.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

Oбвързано момиче..

В курса ми има едно момиче,което мн харесвам..Обаче си има приятел..Той е от друг град и не идва в моя..Тя също ме харесва,макар че се прави на безразлична,но те тия работи се усещат...Квартирата и е до нас и много често се засичаме..Знам само,че точно за 10мин и 2-3правилни думи и...сещате се..Даже няма да има нужда да я насилвам...Проблема е,че тя хем иска,хем не иска единствено заради приятеля си..Проблем ли е това,в смисъл то е,ама не виждам нищо лошо в това да го направим един път,и на двамата ще ни е готино,а приятеля и няма да разбере,защото няма откъде..Иначе сме наясно,че нищо повече от секс не може да излезе,защото сме задочно и се виждаме само януари и септември за по 20 дена ... Само аз си знам какво ще правя,просто ми е интересно да чуя чуждо мнение...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    бълХаристан
    аз ако съм на мястото на приятеля и и разбера ще те напъхам в багажника и ще те разфасовам в някоя гора, не че съм психопат, ама не обичам изневерите и тъпаците като теб

Супер фен
    Ми ти явно си решил,но аз не бих го направила...
    За мене не важат тия ''само за един секс...само за два секса''
    Не е особено в реда на нещата.
    Мое мненийце де

Не ми сес трува много честно предлагам ти най-баналния вариант-постави се на негово място! А ако твоята приятелка (в бъдеще) ти изневери незнам, но истината винаги излиза наяве, така че каквото и да правиш...помисли как сикаш да постъпят спрямо теб в такава ситуация!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Не разваляй връзки.
    Опитай се да се поставиш на чуждо място преди да осъществяваш такива идеи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ти нали не си ревнив, кво кат си има приятел.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Велико Търново
    много мразя ,когато някой се опитва да раздели двама влюбени.
    Остави момичето намира и не им се бъркай!
    Руса кукличка

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    аз ако съм на мястото на приятеля и и разбера ще те напъхам в багажника и ще те разфасовам в някоя гора, не че съм психопат, ама не обичам изневерите и тъпаците като теб
    +++ И аз така. Не, че съм някоя луда садистична извратенячка...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    еее сякаш няма момичета които са навити за един секс и са свободни,та точно на обвързана си се спрял....

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Няма такива работи като да разделяш двама влюбени.Момичето,ако наистина обича приятеля си нито ще се слага,нито нищо.По начина на изказване разбирам,че и тя не е безразлична.Така,че вината,ако трябва да се търси такава е и на двамата.Тея работи се усещат.Дори и да не спиш с нея приятеля и пак ще усети,че нещо не е наред.Рано или късно.Прави си изводите.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от kypo
    +1 DIE IN HELL DICKBRAIN!

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Няма такива работи като да разделяш двама влюбени.Момичето,ако наистина обича приятеля си нито ще се слага,нито нищо.По начина на изказване разбирам,че и тя не е безразлична.Така,че вината,ако трябва да се търси такава е и на двамата.Тея работи се усещат.Дори и да не спиш с нея приятеля и пак ще усети,че нещо не е наред.Рано или късно.Прави си изводите.
    Да, но малко или много подстрекаваш към раздяла, което е глупаво.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Aко знаех,че си има приятел...дори и да ме кефеше бих си траел тя ако си реши...сама ще си каже,ама не мислиш ли,че по този начин съсипваш връзка от която може тя да е доволна и щастлива?Стягай се малко и мисли с главата си

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Нямам намерение да им развалям връзката..Просто малко да се позабавляваме..Хора сме все пак .. Всеки си има нужди..
    Не си мислете че ми е мн лесно,напротив доста ми е трудно да се сдържам..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Re: Oбвързано момиче..

Цитирай Първоначално написано от bibo
    В курса ми има едно момиче,което мн харесвам..Обаче си има приятел..Той е от друг град и не идва в моя..Тя също ме харесва,макар че се прави на безразлична,но те тия работи се усещат...Квартирата и е до нас и много често се засичаме..Знам само,че точно за 10мин и 2-3правилни думи и...сещате се..Даже няма да има нужда да я насилвам...Проблема е,че тя хем иска,хем не иска единствено заради приятеля си..Проблем ли е това,в смисъл то е,ама не виждам нищо лошо в това да го направим един път,и на двамата ще ни е готино,а приятеля и няма да разбере,защото няма откъде..Иначе сме наясно,че нищо повече от секс не може да излезе,защото сме задочно и се виждаме само януари и септември за по 20 дена ... Само аз си знам какво ще правя,просто ми е интересно да чуя чуждо мнение...
    Използвач ...срам за мъжката аудитория !!!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Ако аз съм на мястото на приятеля й, такъв бой ще ядеш, че ще се чудиш от къде ти е дошло. Така че си помисли на какъв можеш да попаднеш. Такива плейбойчета като теб много почнаха да си вярват.

Е кво му е трудното да се сдържаш?Замисли се,как би се почувствал ти на мястото на другия младеж ? не ми обяснявай колко е трудно,щото и аз съм момче и са ми ясни тия работи.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    не им се бъркай.като искаш да се "позабавляваш" намери си друга!

Повече от фен
    пфф пълно е с такива хора като тебе дето само развалят трупалото се щастие с месеци..просто недей..щот все някога ще те разберат и ще те потрошат от бой ;]

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Oбвързано момиче..

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Постави се на гаджето и на мястото

Ооо 1 вагон глупости сте изписали.. "не разделяй 2ма влюбени"...
    кой казва, че сексът (еднократният) има нещо общо с любовта и силните чувства? Напротив 1 лека стъпка встрани прави чудеса за дългата връзка..
    "приятелят й ще разбере" ама, че разбира се.. защо забравяме 3мата детективи, които денонощно бдят пред квартирата ? или подслушвателя под възглавницата?
    Това наистина са лапешки приказки.. винаги може да се скриеш..
    До автора - вариантите са 2:
    Или си й симпатичен, но не чак дотолкова, че да се реши да "съгреши" с теб,защото и в неийната глава се въртят простотии като горните.. В такъв случай просто се откажи.
    Ако си й достатъчно симпатичен, повярвай ми, не приятел, не съпруг, не детективски отряд... никой няма да я спре, така че действай.

Град
    isperih
    Да бях на неговото място, щях да ти преобразя физиономията. Мислиш, че такива мисли са много човешки ли? Къде е съвестта, къде е мъжкото достойнство у теб.Ще се криеш като плъх от приятеля й и ще я чукаш без капка човечност.Аман от вас!!!

И после що имало курви .. !!! Ми ще има .. докато имa такива момчета ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Всичко зависи от нея-ако тя поиска-ще го направи,ако ли не-не се и опитвай
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ебаси...щом си толко на зор верно земи си хвани някоя за една вечер ама свободна.Да гаджето й може и да не разбере,обаче понякога секса не е просто секс...после как ли ще ви тежи на съвестта ( ако тя се съгласи де ) и съм сигурна,че нещата между тях ще се объркат..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си