.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: страх ме е

Hybrid View

страх ме е

девствена съм и искам да правя секс с гаджето ми.не ме е страх нито от болката,нито от кръвта или нещо друго-има само едно нещо от което ме е страх и то е 4е ще забременея
    просто ако забременея майка ми ще разбере и ще ме убие...а да не говорим 4е съм на 16 и ще си съсипя живота
    моля ви,каже те ми какво да правя(не искам да пия противоза4атъ4ни а знам 4е с презерватива има 2 % шанс да забременееш,а може и да се скъса....)
    оф,страх ме е

Използвай презерватив, ако искаш се подсигури и с хапчета.
    Не се забременява толкова лесно.
    Но го прави само ако си готова, а не заради гаджето ти.
    Успех.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Секс правиш, когато си "готова" 1во бъди сигурна в момчето и 2ро щом те е страх значи не бързай! Да има 2% шанс, но си помисли когато едно момче се изпразни в теб не е задължително да забременееш, а какво остава за 2%! И все пак задължително-презарвативи!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

преодолей страха и ползвай предпазни средства

Град
    Wonderland
    Използвай презерватив,ако се страхуваш,страх винаги има.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Използвай презерватив,ако се страхуваш,страх винаги има.
    много ме успокои

Re: страх ме е

Използвайте презерватив и кажи на приятеля си , въпреки , че го правите с презерватив да свърши отвън и няма да имаш проблеми , ако не дай си Боже се скъса презерватива пиеш Ескапел и готово

пий противозачатъчни или..не знам..
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Карай го на дудуци... мини през някой строителен обект потърси шпакловчик и ще останеш задоволена ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

.Има и 98% шанс да не забременееш . Поемай го не се страхувай.

Град
    Велико Търново
    щом те е страх,не го прави!
    къде бързаш толкова
    Руса кукличка

Щом те е страх, продължавай да си играеш с барбито.
    Никой не го интересува смотания ти проблем!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ako презерватива не се скъса и той да се изпразни в теб не виждам шанс със презерватив да забременееш и 2% са доста малко,а и ако мислиш така това значи никога да не правиш секс.по-спокойно приемай нещата.2% не са много

....priqtelq ti slaga prezervativ,kazvash mu da svyrshi izvyn teb i si gotova! ;]]]

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Ако на теб ти се прави - направи го, но ако е само заради приятелят ти недей.Всички минават по тоя път, пък + тва не е задължително да те боли.
    ПС А тва с 2та % от къде го измъкнахте.Аз не виждам начин да забременее при положение, че презерватива не се скъса и не е пипан нещо преди това.

Нормално е да се притесняваш в началото и да те е страх.Ще ползвате предпазни мерки и няма да има никакъв проблем.

Град
    in my world!
    хах и аз бях така знаеш ли по едно време имах параноя правех си на 2 седмици тест 4е и всяка се е случвало..знам че няма как ама ме е бъз споко с времето всичко се оправя
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Даа, голяма параноя си е. Някой по-надолу беше казал - Презерватив ии да не свършва в теб. Тогава бих казала, че шансът е нулев. Пък и поговори с него на тази тема (ако не си) , ще се чувстваш по-спокойна ...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

еми .. презарвативии ;дд

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    ако сте внимателни и използвате презерватив няма да има проблеми, пък и , за да си по- сигурна гледаи да не си в цикал
    inna - fall .mp3 (musiicc)

чакай какво общо има цикъла с това дали ще прави секс и със забременяването?не схванах

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от princess85
    ако сте внимателни и използвате презерватив няма да има проблеми, пък и , за да си по- сигурна гледаи да не си в цикал
    Овулация може би?

Иначе не се паникьосвай. И мен много ме беше страх ама минава с времето. Аз лично най-спокойна се чувствах като минах на противозачатъчни но пък бях на 18...
    Както казаха и преди мен просто използвайте презерватив, нека не свършва в теб и после проверете да не би все пак не е скъсан.
    Не забравяй че в краен случай ако стане гаф има и Ескапел.
    Просто се успокой, не мисли за глупости и всичко ще е наред
    Успех.

ако не си следиш овулацията със специални календарчета няма как да знаеш кога си в овулация ,а това доколкото знам го правят жените,които искат да забременеят.няма значение дали си в овулация или не пазиш ли се с презерватив няма шанс да забременееш

Град
    Където сваря
    Това за презарвативите въобще не е решение късат се много не им се доверяваи за противозачатъчни съм по съгласен макар да крият много риск неможе всеки път да взимаш защото могат да ти повлияят някои ден ако искаш да имаш деца ... просто единственото решение е трезвена не пияна и с някои опитен или както някои беше писъл първо на орална любов да потренираш малко приятеля ти

П.С. Ти може да се страхуваш докато вашите са живи и него прави само защото гаджето ти иска на 16 си значи ще има много след него ... пък и имаш време

Със Здраве.
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от princess85
    Овулация може би?

Иначе не се паникьосвай. И мен много ме беше страх ама минава с времето. Аз лично най-спокойна се чувствах като минах на противозачатъчни но пък бях на 18...
    Както казаха и преди мен просто използвайте презерватив, нека не свършва в теб и после проверете да не би все пак не е скъсан.
    Не забравяй че в краен случай ако стане гаф има и Ескапел.
    Просто се успокой, не мисли за глупости и всичко ще е наред
    Успех.
    ее добре де съжалявам ..
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си