1.Какъв шампоан ползвате ? Шаума за боядисана коса
2.Какъв сапун ползвате ? дав течен
3.Ползвате ли определена марка козметика ? Коя ? имам продукти от различни марки, но предимно Голдън Роуз, Мейбълин, Нивеа
4.Ползвате ли гримове ? Какви ? сенки понякога, моливи, спирали, балсамчета/гланцове/червила, пудра и коректор
5.Ако ползвате маска за лице , каква ? Пилинг маската на орифлейм с грозде (чевена тубичка)
6.Какъв парфюм и дезодорант ползвате ? дезодорант - нивеа, парфюм - Б.Ю
7.Какви лакове ползвате ? пърфект, флормар, голдън роуз
8.Ползвате ли преса/маша ? Ако да , колко често ? 2 - 3 пъти седмично.. понякога повече ..
9.Използвате ли балсам за коса ? Ако да , колко често ? всеки път като си взимам душ (лорис със змията <333)
10.Ако ползвате кремове , какви и за какво ? Всяка сутрин - Евълин за матиране на кожата срещу поява на пъпки
11.Напишете ако ползвате някакви допълнителни неща , които не съм написала . Измиващ гел за лице- Гарниер ексфо бръшър.. крем за ръце от Ейвън .. мляко за тяло на нар от ейвън .. лак за коса Сайъс
12.Напишете своята препоръка за някоя определена марка козметика и гримове . ГОЛДЪН РОУС !! Не е скъпа.. аз лично съм доволна .. мейбълин също.. махнатан .. : )) не обичам да давам много пари за козметика за това опирам до ефтиното и качествено - ГОЛДЪН РОООУЗ ! :Д