.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от nenormalnaa
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Ако ти се прави секс , прави ... Само, че поемаш много рискове, и да , единият е да останеш наранена.Друг е да те пронесе като "леко момиче" .А ако си девствена , това ти остава спомен за цял живот. Решаваш сама дали си струва ...
    Той много добре знае че не съм девствена защото спах с най добрия му приятел пред очите му. . . . . . Много е объркано и направо незнам какво да правя
    Ами съгласувай сърцето и разсъдъка...Ако ти искаш , давай, но рискуваш да си развалиш репутацията. Ако му имаш доверие, че няма да раздрънка, и ако си сигурна в желанията си - давай...Пък и един съвет от мен - да не ти пука за мнението на околните, млада си, това си е твоя личен живот и има много неща, които трябва да изживееш .Има време , в работата ще трябва да мислиш за мнението на шефовете и колегите, но не и сега ...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    абе гледай само да не станеш за тях "курвата която двама приятели сия менкат и я използват" според мен недей
    То точно така излиза на практика като се замисля.Предлагали са ми и троика ма не приех тогава.И не мисля да приемам щото после в цялото даскало ще имам прякори и т.н.....

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ами ти като спиш с него пак може да ти излязат прякори.според мен вече си си отговорила на това,което ни питаш.дано да вземеш правилното решение.мисли с главата си не с оная работа

ако ти е първия или единствения с който си правила секс.. нормално.. пък и щом само за секс те привлича а не за .. романтични разходки примерно.. не бих казал че е влюбване а страст, животинско усещане при всички е така

Цитирай Първоначално написано от sensationwhite
    ако ти е първия или единствения с който си правила секс.. нормално.. пък и щом само за секс те привлича а не за .. романтични разходки примерно.. не бих казал че е влюбване а страст, животинско усещане при всички е така

Е то точно това е ,че нито ми е първия нито единствения.Ама от всички момчета и мъже около мене искам само него така.Дори гаджето си не искам така както това момче.....

Голям фен Аватара на glamouros

Re: Нормално ли е ?

Цитирай Първоначално написано от nenormalnaa
    Нормално ли е да си привлечен толкова много към определено момче.Дори когато си помислиш за него веднага да фантазираш.И да нямаш търпение да правите секс? Ако знаете,че ще правите секс с него норално ли е да си толкова луда по него.Това влюбване ли е или просто привличане зааради секса? Ох много съм объркана които има опит в това да пише плс...
    Нормално е до време.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

бе при всички случей, не е любов. просто секса с него е бил нещо особено или пък излъчването което има.. моя съученичка ми е споделяла че само като мина покраи нея и направо настръхва. (ся не се хваля тука, а споделям). обаче не мисля че е влюбена, а просто има предчувствие че ше си струва да опитаме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си