С моя приятел сме заедно от 2 години.Всичко беше мн хубаво.Той е момчето, което съм искала и ми даде любовта, за която съм мечтала винаги.С една дума това е Първата ми Истинска голяма любов.Той е всичко за мен.
...Но....проблемите започнаха ...ежедневните караници за най големите дреболий , ревността и разни др подобни, с който позволих да загубя любовта, за която толкова съм мечтала.Наскоро той ми призна че вече няма чувства към мен ,че не ме ОбИЧА ;( тези негови думи прободоха сърцето ми и ме накараха да изпитам най голямата болка в живота ми. А това се дължи на мойте тъпи глупости от които се сърдех на всяка минута.Искам да знам дали според вас е възможно това да е просто в следствие на това че сме мн време заедно и да се чувства охлаждане във връзката каквото има във всички връзки, защото не искам да повярвам че всичко е свършило ,защото както за мен той е мн специален така съм и аз за него в това съм сигурна , защото знам че ме е Обичал много.Мислите ли че мога да върна предишните му чувства и бихте ли ми дали малко съветчета за това.
Сега сме си дали последен шанс да видим дали ще променим нещата и ще можем да сме щастливи заедно.