.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Параноичка..

Майка ми..лле не мога да я понасям вече..преди две седмици се разбрахме да си направя татуировка-малка и аз си намерих човека при който ще си я правя ама майка ми иска във студио. Добре, ама това нейното в студио важи за след 3-4 месеца когато ще имам възможност да изляза извън Монтана..И съм сигурна че ще отлага и отлага докато не забравя. Така става винаги. И след шумен спор тя ми каза - прави каквото искаш ...
    Хубаво, след малко имам час пр татуиста. Казвам на майка ми: -Първо съм с Роси(най добрата ми фр) и после ще си правя тату.
    И се започнаха въпроси от рода на "А роси ще си прави ли тату"
    "-Е няма тя не иска"
    "Да бе не иска просто иска в студио не при некой боклук..."
    А това момиче определено не го влечат тея работи.
    После започна майка ми да ми крещи, че не се събирам само с Роси, ами и с други хора и ми влияят зле и кой знае какво правя с тях...
    А това - компанията ми са хора които, нито пушат, нито пият, не се дрогират, не са умрели метъли или някфи курви...
    Просто вечер излизам с тях за по кафе и 1 билярд и тя си мисли че правя кой знае какво...
    Опитвах се да поговоря с нея, тя иска да ми забрани да излизам в определени дни, и да ми сложи вечерен час до 8..при положение че в 7 и 30 свършвам училище...просто не знам как да се справя..идеи?

Град
    Wonderland
    Повечето майки са такива,аз вече не съм дете,ама майка ми ме смята за такава и от време на време забравя и почва пак с нейните си неща.Ама какво да ги правиш майки и ние ще бъдем такива един ден....

Ама това мойто е нетърпимо...мисли ме за наркоманка някаква....не знам и аз за каква...сложи ми час 10 часа,.. точно когато всички се събират аз си тръгвам и се прибирам навреме..всичко си изпълнявам навреме...
    а тя ..

Град
    in your sweet dreams
    ти си слабоумна ! направи си таттоо в студио не при някъф си дето незнаеш как и с кфо ще ти я направи тая татоировка и дали изобщо поддържа някаква хигиена послушай майка си
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    ти си слабоумна ! направи си таттоо в студио не при някъф си дето незнаеш как и с кфо ще ти я направи тая татоировка и дали изобщо поддържа някаква хигиена послушай майка си
    +1,не се знае каква болест може да прихванеш от иглата,ако е не знам коя употреба,друго си е в студио,при някой специалист,наистина малко повече пари,но тревогите за болести,некачествена тату и прочие отпадат,пък и ще угодиш на майка си и така няма да има проблеми.

Човека е единствен в моя град, и се занимава с това, просто няма собствено студио, правил е татуировки на толкоова много мои познати...
    Нее в това проблема...обаче...

Запознай я с приятелите си да види що за хора са и няма да ти прави проблеми

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от northernice
    Запознай я с приятелите си да види що за хора са и няма да ти прави проблеми
    Нека той дойде у вас или тя да дойде с теб,за да е сигурна,щом човекът няма студио.

Послушай я и си направи татуировка след време. Тя ще се радва, че я слушаш и ще види, че не забравяш. Ако наистина я иская наистина няма да забравиш, а майка ти не може да отлага вечно. Щом веднъж се е съгласила имай малко търпение. Така хем ще получиш каквото искаш, хем ще угодиш на майка ти, хем тя ще промени условията, които ти е дала. За една татуировка не си заслужава да те дели от приятелите ти.. замисли се, не е ли така?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Послушай я и си направи татуировка след време. Тя ще се радва, че я слушаш и ще види, че не забравяш. Ако наистина я иская наистина няма да забравиш, а майка ти не може да отлага вечно. Щом веднъж се е съгласила имай малко търпение. Така хем ще получиш каквото искаш, хем ще угодиш на майка ти, хем тя ще промени условията, които ти е дала. За една татуировка не си заслужава да те дели от приятелите ти.. замисли се, не е ли така?
    Saglasna sam s tova mnenie.
    Momi4e, po-dobre otidi v studio i si q napravi tam i 6te zn e6 4e 6te stane odbre. Za6toto setsra mi si q pravi neinata dosta golqma, otide v studio plati dosta no tatusa i e super, dokato 1 priqtelka si q napravi pri edin ... i sega i e ujasna i trqbva da q povtarq tatus a. Posl6ai maika si malko... bati tolkova li trqbva da ste tvardoglavi be, 6tom va6ite vi kajat ne6to i vie vednaga kato po naviks e saprotivqvate. Roditelite ponqkog aimat malko pove4e ... opps toest dosta pove4e opit i akal ot nas!
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Направи си татъировката в студио,защото не се знае този,който ти си намерила да ти я прави,какъв е и как ще действа,знаеш че има сякви болести които се пренасят от инструментите с които правят татуировките,така че не бъди слабоумна и поне в този случай послувай майка си.А що се отнася до хората с които излизаш,опитай се по най-лекия начин да обясниш на майка си що за хора са,а не с караници.Опитай по-добрия начин,винаги действа,а и майка ти ти се кара за тях за твое добро,знаеш че всякакви хора има на днешно време.АЙДЕ УСПЕХ

Майка ти си е напълно права ! Направи си татуто в студио, а не при някъв, дето не знаеш изобщо занимава ли с такива неща и пази ли някаква хигиена. Иначе за вечерния час и, че те мисли за наркоманка и т.н. - преувеличава Щом не си такава, накарай я да повярва, че не си.

Re: Параноичка..

Цитирай Първоначално написано от yoo
    Майка ми..лле не мога да я понасям вече..преди две седмици се разбрахме да си направя татуировка-малка и аз си намерих човека при който ще си я правя ама майка ми иска във студио. Добре, ама това нейното в студио важи за след 3-4 месеца когато ще имам възможност да изляза извън Монтана..И съм сигурна че ще отлага и отлага докато не забравя. Така става винаги. И след шумен спор тя ми каза - прави каквото искаш ...
    Хубаво, след малко имам час пр татуиста. Казвам на майка ми: -Първо съм с Роси(най добрата ми фр) и после ще си правя тату.
    "-Е няма тя не иска"
    После започна майка ми да ми крещи, че не се събирам само с Роси, ами и с други хора и ми влияят зле и кой знае какво правя с тях...
    А това - компанията ми са хора които, нито пушат, нито пият, не се дрогират, не са умрели метъли или някфи к**ви...
    Просто вечер излизам с тях за по кафе и 1 билярд и тя си мисли че правя кой знае какво...
    Опитвах се да поговоря с нея, тя иска да ми забрани да излизам в определени дни, и да ми сложи вечерен час до 8..при положение че в 7 и 30 свършвам училище...просто не знам как да се справя..идеи?
    Не знам каква е майка ти, но за едно нещо е права. Не може да отидеш при някакъв и да се татуираш просто така. Трябва да отидеш в студио, при специален татуист, който си разбира от работата. А,и можеш да си лепнеш някоя инфекция или болест, а може и да не я направи както трябва. Имай предвид, че после се отстранява много трудно. Запознай компанията си с нея, за да види, че приятелите ти не са такива, за каквито ги мисли.
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

Ако го познава и му има доверие, защо да не може.
    Но тук е друг въпросът- угоди на майка си.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Ако го познава и му има доверие, защо да не може.
    Но тук е друг въпросът- угоди на майка си.
    да, ама не трябва да се осланя само на едното доверие, едно трепване може да прецака работата а, за т'ва, че трябва да угоди на майка си съм съгласна, все пак тя е човекът, който се грижи за нея
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

Може момчето да има опит.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Значи, човека има опит, щото е единствения в моя малък град и ако видя татуиран човек - 80% съм сигурна че той я е правил татуировката.
    Както и да е , не е това проблема, азз реших да отида в близък град когато имам възможност и да се татуирам в студио. Но с другото не мога да се оправя...

Повече от фен Аватара на LitTleJ

Re: Параноичка..

Цитирай Първоначално написано от yoo
    "-Е няма тя не иска"
    А това - компанията ми са хора които, нито пушат, нито пият, не се дрогират, не са умрели метъли или някфи к**ви...
    Ша се нарисувам целия.Ша си направя едно тату "вечерен час 20:00 на (годините ми)".След тва ша се чупя някъде където може би ша се сети къде съм за 1 нощ и като ме намери и изтърся в лицето "ИМА НЕЩА КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА КОНТРОЛИРАШ ЗА ТВА ЧЕ ПО ДОБРЕ МИ ДАВАЙ СВОБОДА"

da we ega ne se pribera v 8 az izlizam v 10 pak da se pribiram v : leko da neme nakarat pak si prai tatos kade ti skimne i kaji maikati da ti ima malko pove4e doveri e

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    "Умрели метъли" баси расизма.
    Слушай малко.Майка ти се притеснява за теб и заради това ти ги говори такива.

Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

сега....ти искаш татуировка или искаш татуировка от точно този човек? по добре си я направи в студио. по безопасно е, а нали все пак здравето е на 1во място колкото до вечерния час... запознай майка ти с твоите фр или просто и обясни че те са свясни хора айде, успех

Супер фен Аватара на zoreto
    Кой ти каза ,че металите са умрели? Май те боли галавата

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    EJI4eTy написа:
    ти си слабоумна ! направи си таттоо в студио не при някъф си дето незнаеш как и с кфо ще ти я направи тая татоировка и дали изобщо поддържа някаква хигиена послушай майка си << +1 ЕJI4eTy e права ! не се знае пък и сега е най-зачестеният случай на замърсяване на кръвта от такива неща..не искам да те плаша но е така! така чея послушай и отиди в студио дори не разбирам защо си се тръшкала по-скоро ако майка ти е строга се радвай че ти е разрешила... а доколкото компанията обясни и как стоят нещата кажи и че вече не си малко дете и си достатъчно голяма и отговорна за да отговаряш за себе си и да не вършиш простотии а тогава ако не ти повярва и кажи да се обади на майките на твоите приятели..а ако това и не иска явно с майка ти няма управия! ;хх успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си