- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каня я на среща....води и приятелка...
Мии ето я случката..запознахме се на улицата и ме хареса.Поканих я на среща и прие.Обадих и същия ден и ми каза,ще доведе и няква приятелка ,че щели след тва да ходят на шопинг...Таа не съм имал дося такъв случай и се чудя как ще я впечатля с нещо кат тя е с приятелка...ша земат да си говорят там за някви тяхни неща и аз ша мълча кат пукълКво да правя кат идем на кафе ?? Как да са държа за пред приятелката й ? Давайте някви съвети ако някой е имал същия случай ?
Роден в амвона на свинята,
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
амии 1во да ти кажа ако не си и го казал директно може да не го е приела като среща ами просто кафе и за това да си е помислила че може да доведе и приятелка .. както и да е станалото станало стой си нормално дръж се добре прави се от време на време че те интересува това което си говорят и по малко се опитвай да я сваляш пак на приятелката и мн здраве ти си гл твоито момиченай вече не се прави на идиот
А защо не си вземеш и ти някой приятел ?Така ще се чувстваш по-спокойно, а за следващия път може деликатно да намекнеш на момичето, че искаш да сте самички.
Успех.
Someone somewhere is made for you !
И аз съм ходила мн пъти с приятелки и то най-често защото ги е страх-един бог знае какъв е индивида с който ще излизат, все пак не го познават толкова добре.Дръж се печено и с двете съмнявам се да си говорят без да те включат в разговора.Мисля, че не е добре да сваляш тази, която си харесал в компанията на приятелката й, ако се харесате, то ще си проличи и ще има втора, трета, четвърта среща ;].Идеята да си вземеш приятел с тебе е добра, опитай ;] Айде късмет![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Според мен няма лошо че си зима приятелка все пак това е първа среща просто за опознаване,на другите срещи няма да е така и ако има симпатии вече ще си излизате сами.Това не е повод за притеснение :P![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
По-добре да бъде себе си.Първоначално написано от AnIcHkAtA
ако пък зема приятел да не земат пък те двете да си кажат "тоз па за кво го е довел тоя...за кво дойдох"......аа за по горе директно си и го казах...не съм го намекнал или заобиколно да съм го казал.
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
Дъъъъ,по-добре се запасис доста пари, момичетата харесват да са до "грижовни" мъже...демек, освен нея,ще трябва да се грижиш и за капризите на приятелката и! Нали би било много тъпо ти са си пшредвидил 20 кинта да речем за кафе,тортичка,кино и приятелката и да си вади пари сама да си плаща...сууупер тъпоАма не се безпокой, става дума само за 1 път
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Сурово или задушено също е вариянтПървоначално написано от AnIcHkAtA
напоследък съм зле с финансите![]()
ша тряа да пия "сода" че е най-ефтина
![]()
![]()
![]()
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
Първоначално написано от impatient2
![]()
Споко човек, само 1 път! После и намекни, че неискаш тя да води никого и пак ще си в релси с финансите![]()
![]()
Малко неудобно е станало...Вижте се пак,но гледай да сте само двамата.Пък тя като е дошла с фр-ката си значи може би се е притеснявала не знам...![]()
Доведи си и ти фр няма да си го каже тфа щом тя си е довелаПървоначално написано от impatient2
хем и той ше ти помогне със сметката
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Мисли икономично, както казаха преди мен...вземи си и ти приятел![]()
Как ще я впечатлиш ли?що не помисли преди да я забиеш на улицата?Отиди гол...ще я впечатлиш,повярвай
Мани ебавката ся...ма мисли логично.Кво като е с приятелка?Като не те познава...може и да няма намерение да става нещо между вас.Дръж се естествено,а не играй циркове.
обади и се и кажи че имаш работа и да остане за др път бе... толкова ли е словноПървоначално написано от impatient2
да не мислиш че не съм мислил....говорих с една нейна приятелка и ми каза че зема думите насериозно на много хора...и ако го направя ше си помисли че съм се отказал от неяПървоначално написано от Darkkiss
![]()
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
1.като тръгна да забивам последното което правя е да мисля...просто отивам и квот ми излезе от устата.Първоначално написано от Bu7cher
2.не съм врачка че да знам че тя ше викне приятелка...както написах в увода не съм имал такъв случай да забия някоя и тя да викне приятелка на първата среща...
3.за пример замисли се...отиваш на среща с момичето което си харесал....тя е с приятелка...и ти се опиташ да направиш нещо което тя да сметне за сладурско и да и омотаеш главата още повече...няма ли да ти е неудобно да го направиш пред приятелката й...се пак забиваш твойта..а не приятелката й....
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
Случвало ми се е веднъжАз взех фр и той си взе авер,и стана яко,щото май и те двамата се харесаха и ни оставиха сами по едно време :P
Тъй че взимай приятел,ще е по-добре отколкото да си сам с двете,и гледай да е свободен за всеки случай
На края и намекни,че другия път искаш да сте само двамата
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
и аз имам една фр ако излиза иска винаги да ходя с неятва е тъпо щото момчето е харесало нея,а не мен и се получава кофти сякаш им преча и особено ако е някое злобно момче да има да те гледа накриво ужас
но повечето момичета са така.искат поне първия път да има някоя фр с тях..а и замисли се..ти си я спрял на улицата и просто си я поканил..не те знае къв си и откъде си..и по безопасно е да има някой с нея поне в началото
![]()
Cruel Intentions
ДООБРЕ!!! НЕ МИ СЕ КАРАЙ ПОДЯВОЛИТЕ!!!!Първоначално написано от impatient2
тогава отиваш при нея и и казваш че не ти е приятно да има др хора на ваща среща, че искаш да си само с нея блаблабла и блаблаблабла и вариант 1 да те заебе вариант 2 да стане кфото трябва
споки пич,нормално ми изглежда да си вземе приятелка... все пак 1во кафе и тя 100% се притеснява... не мисля че и ти да вземеш приятел е мн лоша идея ,хем и ти ще се чувстваш по-сигурен.. ако искаш преди кафето и се обади и кажи :става ли аз да взема едно аверче да сме квит"или нещо такова с по-шеговит тон .. успех,дано да потръгнат нещата и за напред да имате мн срещи само 2мата![]()
Запознали сте се на улицата. Съвсем естествено е да има придружител. Няма току-така да се довери на някой почти непознат.![]()
как чу че ти се карамПървоначално написано от Darkkiss
![]()
![]()
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!