.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Каня я на среща....води и приятелка...

Мии ето я случката..запознахме се на улицата и ме хареса.Поканих я на среща и прие.Обадих и същия ден и ми каза,ще доведе и няква приятелка ,че щели след тва да ходят на шопинг...Таа не съм имал дося такъв случай и се чудя как ще я впечатля с нещо кат тя е с приятелка...ша земат да си говорят там за някви тяхни неща и аз ша мълча кат пукъл Кво да правя кат идем на кафе ?? Как да са държа за пред приятелката й ? Давайте някви съвети ако някой е имал същия случай ?
    Роден в амвона на свинята,
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

амии 1во да ти кажа ако не си и го казал директно може да не го е приела като среща ами просто кафе и за това да си е помислила че може да доведе и приятелка .. както и да е станалото станало стой си нормално дръж се добре прави се от време на време че те интересува това което си говорят и по малко се опитвай да я сваляш пак на приятелката и мн здраве ти си гл твоито момиче най вече не се прави на идиот

А защо не си вземеш и ти някой приятел ?Така ще се чувстваш по-спокойно, а за следващия път може деликатно да намекнеш на момичето, че искаш да сте самички .
    Успех.

Someone somewhere is made for you !

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    И аз съм ходила мн пъти с приятелки и то най-често защото ги е страх-един бог знае какъв е индивида с който ще излизат, все пак не го познават толкова добре.Дръж се печено и с двете съмнявам се да си говорят без да те включат в разговора.Мисля, че не е добре да сваляш тази, която си харесал в компанията на приятелката й, ако се харесате, то ще си проличи и ще има втора, трета, четвърта среща ;].Идеята да си вземеш приятел с тебе е добра, опитай ;] Айде късмет
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Според мен няма лошо че си зима приятелка все пак това е първа среща просто за опознаване,на другите срещи няма да е така и ако има симпатии вече ще си излизате сами.Това не е повод за притеснение :P
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Дръж се печено
    По-добре да бъде себе си.

ако пък зема приятел да не земат пък те двете да си кажат "тоз па за кво го е довел тоя...за кво дойдох" ......аа за по горе директно си и го казах...не съм го намекнал или заобиколно да съм го казал.
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Дъъъъ,по-добре се запасис доста пари, момичетата харесват да са до "грижовни" мъже...демек, освен нея,ще трябва да се грижиш и за капризите на приятелката и! Нали би било много тъпо ти са си пшредвидил 20 кинта да речем за кафе,тортичка,кино и приятелката и да си вади пари сама да си плаща...сууупер тъпо Ама не се безпокой, става дума само за 1 път
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Дръж се печено
    Сурово или задушено също е вариянт

напоследък съм зле с финансите ша тряа да пия "сода" че е най-ефтина
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Цитирай Първоначално написано от impatient2
    напоследък съм зле с финансите ша тряа да пия "сода" че е най-ефтина

Споко човек, само 1 път! После и намекни, че неискаш тя да води никого и пак ще си в релси с финансите

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Малко неудобно е станало...Вижте се пак,но гледай да сте само двамата.Пък тя като е дошла с фр-ката си значи може би се е притеснявала не знам...

Град
    Go Skate Day ! ! !
    ако пък зема приятел да не земат пък те двете да си кажат "тоз па за кво го е довел тоя...за кво дойдох" ......аа за по горе директно си и го казах...не съм го намекнал или заобиколно да съм го казал.
    Доведи си и ти фр няма да си го каже тфа щом тя си е довела хем и той ше ти помогне със сметката
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheCinderella
    А защо не си вземеш и ти някой приятел ?Така ще се чувстваш по-спокойно, а за следващия път може деликатно да намекнеш на момичето, че искаш да сте самички .
    Успех.

Мисли икономично, както казаха преди мен...вземи си и ти приятел

Как ще я впечатлиш ли? що не помисли преди да я забиеш на улицата?Отиди гол...ще я впечатлиш,повярвай

Мани ебавката ся...ма мисли логично.Кво като е с приятелка?Като не те познава...може и да няма намерение да става нещо между вас.Дръж се естествено,а не играй циркове.

Град
    Е там...

Re: Каня я на среща....води и приятелка...

Мии ето я случката..запознахме се на улицата и ме хареса.Поканих я на среща и прие.Обадих и същия ден и ми каза,ще доведе и няква приятелка ,че щели след тва да ходят на шопинг...Таа не съм имал дося такъв случай и се чудя как ще я впечатля с нещо кат тя е с приятелка...ша земат да си говорят там за някви тяхни неща и аз ша мълча кат пукъл Кво да правя кат идем на кафе ?? Как да са държа за пред приятелката й ? Давайте някви съвети ако някой е имал същия случай ?
    обади и се и кажи че имаш работа и да остане за др път бе... толкова ли е словно

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    обади и се и кажи че имаш работа и да остане за др път бе... толкова ли е словно
    да не мислиш че не съм мислил....говорих с една нейна приятелка и ми каза че зема думите насериозно на много хора...и ако го направя ше си помисли че съм се отказал от нея
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Цитирай Първоначално написано от Bu7cher
    Как ще я впечатлиш ли? що не помисли преди да я забиеш на улицата?Отиди гол...ще я впечатлиш,повярвай

Мани ебавката ся...ма мисли логично.Кво като е с приятелка?Като не те познава...може и да няма намерение да става нещо между вас.Дръж се естествено,а не играй циркове.
    1.като тръгна да забивам последното което правя е да мисля...просто отивам и квот ми излезе от устата.
    2.не съм врачка че да знам че тя ше викне приятелка...както написах в увода не съм имал такъв случай да забия някоя и тя да викне приятелка на първата среща...
    3.за пример замисли се...отиваш на среща с момичето което си харесал....тя е с приятелка...и ти се опиташ да направиш нещо което тя да сметне за сладурско и да и омотаеш главата още повече...няма ли да ти е неудобно да го направиш пред приятелката й...се пак забиваш твойта..а не приятелката й....
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Случвало ми се е веднъж Аз взех фр и той си взе авер,и стана яко,щото май и те двамата се харесаха и ни оставиха сами по едно време :P Тъй че взимай приятел,ще е по-добре отколкото да си сам с двете,и гледай да е свободен за всеки случай На края и намекни,че другия път искаш да сте само двамата

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    и аз имам една фр ако излиза иска винаги да ходя с нея тва е тъпо щото момчето е харесало нея,а не мен и се получава кофти сякаш им преча и особено ако е някое злобно момче да има да те гледа накриво ужас но повечето момичета са така.искат поне първия път да има някоя фр с тях..а и замисли се..ти си я спрял на улицата и просто си я поканил..не те знае къв си и откъде си..и по безопасно е да има някой с нея поне в началото

Cruel Intentions

Град
    Е там...

да не мислиш че не съм мислил....говорих с една нейна приятелка и ми каза че зема думите насериозно на много хора...и ако го направя ше си помисли че съм се отказал от нея
    ДООБРЕ!!! НЕ МИ СЕ КАРАЙ ПОДЯВОЛИТЕ!!!!

тогава отиваш при нея и и казваш че не ти е приятно да има др хора на ваща среща, че искаш да си само с нея блаблабла и блаблаблабла и вариант 1 да те заебе вариант 2 да стане кфото трябва

Мега фен Аватара на Mi6inka
    споки пич,нормално ми изглежда да си вземе приятелка... все пак 1во кафе и тя 100% се притеснява... не мисля че и ти да вземеш приятел е мн лоша идея ,хем и ти ще се чувстваш по-сигурен.. ако искаш преди кафето и се обади и кажи :става ли аз да взема едно аверче да сме квит"или нещо такова с по-шеговит тон .. успех,дано да потръгнат нещата и за напред да имате мн срещи само 2мата

Запознали сте се на улицата. Съвсем естествено е да има придружител. Няма току-така да се довери на някой почти непознат.

ДООБРЕ!!! НЕ МИ СЕ КАРАЙ ПОДЯВОЛИТЕ!!!!

тогава отиваш при нея и и казваш че не ти е приятно да има др хора на ваща среща, че искаш да си само с нея блаблабла и блаблаблабла и вариант 1 да те заебе вариант 2 да стане кфото трябва
    как чу че ти се карам
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си