- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
Ами съгласувай сърцето и разсъдъка...Ако ти искаш , давай, но рискуваш да си развалиш репутацията. Ако му имаш доверие, че няма да раздрънка, и ако си сигурна в желанията си - давай...Пък и един съвет от мен - да не ти пука за мнението на околните, млада си, това си е твоя личен живот и има много неща, които трябва да изживееш .Има време , в работата ще трябва да мислиш за мнението на шефовете и колегите, но не и сега ...Първоначално написано от nenormalnaa
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
То точно така излиза на практика като се замисля.Предлагали са ми и троика ма не приех тогава.И не мисля да приемам щото после в цялото даскало ще имам прякори и т.н.....Първоначално написано от SiSsKkAa
ами ти като спиш с него пак може да ти излязат прякори.според мен вече си си отговорила на това,което ни питаш.дано да вземеш правилното решение.мисли с главата си не с оная работа
Първоначално написано от sensationwhite
Е то точно това е ,че нито ми е първия нито единствения.Ама от всички момчета и мъже около мене искам само него така.Дори гаджето си не искам така както това момче.....
Нормално е до време.Първоначално написано от nenormalnaa
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
бе при всички случей, не е любов. просто секса с него е бил нещо особено или пък излъчването което има.. моя съученичка ми е споделяла че само като мина покраи нея и направо настръхва. (ся не се хваля тука, а споделям). обаче не мисля че е влюбена, а просто има предчувствие че ше си струва да опитаме.