Искам да ви помоля за съвет!
Значи аз харесвам едно момче, което е 10-ти клас(за справка, аз съм 8-ми) във най-елитното училище в моят град и го виждам всяка седмица за 2 часа.Въпросът ми е, как да му загатна, че го харесвам.Искам да ме забележи, но и в същото време не искам веднага да се почувства уплашен от моите знаци.Искам да му пусна така наречените "смесени сигнали", така че да не ми личи колко много го желая, но и да не показва безразличие, така че, ако нещо се обърка, да мога да поправя нещата с усмивка...той е страшно готин човек, изключително умен и начетен. Има предпочитания към алтърнитив и метъл, като никога не натрапва мнението си, и все пак е страшно откровен.Въпреки че не е мистър свят(симпатяга е), аз пак се чувствам сякаш не съм "достойна" за него, но искам да го накарам, така да се каже да се замисли върху отношенията ни и да започнем някакъв разговор.Не знам нищо за неговите чувства към мен, никога не е показвал някакви признаци, че ме харесва, обаче все си мисля, че съм му симпатична, не само като човек, но и като приятел, защото винаги ми се усмихва, шегува се с мен и ми прави комплименти(според нормалните хора, не са комплименти, но ние се разбираме по различен начин ). Та не искам да го изплаша, защото най-малкото, което можем да направим е да запазим приятелството си, нали?
Надявам се,меразбрахте
Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...