домашна с хума, примерно
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате? - не използвам дезодорант, а рол-он(Нивеа); парфюм - сега имам Нина Ричи - зелена ябълка - и един, който си взех от Франция за 5 евро, но е ужасно траен (24h+)
    7.Какви лакове ползвате? - не ползвам
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често? - вече не
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често? - да, всеки ден
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво? - за ръце - някакъв на билка; за лице - здраве/нивеа
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала. - лосион за тяло - Ив Роше
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове. - Ив Роше, мхм

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^

Тъй като преди имаше подобна тема , а сега не я виждам , ще пусна тази
    1.Какъв шампоан ползвате ? Cliven natura за мазна коса
    2.Какъв сапун ползвате ? ТЕО бебешкия
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Да,Лореал
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Спирала,гланцове,фдт,пудра
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Нивеа и Гарниер
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? На Ралф Лорън романс-а
    7.Какви лакове ползвате ? Не гледам марката, а цвета
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Рядко (само по поводи )
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Да,при всяко къпане :P
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Нивеа аква сенсейшън-нощния и Лореал нютри съмър,и двата за хидратиращи
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .Лактацид,Лореал серум за цъфтящи краища,спрей Шаума розовия,душ гел Фрутини,гел за измиване на лицето Clean & clear
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .Ами аз съм доволна от Лореал, но при всеки е различно

1.Какъв шампоан ползвате ? Шаума за боядисана коса
    2.Какъв сапун ползвате ? дав течен
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? имам продукти от различни марки, но предимно Голдън Роуз, Мейбълин, Нивеа
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? сенки понякога, моливи, спирали, балсамчета/гланцове/червила, пудра и коректор
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Пилинг маската на орифлейм с грозде (чевена тубичка)
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? дезодорант - нивеа, парфюм - Б.Ю
    7.Какви лакове ползвате ? пърфект, флормар, голдън роуз
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? 2 - 3 пъти седмично.. понякога повече ..
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? всеки път като си взимам душ (лорис със змията <333)
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Всяка сутрин - Евълин за матиране на кожата срещу поява на пъпки
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Измиващ гел за лице- Гарниер ексфо бръшър.. крем за ръце от Ейвън .. мляко за тяло на нар от ейвън .. лак за коса Сайъс
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . ГОЛДЪН РОУС !! Не е скъпа.. аз лично съм доволна .. мейбълин също.. махнатан .. : )) не обичам да давам много пари за козметика за това опирам до ефтиното и качествено - ГОЛДЪН РОООУЗ ! :Д

1.Какъв шампоан ползвате ? Panten, Shauma, Elseve .
    2.Какъв сапун ползвате ? Teo, Dove.
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Avon, Nivea, Maybelline, Golden Rose, нататък не ми се изброява.
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Спирала, очна линия, молив за вежди, молив за очи, фдт, пудра, гланц.
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Avon Naturals маска за лице с праскова и бадемово масло и разни домашни маски.
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Разни на Avon, B.U., Nivea, Adidas, Christina Aguilera by day, Naomi Campbell, Nina Ricci, понякога си взимам и от наливните на Refan.
    7.Какви лакове ползвате ? Всякакви, най-често Golden Rose Sweet Colour.
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Да, преса, всеки ден . (:
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Да, на всяко къпане.
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? На всякакви марки, за лице,ръце, лосиони за тяло, дневни и нощни.
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . -
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . -

1.Какъв шампоан ползвате? Wash&Go за мазна коса
    2.Какъв сапун ползвате? - Тео
    3.Ползвате ли определена марка козметика? Коя? - не.
    4.Ползвате ли гримове ? Какви? - да.спирала,сенки за очи,пудра,коректор(поняког ), червило и гланц.
    5.Ако ползвате маска за лице, каква? - в момента не използвам.
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате? - Miss Dior Cherry ии Adidas
    7.Какви лакове ползвате? - Flormar, Golden Rose и Colorama.
    8.Ползвате ли преса/маша? Ако да, колко често? - през лятото - не.но най-вероятно като започна училище понякога ще ползвам(:
    9.Използвате ли балсам за коса? Ако да , колко често? - не.
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво? - за мазна кожа(:
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща, които не съм написала. - почистващи гелове за лице - ползвам на Gaрnier,Bilka и Balea.
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове. Loreal и Маybelline (:
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Повече от фен
    Град
    Видин

1.Какъв шампоан ползвате ? - в момента съм с schauma
    2.Какъв сапун ползвате ? - само за ръце, но не знам марка .. иначе душ гел само на Avon
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? - Avon
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? - всякакви
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? - имам на Garnier, но не ги използвам много
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? - на Avon и Gianfranco Ferre
    7.Какви лакове ползвате ? - на Perfect и Golden Rose
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? - Да, зависи тая седмица всеки ден
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? - Не
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? - Dove за ръце, но само зимата

Град
    Burgas
    1.Какъв шампоан ползвате ?-Syoss
    2.Какъв сапун ползвате ?-Nivea
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?-Nivea
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ?-Не
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ?-Не
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ?-Парфюм-Euphoria Дезодорант-Nivea
    7.Какви лакове ползвате ?-Flormar
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ?-Рядко
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ?-Да.На всяко измиване на косата.
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ?-La Roche Posay-за ръце

1.Какъв шампоан ползвате ? -Шаума за възстановяване и грижа
    2.Какъв сапун ползвате ? Fa
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? ---
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? ---
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? ---
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Little Black Dress
    7.Какви лакове ползвате ? Най-различни.
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? 15 дена и повече
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? ----
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Крем ''Лимон'' за лицето ми.
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове----
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    1.Какъв шампоан ползвате ? Сайъс за суха коса
    2.Какъв сапун ползвате ? Камей
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? Ами за бяла козметика- Клиър енд Клийн, а за декоративна най-различни
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? да- спирала и черен/кафяв молив. понякога сенки и коректор под очите
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? С хума
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? Най-различни, но имам един любим- с розово- сребърна опаковка и сърчица отгоре... за жалост не знам как се казва
    7.Какви лакове ползвате ? Голден роуз и Бруклийн
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? Не използвам
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? Същия като шампоана, а след баня оранжевия на Глис
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Ами лосион за тяло на неизвестна марка и понякога един лилав крем против бръчки, но аз го ползвам като подхранващ
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала - ...
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове---- ...
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

1.Какъв шампоан ползвате ?Тео,Гарниер,Шаума
    2.Какъв сапун ползвате ? не използвам
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ?Гарниер и Шаума
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Да..спирала,молив за очи и гланц
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? на ейвън
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? дезодорант-фа парфум-ейвън
    7.Какви лакове ползвате ?бруклин,флормар,мода,
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? рядко
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? различно
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? за пъпки
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала .-маска за коса-дева и билка;душ-гел-фа и нивеа;хининова вода-милва;спрей за грижа за косата-шаума;
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове .Ми аз лично съм доволна от голден роуз,мейбалин,ейвен и импала

1.Какъв шампоан ползвате ?В момента-Clear
    2.Какъв сапун ползвате ? Dove
    3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? не
    4.Ползвате ли гримове ? Какви ? Да,коректор,пудра,гланц,мол ив и т.н.
    5.Ако ползвате маска за лице , каква ? домашна с хума и Clean&Clear
    6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? различно
    7.Какви лакове ползвате ? през лятото ярки,през др. време-неутрални или без лак
    8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? да, и двете 1-3 пъти в месеца
    9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? да,всеки път когато си мия косата
    10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? да,за лице и за ръце
    11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . --
    12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове: maybelline,bourjois,essence,Neutrogena,Bedhead
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си