- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Oбвързано момиче..
Много точно.И аз бих направила като теб.Против съм "само за еб***** " .Я наистина се постави на тяхно място.Утрешния ден може на теб да ти се случи,ако до сега не ти се е случило де,тогава ще те питам кво ще правиш.Първоначално написано от kypo
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Според мен няма да постъпиш добре, но ти явно вече си го решил.Аз не бих се поддала на такава авантюра, още повече, че си имам приятел.Все пак всеки си има своя гледна точка, направете това, което смятате за редно.
Someone somewhere is made for you !
От твоите мнения съдя,че си голям глупак....Тя си има гадже,но ти ще си я "джиткаш" от време на време...Аман наистина от хора като теб...
Точно казано!Първоначално написано от hgfh
![]()
![]()
Я си стой в гащите бе мой.Кво значение има че той няма да разбере.Явно момичето е свястно и просто не иска.Такива като тебе мн ги мразя нищо лично мой ама да си пъхаш носа в чужда връзка е тъпо и за мен си мъжка путка!
Oт кога станахте такива моралисти всички? [/b]
Аман от такива хора...Да си имаш половинка и да правиш секс с друг/га,е най-гадното нещо,което можеш да причиниш на някого.После защо има жени-курви или мъже-курвари.Като не можеш да си затваряш краката/да държиш приятелчето си на мястото,не се обвързвайте,докато не пораснето достатъчно,за да имате сериозна връзка.Защото връзка с "просто секс,той няма да разбере",не е връзка.Освен това истината винаги излиза наяве.
Доста глупаво заради единия секс евентуално да им развалиш връзката, на която явно тя държи..
Може да те е харесала, нормално, човек не е кон с капаци, но фактът, че до сега нищо не е имало между вас е явно, защото тя държи на приятеля си и не иска да го лъже..
Намери друго момиче, което не е обвързано, за да задоволиш нуждите си![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Пич аз ще ти помогна...Аз съм Фото-Шоп дизайнер.Гледай ся снимай го и аз ще монтирам до него някфо друго момиче така да излгежда,че се целуват...И пъхаш снимката някаде из нещата му и е товя![]()
+Първоначално написано от miloto_girl_4e
Руса кукличка
точноПървоначално написано от hgfh
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
заради едния секс...мислиш ли че тя ти е в кърпа вързана или просто и допадаш по някакъв начин,все пак гаджето и е далеч,не го е виждала.Не мисля че търси заместители или нещо такова.Момичето има гадже не разваляй отношенията им,защото и това може да стане