.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    В думите на хората ;)

Добре бе защо?

както знаете скоро свърши срока имам 1 шестица , 1 петица и останалото са 4ки...Въпросът е защо наще пак не са доволни и защо ме наказаха за абсолиутно вси4ко???
    Какво да направя аз 4е не разбирам нищо по математика и по други предмети???
    И най-важното защо си мислят 4е като ме накажат за квот се сетят аз ше зема да се орпава....????

Re: Добре бе защо?

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    както знаете скоро свърши срока имам 1 шестица , 1 петица и останалото са 4ки...Въпросът е защо наще пак не са доволни и защо ме наказаха за абсолиутно вси4ко???
    И най-важното защо си мислят 4е като ме накажат за квот се сетят аз ше зема да се орпава....????
    Нали знаеш, че на родителите не може да се угоди. Ако щеш си съдери задника от учене, тая си е А т'ва за наказанията, след време ще се светнат по въпроса, че така не става
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

Град
    В думите на хората ;)
    да де бате ама тва от 2 години е така не спират да ме наказват за най-малкото нещо се едно те са живели в манастир и простотии не са праили...

Колко познато. Аз си имам проблеми в края на всеки срок и с наближаването на всяка родителска.. добре, че е последна година.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Колко познато. Аз си имам проблеми в края на всеки срок и с наближаването на всяка родителска.. добре, че е последна година.
    блазе ти...

да де бате ама тва от 2 години е така не спират да ме наказват за най-малкото нещо се едно те са живели в манастир и простотии не са праили...
    кака съм ти, ама карай ми вземи поговори с ваште, че с наказания нищо няма да променят.
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

И мойте са такива
    Stay up all night with the stars *

Град
    В думите на хората ;)
    ще пробвам като се прибера ся сам на село (соръ не знаех 4е си ми кака )

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword

скоро свърши срока имам 1 шестица , 1 петица и останалото са 4ки...
    Я се стегни !

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    hahah, ai stiga be...
    as pyk ne iskam da zawyrshwam, ostawat mi samo 4-5 meseca :@
    kato znam posle kakwo sledwa... iska mi se da sym pak 9ti klas
    <N>

Повече от фен Аватара на yozito
    po kakvo ti sa 6 i 5cata?
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Мен пък никога не са ме наказвали за абсолютно нищо.Още по-малко за оценки.Майка ми преди само ми викаше за някоя слаба оценка,баша ми пък ме питаше:"Ще я оправих следващия път нали" казвам "да" и това е. Е старая се да я оправя де,но той тогава вече е забравил 100 пъти Така,че нз.Няма да им угодиш повярвай ми.
    бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    hahah, ai stiga be...
    as pyk ne iskam da zawyrshwam, ostawat mi samo 4-5 meseca :@
    kato znam posle kakwo sledwa... iska mi se da sym pak 9ti klas
    Ооо.. аз не.. за нищо на света... Поради куп причини.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от yozito
    po kakvo ti sa 6 i 5cata?
    Еми по История (на немски) ми е 6ицата (има супер малко 6ици и 5ици в класа просто историята винаги ми е вървяла) и по БГ ми е 5ицата (оня глупак ми каза 4е съм мързелив и затва ми зел 50 стотни и ми писал 5) ....

Град
    София

За последното си напълно прав!

И разбира се много ясно, че няма да са доволни като средния ти успех е по-малко от 4,33.. я помисли малко !? А защо не помислиш, че след година-2-3 ще искаш да кандидатстваш и няма да имаш диплома?
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Преди след всяка родителска или след края на срока имаше наказание ама за не повече от 1 сезмица после всичко се връща както беше преди.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

нямам такива проблеми от 1 година широко ми е около врата

Защото са усетили че не учиш и не си това което искат да бъдеш.
    Ама все пак има и 2ри срок що да те наказват

и моите са такива, но ме наказват само малко ми са карат и то минава след няколко минути..все едно те не се били кат нас..100% сам сигурна 4е и те се били такива

Мега фен
    да, тва, че за наказанията нищо не променят, е вярно. вземи го обясни на ваще

ама иначе успеха ти наистина е нисък. а и щом имаш 6 по история ( и то на немски), значи не си тъп, а просто мързелив. може ваще да виждат, че имаш потенциал и да ги е яд, че не се възползваш от него. що не седнеш да учиш малко повече и да им покажеш, а и на себе си, че можеш? то и мене адски много ме мързи и тва ми е голям проблем, ама вече се опитвам да го превъзмогна.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Еми относно уценките ако неможеш да научиш ништо назубри го като за от ден до пледне но по редовно и искаи да те испитват само когато знаеш (аз правя така по повечето предмити от рода на биология, история, музика и др.). А до родителите просто искат като пораснеш да се издържаш и да им се махнеш от главата

Град
    Е там...

понякога отговор просто няма..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ми не знам,не съм станала родител още,че да мога да кажа нещата от другата страна.
    Ама винаги съм се чудела какви са тея родители,това даже е супер ненормално и първобитно.
    Те едва ли не те наказват,за това което си?Усещаш ли колко е абсурдно това което написах,а е самата истина?
    Наказан си,защото това си ти,а те не са доволни искали са да имат по-умно детенце.
    Защо не вземат да те върнат някъде да направят една рекламация.

Град
    Wonderland
    Нашите никога не са се интересували какви оценки имам,вземах си бележки,не ходех на училище,училището беше елитно и завърших с 5.95,ходех само на контролни.Другото е губене на време!

Абе аз се чудя още ли има родители,които тероризират децата си за оценки?Това е смешно!!!

стига бее и аз нищо не разбирамм ама наще не ме тормозат за оценки тфа е тъпо простоо .. се пакк няяма да психясвам заради една 4 нали !? .. да не ти пука кви оценки имашш .. .. те после ш се усъзнаааят по кой свят х0дят
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си