.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Нормално ли е ?

Нормално ли е да си привлечен толкова много към определено момче.Дори когато си помислиш за него веднага да фантазираш.И да нямаш търпение да правите секс? Ако знаете,че ще правите секс с него норално ли е да си толкова луда по него.Това влюбване ли е или просто привличане зааради секса? Ох много съм объркана които има опит в това да пише плс...

Re: Нормално ли е ?

нормално е . . . спокойно . . .

Голям фен Аватара на GerYy

Re: Нормално ли е ?

Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    нормално е . . . спокойно . . .

Споко, па ти бе? К'во се филмираш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Споко, па ти бе? К'во се филмираш.

абе мани до са такава лудост не съм изпитвала към дадено момче и направоо вече се побърквам и незнам влюбена ли съм в него или просто го желая..

май просто го желаеш..

Еми не съм ти в главата, не мога да ти кажа.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Wonderland
    Напълно си е нормално!!!Защо да не е?!Смятам,че тук става въпрос за турбо сексуално влечение ,за любов не знам,сама ще разбереш с течение на времето.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Нз защо ми напомня на една колежка която отрязах много лошо че ми писна .....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    е то при нас е друго.И той иска да спи с мен и аз с него.Но аз съм направо луда по него привлича ме страшно много.И ми е много навит.Аз спах с най добрия му приятел и после той ми се натиска и иска секс но все няма къде

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от nenormalnaa
    е то при нас е друго.И той иска да спи с мен и аз с него.Но аз съм направо луда по него привлича ме страшно много.И ми е много навит.Аз спах с най добрия му приятел и после той ми се натиска и иска секс но все няма къде
    Е при мен не е тоно така тя си има гадже ама повреме на лекции се натискаме постоянно аз пипам някъде тя пипа някъде ... не съм ревнив гажето и не ми пречи ама нещо ми писна да я чакам ... и преди няколко дена я отрязах направо и стана лошо понеже се има за голямата работа и ревна че до са никой не я е отрязавал Ама днес ми се обади 31минути разговор.... готова е

Е при мен не е тоно така тя си има гадже ама повреме на лекции се натискаме постоянно аз пипам някъде тя пипа някъде ... не съм ревнив гажето и не ми пречи ама нещо ми писна да я чакам ... и преди няколко дена я отрязах направо и стана лошо понеже се има за голямата работа и ревна че до са никой не я е отрязавал Ама днес ми се обади 31минути разговор.... готова е

eеее и това е напредък ма не е треало да я режеш за да ти каже че е готова горкото момиченце

Град
    в Русия съм

eеее и това е напредък ма не е треало да я режеш за да ти каже че е готова горкото момиченце
    Кво горкото ... имам още една колежка която и е приятелка и са някви много близки е ако я нямаше тая другата колежка "Майка тереза - пазителката" щеше да ми е писнал секса с нея (първата)
    Ама нищо тия дни ще и премеря температурата

TCCXAHXAH spored men te privlicha seksualno....

Може да са те взели за к*рва и да му е мерак и той да те опъне, защото си лесна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

И спред мен също е норомално
    IskaM v IbizZza

xaxa
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Може да са те взели за к*рва и да му е мерак и той да те опъне, защото си лесна.
    И това е възможно напълно дори....ама до някъде няма нищо лошо де

Еми, ако си няма- да.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

:)

Аз мисля,че искаш да правиш секс с него и след това може да се превърне наистина в любов.опитай със секса за сега и след това му мисли какво ще стане

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    недейте да й давате такива съвети,защото аз си мисля,че ако спи с него и после нищо не излезе и той само я използвал тя ще остане много наранена

Ако ти се прави секс , прави ... Само, че поемаш много рискове, и да , единият е да останеш наранена.Друг е да те пронесе като "леко момиче" .А ако си девствена , това ти остава спомен за цял живот. Решаваш сама дали си струва ...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

а може и просто да те изпробва дали ще се съгласиш и ако се съгласиш наистина да си помисли,че си леко момиче.има ги и такива момчета

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Ако ти се прави секс , прави ... Само, че поемаш много рискове, и да , единият е да останеш наранена.Друг е да те пронесе като "леко момиче" .А ако си девствена , това ти остава спомен за цял живот. Решаваш сама дали си струва ...
    Той много добре знае че не съм девствена защото спах с най добрия му приятел пред очите му. . . . . . Много е объркано и направо незнам какво да правя

абе гледай само да не станеш за тях "курвата която двама приятели сия менкат и я използват" според мен недей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си