.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Врачка?

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

Врачка?

Някой от вас да е ходил и да е доволен?Знам, че си мислите, че това са глупости, но за мен е важно.Та, има ли някой доволен от врачка в София.Плс, давайте телефони или адреси, каквото намерите.Благодаря предварително
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Или си измислят или казват на всички това,което те искат да чуят.
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Една ми каза,че ще ми върви с руси момчета и тогава така се бях вглъбила,че спрях да заглеждам тъмнокосите. Всъщност нещата стоят точно по обратния начин. Сега не поглеждам рус.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Една ми каза,че ще ми върви с руси момчета и тогава така се бях вглъбила,че спрях да заглеждам тъмнокосите. Всъщност нещата стоят точно по обратния начин. Сега не поглеждам рус.
    оле да не сме ходили при една и съща

аз като вида врачка се опитвам да стоя по-далеч от нея и си втълпявам в главата, че около мен няма човек като нея, с всички сили с еопитвам да я игнорирам. причина не мога да дам, нито ще те съветвам да не ходиш при такива 'неща

просто гледат новините или четата в интернет и после казват това което са чели..
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Мега фен Аватара на Blab
    Az li4no ne vqrvam, no maika mi e redovna posetitelka |-(, ta tezi, pri koito hodi, moje bi, naistina imat darba, za6toto ne govorqt razni gluposti, kato po-gore... Bez da im kazva6 za semeistvoto i jivota si, te ti syob6tavat ne6ta za byde6teto, ot kakvo da se pazi6, blq-blq...
    Podobni gadateli nqma da ti iskat pari
    Kolkoto i kakvoto im zanese6 i tolkova;
    Uspeh!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Az li4no ne vqrvam, no maika mi e redovna posetitelka |-(, ta tezi, pri koito hodi, moje bi, naistina imat darba, za6toto ne govorqt razni gluposti, kato po-gore... Bez da im kazva6 za semeistvoto i jivota si, te ti syob6tavat ne6ta za byde6teto, ot kakvo da se pazi6, blq-blq...
    Podobni gadateli nqma da ti iskat pari
    Kolkoto i kakvoto im zanese6 i tolkova;
    Uspeh!
    Можеш ли да ми дадеш адрес или телефон на която и да е от тях?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Аз веднъж при една приятелка на приятелка на мама отидох и ми каза че съвсем скоро ще стана известна и аз си викам: глупости! ама после спечелих някакъв тъп конкурс в даскало та и до днес като срещна някой от квартала се с това ме помни после си викам: след такъв успех я да отида на врачка още един път, ама не можах да намеря координатите на тази и отидох при друга и ми каза че нз си кфо хубаво нещо ще стане , а после последва един от най лошите ми периоди и физически и емоционално тъй че няма НИЩО сигурно който и да ти го каже, ти си определяш съдбата

АБе аз преди 2 години бях ходила и всичко ми позна,гледами на кафе(не е от София).
    Ама вече не ходя,не ми е интересно да знам какво ще се случи и ме е страх
    А много мразя разни (да не бъда груба) не българки ходят след теб и те преследват "за да ти кажат бъдещето".Ужасно е,само се чудя как да се измъкна Че и много кълнат

Не мисля,че има полза.Само си вглъбяваш в нещата,които казват и те просто няма как дан есе случат.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Blab
    Съжалявам, питах за координати, но майка ми е по-дезориентирана и от мен, та нищо не мога да ти кажа.
    Разпитай разни лелки, те са по-наясно:Д

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Какво разбираш под добра врачка? Да знае какво да ти наговори ли? Да те мята без да разбереш на коя планета се намираш?
    Какво мислите за Ванга(примерно), мистър Тянко?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си