.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Вземи някой приятел с теб.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Цитирай Първоначално написано от TheCinderella
    А защо не си вземеш и ти някой приятел ?Така ще се чувстваш по-спокойно, а за следващия път може деликатно да намекнеш на момичето, че искаш да сте самички .
    Успех.
    +1

Може да я е страх...Все пак на улицата си я срешнал.

Според мен се е притеснила и затова е решила да си вземе приятелка Не му мисли толкова, вземай някой френд с теб и се забавлявайте :P

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от impatient2
    1.като тръгна да забивам последното което правя е да мисля...просто отивам и квот ми излезе от устата.
    2.не съм врачка че да знам че тя ше викне приятелка...както написах в увода не съм имал такъв случай да забия някоя и тя да викне приятелка на първата среща...
    3.за пример замисли се...отиваш на среща с момичето което си харесал....тя е с приятелка...и ти се опиташ да направиш нещо което тя да сметне за сладурско и да и омотаеш главата още повече...няма ли да ти е неудобно да го направиш пред приятелката й...се пак забиваш твойта..а не приятелката й....
    Значи, това е само първа среща. Изобщо не е времето да "забиваш" момичето (каквото и да значи това). Вземи си приятел, вижте се четиримата, пийте кафе, опознайте се, поговорете си, посмейте се... Не всички момичета обичат някакъв напълно непознат да прекрачва границата на личното им пространство. За да те допусне до себе си, първо трябва да минете през някакво приятелство (малко или много). Демойнстрирай, че имаш симпатии към нея, определено не обръщай повече внимание на приятелката й, от колкото на нея...но всичко с мярка.

Освен това, съвсем естествено е да си вземе приятелка - от къде да те знае какъв си. Може да я нападнеш, може да се държиш зле (повярвай, всякакви ги има)... Жените сме научени да се страхуваме за сигурността си.

Освен това другото момиче може да ти е от полза - може да прецени, че ставаш за нейната приятелка (да те удобри), та да имаш вътрешен човек.

Тъй че вземи си приятел и не го приемай толкова като първа среща, колкото като приятелско излизане. Ако всичко мине гладко, останалото само ще дойде.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    "Освен това другото момиче може да ти е от полза - може да прецени, че ставаш за нейната приятелка (да те удобри), та да имаш вътрешен човек. Smile "
    Да, това е много голям плюс. Понякога момичетата слушат повече приятелките отколкото самите себе си.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Е какъв е проблема? Щом не те познава, нормално е да вземе приятелка със себе си, и аз съм го правила Просто вземи и ти свой приятел и нещата ще си дойдат на мястото
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    начи или не те харесва, или я е страх нещо да не и направиш или иска тройка, моли се да е третото
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    начи или не те харесва, или я е страх нещо да не и направиш или иска тройка, моли се да е третото
    ...

Баси пич..Т'ва е супер тъпотия.. де вземеш да поканиш мацка и тя да си доведе приятелка..Мега тъпотията....Наистина много дискомфортна ситуация...Ако решиш да и кажеш , че не искаш да мъкне никой друг с нея ша вземе да се разсърди.. Зависи от момичето може да те разбере...ама ако питаш мене подходи някак си тактично.. а ве изимисли нещо.. кажи и "искаш ли да излезем тая вечер само двамата .... тва онова.. може да се досети
    Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    ^Четеш ли предишните мнения?

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    ^Четеш ли предишните мнения?
    НЕ! САМО СПАМЯ Изказвам мое мнение,, Не ме интерсува кой какво е написал...
    Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.

Взимай приятел, стига си ставал жертва на предрасъдъците си!!!

Град
    Долината На Идиотщината
    Ааа тва е гадно като почнат да си взимат приятелки с тях Освен и ти да си вземеш някой не знам кво друго мога да ти кажа..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Каня я на среща....води и приятелка...

Мии ето я случката..запознахме се на улицата и ме хареса.Поканих я на среща и прие.Обадих и същия ден и ми каза,ще доведе и няква приятелка ,че щели след тва да ходят на шопинг...Таа не съм имал дося такъв случай и се чудя как ще я впечатля с нещо кат тя е с приятелка...ша земат да си говорят там за някви тяхни неща и аз ша мълча кат пукъл Кво да правя кат идем на кафе ?? Как да са държа за пред приятелката й ? Давайте някви съвети ако някой е имал същия случай ?
    Това са женски номера ... един приятел, беше в същата ситуация...кофти работа
    -И аз комшо отивам на срещата, и гледам те 2 седнали на масата

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Е какъв е проблема? Щом не те познава, нормално е да вземе приятелка със себе си, и аз съм го правила Просто вземи и ти свой приятел и нещата ще си дойдат на мястото
    емиии нз дали давам вид на сериен изнасилвач или убиец амаа не е много нормално....се едно да караш майка си да те води на даскало до 12 клас....според мен е неопитна затва вика приятелка..ама кат викна аз мой фр ше видим кво ще стане...според мен кат седнем вече на масата и те 2те да почнат да си шушукат тяхни си неща и само да гледам...въпреки че като и се убадих да й кажа че не искам да идва нейна приятелка тя ми каза че тя се едно ще е паметник...ама ше видим къф паметник е
    Роден в амвона на свинята,
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Вземи си и ти приятел .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Вземи си и ти приятел .
    Абе ти малумен ли си... гледай 100 човека ти казаха - вземи приятел, вземи приятел, вземи приятел....толко ли нямаш 1 приятел ,та да го вземеш???!?!! Пускаш тема с искане за съвет... получаваш съвет (един и същ от много хора) ми приеми го бе... иначе къв е смисъла да пускаш тема

Голям фен
    Град
    Варна
    За какво изобщо се е съгласила като ще взема и приятелка с нея да и прави компания .Тои ако иска да и направи нещо ще и направи ко ще и 3 момичета да доидат на срещата.Туй е много тъпо когато каниш някои момиче на среща и тя да си води някои приятелка , ти на среща ли отиваш или на среща с махалата .Момчето кани момиечто а не приятелката и или сестра и и т.н . Очаква се да са насаме двмата да си поговорят да пият по нещо .За това е среща а не просто излизане на някои заведение .То ако е така ами и момчето да вземе някои с себеси, може и него да го е страх да не му направят нещо две момичета.

Голям фен
    Град
    Варна
    Аз пък дави кажа един мой случай , уреждам си среща с едно момиче и томи казва ела на едиси коя спирка аз щете чакам там ама с бабами
    и аз викам зако пък с бабати - било я страх .
    И отивам аз и тя там с баба си и кат се видяхме бабай си отиде утях а ний отидохме на кафе .Беше я докарала да види дали ще доида сам и да ли съм тоз за които се представям , щото беше среща от нета .( една от многото)

Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Вземи си и ти приятел .
    Абе ти малумен ли си... гледай 100 човека ти казаха - вземи приятел, вземи приятел, вземи приятел....толко ли нямаш 1 приятел ,та да го вземеш???!?!! Пускаш тема с искане за съвет... получаваш съвет (един и същ от много хора) ми приеми го бе... иначе къв е смисъла да пускаш тема
    а ти сляпа ли си ???? едно мнение над твойто написах че ЩЕ ВЗЕМА ПРИЯТЕЛ ................
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Град
    РЮАР
    аС п1к викам да и в1ржеш теникия и да ходиш да се напоркаш

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Аз пък дави кажа един мой случай , уреждам си среща с едно момиче и томи казва ела на едиси коя спирка аз щете чакам там ама с бабами
    и аз викам зако пък с бабати - било я страх .
    И отивам аз и тя там с баба си и кат се видяхме бабай си отиде утях а ний отидохме на кафе .Беше я докарала да види дали ще доида сам и да ли съм тоз за които се представям , щото беше среща от нета .( една от многото)
    ми чи как без бабата бе ееееее въй уби ма...
    а по темата...разпраай после кфо станало

ами .. м0же да не е п0дг0твена за срешТаТа и да иска няк0и близак с нея ..

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    аС п1к викам да и в1ржеш теникия и да ходиш да се напоркаш
    мн добра идея може и да я приложа...
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Каня я на среща....води и приятелка...

Мии ето я случката..запознахме се на улицата и ме хареса.Поканих я на среща и прие.Обадих и същия ден и ми каза,ще доведе и няква приятелка ,че щели след тва да ходят на шопинг...Таа не съм имал дося такъв случай и се чудя как ще я впечатля с нещо кат тя е с приятелка...ша земат да си говорят там за някви тяхни неща и аз ша мълча кат пукъл Кво да правя кат идем на кафе ?? Как да са държа за пред приятелката й ? Давайте някви съвети ако някой е имал същия случай ?
    Ташак.

Ама ти си се дръж като пич,
    да не ти пука,че онази е там.
    Ама не се хвърляй да я целуваш твойта
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си