- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
Нормално ли е да си привлечен толкова много към определено момче.Дори когато си помислиш за него веднага да фантазираш.И да нямаш търпение да правите секс? Ако знаете,че ще правите секс с него норално ли е да си толкова луда по него.Това влюбване ли е или просто привличане зааради секса? Ох много съм объркана които има опит в това да пише плс...
нормално е . . . спокойно . . .
Първоначално написано от varnen4e
абе мани до са такава лудост не съм изпитвала към дадено момче и направоо вече се побърквам и незнам влюбена ли съм в него или просто го желая..
май просто го желаеш..![]()
Напълно си е нормално!!!Защо да не е?!Смятам,че тук става въпрос за турбо сексуално влечение,за любов не знам,сама ще разбереш с течение на времето.
е то при нас е друго.И той иска да спи с мен и аз с него.Но аз съм направо луда по него привлича ме страшно много.И ми е много навит.Аз спах с най добрия му приятел и после той ми се натиска и иска секс но все няма къдеПървоначално написано от ubuntu
![]()
Е при мен не е тоно така тя си има гадже ама повреме на лекции се натискаме постоянно аз пипам някъде тя пипа някъде ... не съм ревнив гажето и не ми пречи ама нещо ми писна да я чакам ... и преди няколко дена я отрязах направо и стана лошо понеже се има за голямата работа и ревна че до са никой не я е отрязавалПървоначално написано от nenormalnaa
Ама днес ми се обади 31минути разговор.... готова е
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ubuntu
eеее и това е напредъкма не е треало да я режеш за да ти каже че е готова
![]()
![]()
горкото момиченце
![]()
![]()
![]()
Кво горкото ... имам още една колежка която и е приятелка и са някви много близки е ако я нямаше тая другата колежка "Майка тереза - пазителката" щеше да ми е писнал секса с нея (първата)Първоначално написано от nenormalnaa
![]()
Ама нищо тия дни ще и премеря температурата![]()
![]()
![]()
![]()
TCCXAHXAH spored men te privlicha seksualno....![]()
Първоначално написано от ubuntu
xaxa![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И това е възможно напълно дори....ама до някъде няма нищо лошо деПървоначално написано от varnen4e
![]()
![]()
Аз мисля,че искаш да правиш секс с него и след това може да се превърне наистина в любов.опитай със секса за сега и след това му мисли какво ще стане
недейте да й давате такива съвети,защото аз си мисля,че ако спи с него и после нищо не излезе и той само я използвал тя ще остане много наранена
Ако ти се прави секс , прави ... Само, че поемаш много рискове, и да , единият е да останеш наранена.Друг е да те пронесе като "леко момиче" .А ако си девствена , това ти остава спомен за цял живот. Решаваш сама дали си струва ...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
а може и просто да те изпробва дали ще се съгласиш и ако се съгласиш наистина да си помисли,че си леко момиче.има ги и такива момчета
Той много добре знае че не съм девствена защото спах с най добрия му приятел пред очите му. . . . . . Много е объркано и направо незнам какво да правяПървоначално написано от eveto_xx
абе гледай само да не станеш за тях "курвата която двама приятели сия менкат и я използват" според мен недей