- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Добре бе защо?
както знаете скоро свърши срока имам 1 шестица , 1 петица и останалото са 4ки...Въпросът е защо наще пак не са доволни и защо ме наказаха за абсолиутно вси4ко???
Какво да направя аз 4е не разбирам нищо по математика и по други предмети???
И най-важното защо си мислят 4е като ме накажат за квот се сетят аз ше зема да се орпава....????
Нали знаеш, че на родителите не може да се угоди. Ако щеш си съдери задника от учене, тая си еПървоначално написано от got2Bthe1
А т'ва за наказанията, след време ще се светнат по въпроса, че така не става
![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
да де бате ама тва от 2 години е така не спират да ме наказват за най-малкото нещо се едно те са живели в манастир и простотии не са праили...
блазе ти...Първоначално написано от varnen4e
![]()
кака съм ти, ама карайПървоначално написано от got2Bthe1
ми вземи поговори с ваште, че с наказания нищо няма да променят.
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
ще пробвам като се прибера ся сам на село(соръ не знаех 4е си ми кака
)
Я се стегниПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
![]()
![]()
!
![]()
hahah, ai stiga be...Първоначално написано от varnen4e
as pyk ne iskam da zawyrshwam, ostawat mi samo 4-5 meseca :@
kato znam posle kakwo sledwa... iska mi se da sym pak 9ti klas![]()
<N>
po kakvo ti sa 6 i 5cata?![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Мен пък никога не са ме наказвали за абсолютно нищо.Още по-малко за оценки.Майка ми преди само ми викаше за някоя слаба оценка,баша ми пък ме питаше:"Ще я оправих следващия път нали" казвам "да" и това е. Е старая се да я оправя де,но той тогава вече е забравил 100 пътиТака,че нз.Няма да им угодиш повярвай ми.
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Еми по История (на немски) ми е 6ицата (има супер малко 6ици и 5ици в класа просто историята винаги ми е вървяла) и по БГ ми е 5ицата (оня глупак ми каза 4е съм мързелив и затва ми зел 50 стотни и ми писал 5) ....Първоначално написано от yozito
За последното си напълно прав!Първоначално написано от got2Bthe1
И разбира се много ясно, че няма да са доволни като средния ти успех е по-малко от 4,33.. я помисли малко !? А защо не помислиш, че след година-2-3 ще искаш да кандидатстваш и няма да имаш диплома?
Don't tell me what I can or can't do !
Преди след всяка родителска или след края на срока имаше наказание ама за не повече от 1 сезмица после всичко се връща както беше преди.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
нямам такива проблеми от 1 година широко ми е около врата
![]()
и моите са такива, но ме наказват![]()
![]()
само малко ми са карат и то минава след няколко минути..все едно те не се били кат нас..100% сам сигурна 4е и те се били такива
![]()
![]()
![]()
да, тва, че за наказанията нищо не променят, е вярно. вземи го обясни на ваще![]()
ама иначе успеха ти наистина е нисък. а и щом имаш 6 по история ( и то на немски), значи не си тъп, а просто мързелив. може ваще да виждат, че имаш потенциал и да ги е яд, че не се възползваш от него. що не седнеш да учиш малко повече и да им покажеш, а и на себе си, че можеш? то и мене адски много ме мързи и тва ми е голям проблем, ама вече се опитвам да го превъзмогна.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от got2Bthe1
Еми относно уценките ако неможеш да научиш ништо назубри го като за от ден до пледне но по редовно и искаи да те испитват само когато знаеш (аз правя така по повечето предмити от рода на биология, история, музика и др.). А до родителите просто искат като пораснеш да се издържаш и да им се махнеш от главата![]()
понякога отговор просто няма..Първоначално написано от got2Bthe1
Ми не знам,не съм станала родител още,че да мога да кажа нещата от другата страна.
Ама винаги съм се чудела какви са тея родители,това даже е супер ненормално и първобитно.
Те едва ли не те наказват,за това което си?Усещаш ли колко е абсурдно това което написах,а е самата истина?
Наказан си,защото това си ти,а те не са доволни искали са да имат по-умно детенце.
Защо не вземат да те върнат някъде да направят една рекламация.
Нашите никога не са се интересували какви оценки имам,вземах си бележки,не ходех на училище,училището беше елитно и завърших с 5.95,ходех само на контролни.Другото е губене на време!
Абе аз се чудя още ли има родители,които тероризират децата си за оценки?Това е смешно!!!![]()
![]()
стига бее и аз нищо не разбираммама наще не ме тормозат за оценки тфа е тъпо простоо .. се пакк няяма да психясвам заради една 4 нали !? .. да не ти пука кви оценки имашш ..
.. те после ш се усъзнаааят по кой свят х0дят
![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.