Ами има едно момче от моето училише и постоянно се гледахме.И аз много го харесвам и му намерих скайпа,а неговите приятели ми бяха казали ,че нямал да иска да се запознае с мен.Писах му нали той ми каза ,че и той е искал да се запознае с мен и така ..писахме си и един ден го питах дали би излязъл с мен и той ми каза да ,зашо пък не И нали уговорихме се,но на др ден преди да се видим му писах смс ,ако ше дойде да ми пусне сигнал,а той ми писа ''Днес няма да мога,сега съм с баша си,ако сикаш утре'' и аз му отг ок нп И на другия ден му писах смс колко часа има,а той ниео нр ми писа и следтова се видяхме в коридора и той таман минава и той ми се усмихна ,каза ми здравей и ме пита нали какво правя и аз му казах нишо и го питах дали ше излизаме ии той ми каза ами не сигурно,зашото трябва да се прибирам на село.. и тръгна и каза момент малко ,отиде при френда си и ми каза ''Ай ела следмалко пред входа,аз ей сега ше дойда '' и аз го 4аках на входа дето се влиза в самата сграда, аа той явно ме е чакал на др вход ии така ен се уговорихме .. И нали като се прибра си писахме Питах го дали ме харесва и да ми каже без да ме лъже и той ми каза да и аз го попитахй какво ми харесва а той ми отговори''най-много о4ите ти ',зашото са сини И аз му казах много съм грозна и съм мн пълна нали в смсиъл едра ,а той ми отговори не не си Иначе ми праша и целувки и намигания ии нз Да му предложа ли за последен път да излезем или вече стигат там два пъти дето отложи и сега да чакам той да ми предложи И какво мислите дали ме харесва .... И дали ше ми предложи той да излезем .... Стана 2 ден откакто си пишем и оше не ме е питал Забравих да кажа,че той е на 19 години,а аз на 14

*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh