- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Забременяване
Аз съм в момента и симптоми имах само първия месец. Симптоми като подуването на гърдите(който отшумя чак към края на 3-ти месец, но пък зърната и до сега си ме болят), за ядене не съм забелязала, че от преди това ми се ядеше квото видя, иначе да често ходих до WC първите седмица две, но и то отшумя много бързо. Но аз си исках бебо и си знаех, че вече е там и може би заради това и на-малкото ми правеше впечатление, тези симптоми започнаха седмицата преди да ми дойде така че не съм и чакала да ми закъснее. Просто си знаех. Много е относително това със симптомите, аз до момента не съм имала гадене, повръщане и някакви такива, а моя позната около месец след мен ще роди едвам се храни и повръща непрекъснато. Но и аз като Дарла смятам, че най-сигурния е липсата или оскъдна и различна на цвят менструация. Както и подуването на гърдите в първите седмици, малко прилича на ПМС, ама се долавят разликите (повече е като тежест и нарастване, а и зърната са адски чувствителни), абе като цяло теста ще ти каже най добре, защото тези симптоми може и да са причина от нещо друго, така че теста и на лекар. Виж във важната тема с "полезна информация" съм дала много линкове със сайтове от които можеш да научиш доста.
А по повод ваденето, прекъснатия полов акт е причина сигурно на 30% от нас да са на този свят. Има предеякулационна течност в която може и да има само един упорит сперматозоид и да свърши работата, повечето мъже няма и как да я предвидят, защото тя си е един вид смазка за мен и не предизвиква никаква реакция в тях, че да знаят че са я изпуснали, така че това никак не е сигурен начин за предпазване от бременненост и го препоръчвам на хора със сигурни и отговорни партньори на които могат да разчитат за адекватна реакция.
Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.