- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му предложа ли да излезем?
Ами има едно момче от моето училише и постоянно се гледахме.И аз много го харесвам и му намерих скайпа,а неговите приятели ми бяха казали ,че нямал да иска да се запознае с мен.Писах му нали той ми каза ,че и той е искал да се запознае с мен и така ..писахме си и един ден го питах дали би излязъл с мен и той ми каза да ,зашо пък неИ нали уговорихме се,но на др ден преди да се видим му писах смс ,ако ше дойде да ми пусне сигнал,а той ми писа ''Днес няма да мога,сега съм с баша си,ако сикаш утре'' и аз му отг ок нп
И на другия ден му писах смс колко часа има,а той ниео нр ми писа и следтова се видяхме в коридора и той таман минава и той ми се усмихна ,каза ми здравей и ме пита нали какво правя и аз му казах нишо и го питах дали ше излизаме ии той ми каза ами не сигурно,зашото трябва да се прибирам на село.. и тръгна и каза момент малко ,отиде при френда си и ми каза ''Ай ела следмалко пред входа,аз ей сега ше дойда '' и аз го 4аках на входа дето се влиза в самата сграда, аа той явно ме е чакал на др вход ии така ен се уговорихме .. И нали като се прибра си писахме
Питах го дали ме харесва и да ми каже без да ме лъже и той ми каза да и аз го попитахй какво ми харесва а той ми отговори''най-много о4ите ти ',зашото са сини
И аз му казах много съм грозна и съм мн пълна нали в смсиъл едра ,а той ми отговори не не си
Иначе ми праша и целувки и намигания ии нз
Да му предложа ли за последен път да излезем или вече стигат там два пъти дето отложи и сега да чакам той да ми предложи
И какво мислите дали ме харесва .... И дали ше ми предложи той да излезем .... Стана 2 ден откакто си пишем и оше не ме е питал
Забравих да кажа,че той е на 19 години,а аз на 14
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Precenete vie sami kakava sam