Здравейте.Имам си приятел от известно време и до сега нещата вървяха добре.Като всяка двойка се карахме от време на време,но веднага ни минаваше.Винаги се държи добре към мен и внимава да не ме убиди.Днес,обаче нещо се промени ... Понеже учим в едно даскало се виждаме постоянно.Седим си днеска с моите приятелки в кабинета по музика и приятеля ми идва с още едно момче.Викнаха един съученик,незнам защо.Сигурно искаха да се бъзикат нещо с него... Момчето,което беше с него го бутна и му каза да дойде при мен,да ме види какво правя,а приятеля ми се обърна и каза "Аре ве ще ходя при нея,да не би да ми е няква,че ще ходя." След което се засмя.Всичко това беше на майтап,но на мен ми стана много тъпо.Някак си ме злепостави пред приятелите ми.Може би ме е разлигавил прекалено много с всичкото внимание,което ми даваше през цялото време през,което сме заедно,че сега не мога да приема дори един бъзик..но то какъв Според вас на къде отиват нещата или няма смисъл да отдавам такова значение на един майтап ?