- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Oбвързано момиче..
В курса ми има едно момиче,което мн харесвам..Обаче си има приятел..Той е от друг град и не идва в моя..Тя също ме харесва,макар че се прави на безразлична,но те тия работи се усещат...Квартирата и е до нас и много често се засичаме..Знам само,че точно за 10мин и 2-3правилни думи и...сещате се..Даже няма да има нужда да я насилвам...Проблема е,че тя хем иска,хем не иска единствено заради приятеля си..Проблем ли е това,в смисъл то е,ама не виждам нищо лошо в това да го направим един път,и на двамата ще ни е готино,а приятеля и няма да разбере,защото няма откъде..Иначе сме наясно,че нищо повече от секс не може да излезе,защото сме задочно и се виждаме само януари и септември за по 20 дена ... Само аз си знам какво ще правя,просто ми е интересно да чуя чуждо мнение...![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
аз ако съм на мястото на приятеля и и разбера ще те напъхам в багажника и ще те разфасовам в някоя гора, не че съм психопат, ама не обичам изневерите и тъпаците като теб
Ми ти явно си решил,но аз не бих го направила...
За мене не важат тия ''само за един секс...само за два секса''![]()
Не е особено в реда на нещата.
Мое мненийце де![]()
Не ми сес трува много честно предлагам ти най-баналния вариант-постави се на негово място! А ако твоята приятелка (в бъдеще) ти изневери незнам, но истината винаги излиза наяве, така че каквото и да правиш...помисли как сикаш да постъпят спрямо теб в такава ситуация!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
ти нали не си ревнив, кво кат си има приятел.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
много мразя ,когато някой се опитва да раздели двама влюбени.
Остави момичето намира и не им се бъркай!
Руса кукличка
+++Първоначално написано от kypo
И аз така. Не, че съм някоя луда садистична извратенячка...
![]()
![]()
![]()
еее сякаш няма момичета които са навити за един секс и са свободни,та точно на обвързана си се спрял....
Няма такива работи като да разделяш двама влюбени.Момичето,ако наистина обича приятеля си нито ще се слага,нито нищо.По начина на изказване разбирам,че и тя не е безразлична.Така,че вината,ако трябва да се търси такава е и на двамата.Тея работи се усещат.Дори и да не спиш с нея приятеля и пак ще усети,че нещо не е наред.Рано или късно.Прави си изводите.Първоначално написано от angelcheeee_93
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Aко знаех,че си има приятел...дори и да ме кефеше бих си траелтя ако си реши...сама ще си каже,ама не мислиш ли,че по този начин съсипваш връзка от която може тя да е доволна и щастлива?Стягай се малко и мисли с главата си
![]()
Нямам намерение да им развалям връзката..Просто малко да се позабавляваме..Хора сме все пак .. Всеки си има нужди..
Не си мислете че ми е мн лесно,напротив доста ми е трудно да се сдържам..
Първоначално написано от kombarka
Използвач ...срам за мъжката аудитория !!!Първоначално написано от bibo
Ако аз съм на мястото на приятеля й, такъв бой ще ядеш, че ще се чудиш от къде ти е дошло. Така че си помисли на какъв можеш да попаднеш. Такива плейбойчета като теб много почнаха да си вярват.
Е кво му е трудното да се сдържаш?Замисли се,как би се почувствал ти на мястото на другия младеж ?не ми обяснявай колко е трудно,щото и аз съм момче и са ми ясни тия работи.
не им се бъркай.като искаш да се "позабавляваш" намери си друга!
пфф пълно е с такива хора като тебе дето само развалят трупалото се щастие с месеци..просто недей..щот все някога ще те разберат и ще те потрошат от бой ;]
Постави се на гаджето и на мястотоПървоначално написано от bibo
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ооо 1 вагон глупости сте изписали.. "не разделяй 2ма влюбени"...![]()
кой казва, че сексът (еднократният) има нещо общо с любовта и силните чувства? Напротив 1 лека стъпка встрани прави чудеса за дългата връзка..
"приятелят й ще разбере"ама, че разбира се.. защо забравяме 3мата детективи, които денонощно бдят пред квартирата ? или подслушвателя под възглавницата?
Това наистина са лапешки приказки.. винаги може да се скриеш..
До автора - вариантите са 2:
Или си й симпатичен, но не чак дотолкова, че да се реши да "съгреши" с теб,защото и в неийната глава се въртят простотии като горните.. В такъв случай просто се откажи.
Ако си й достатъчно симпатичен, повярвай ми, не приятел, не съпруг, не детективски отряд... никой няма да я спре, така че действай.
Да бях на неговото място, щях да ти преобразя физиономията. Мислиш, че такива мисли са много човешки ли? Къде е съвестта, къде е мъжкото достойнство у теб.Ще се криеш като плъх от приятеля й и ще я чукаш без капка човечност.Аман от вас!!!
И после що имало курви ..!!! Ми ще има .. докато имa такива момчета ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Всичко зависи от нея-ако тя поиска-ще го направи,ако ли не-не се и опитвай![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ебаси...щом си толко на зор верно земи си хвани някоя за една вечер ама свободна.Да гаджето й може и да не разбере,обаче понякога секса не е просто секс...после как ли ще ви тежи на съвестта ( ако тя се съгласи де ) и съм сигурна,че нещата между тях ще се объркат..