- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Преспах с най-добрата си приятелка
Здравейте... случи се нещо адски ужасноСнощи ми се обади най-добрата ми приятелка, че нещо се е случило с компютъра и и да отида да го оправя, че и трябвал... Отидох аз, видях че нещо се е скапал и го пооправих. Точно преди да приключа тя ми се нахвърли... ииии преспах с нея. Проблема е че си има приятел от почти 3 години, който ми е дружка... по-рано днес излезнахме пак цялата компания и не можах да ги погледна в очите... С тези хора съм израстнал, дори пича живее в моя блок
![]()
![]()
Просто не можах да се спра вечерта... Не бих му казал никога... ще се почувства гадно, а и ще ги скарам... Някой ще ми каже ли какво да правя, защото в 6:30 пак ще излизаме, а не ми е приятно да стоя с поглед в земята...
An Evil Man
Станалото, станало. Не прави поразията по-голяма. След като тя ти се е нахвърлила, значи надали е било случайно това.
Но не огорчавай приятеля й. Сгафил си веднъж, замълчи си.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
След дъжд качулка... Да си мислил снощи с горната глава,а не с долната.Защо снощи не помисли за това как ще погледнеш момчето в очите? Случило се е и това е няма как да върнеш времето назад,сам прецени дали да му кажеш или не.Според мен най-добре е да си замълчиш и да забравите случилото се и да не се повтаря.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Че ще си замълча е ясно! Че няма да се повтори също, но как да ми се махне от главата това и когато го погледна да не се чувствам като гъз![]()
![]()
An Evil Man
поредния, който осъзнава грешката си ..но късно!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
а преди няколко дни имаше темичка... дали мъжете биха могли да си имат най добри приятелки....ами ти си от повечето които не могат!!!Какво да ти кажа...малко късничк осе сещаш...не му казвай но ще си тежи на твойта и на нейната съвест... и дано не се повтаря...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ee, да му eба майката, кой е казал, че в едно приятелство не може да се осъществяват интимни взаимоотношения.Първоначално написано от Hilary_
Приятелство е едно, секс е друго.
Компютър е едно, клавиатура е друго.
Може само с мишка да се борави. Както и има он скриийн кейборд, с която може, стига като цяло да не се налагат главишни комбинации, или да се пише. А обикновената клавиатура е просто едно удобство и допълнение, без което МОЖЕ!
Към автора:
Още като прочетох темата ти, усетих, че проблема ти е гузната съвест, а не както някои скочиха да те нападат, за това, че и ти имаш някаква вина. То ти си го знаеш, колкото и да се коментира. И да те хуля/хулим, обиждам/е, огорчавам/е, се в rъз, защото фактите са други, а снощната вечер вече е в графа "минало".
Имаш два варианта. Да седиш и да чакаш гузността и срама ти от приятеля й да ти мине в близкото бъдеще, или по всячески всевъзможни начини да се опиташ да избиеш от главата си всички мисли покрай случилото се <-- което е трудно.
Снощи не ти е пукало.
А сега защо ти пука? Опитай се да разсъждаваш така. Вкараш ли известна доза непукизъм - всичко ще е идеално.
А не си ли мислил, че приятелката ти може първа да си признае за случката пред гаджето си? В такъв случай мисли бързо план Бе.Без да те обезсърчавам, ама в екстремни ситуации се изсисква екстремно мислене и малко импровизация.
![]()
Според мен нищо от това, което казах няма да стане.
Значи, в такъв случай, на теб ти остава да се примириш с болезнения факт, че още ДЪЛГООО време ще се самоизмъчваш от тия мисли за секса с мацката.
![]()
Абе какви грешки, какви 5 лева? Ше го пребием ся...станалото станало, връщане на зад няма.
Пич, не стават така тия работи...изневярата (била тя и спрямо приятел) не е за всеки. Трябва да си опериран от чувството си за вина...иначе не става. Ако ти е много добър приятел, значи си много голям глупак...пристъпил си най-важния измежду законите на мъжкия кодекс, ако ли пък не - свиркай си и да не ти пука.
Колкото до това как да го погледнеш в очите...топки бате. Гледаш го, преглъщаш срама си...лекарство няма.
ПП. И другия път, преди да действаш, ги мисли тия работи.
ПП2. Надявам се темата да не е ебавка...
Подкрепям =D>Първоначално написано от cherinka
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Явно тя не е щастлива с него, все пак вика теб да и оправиш компютъра пъ и ти се е нахвърлила. Мисля че има някакви чуства към теб.
Не е точно гузна съвест, но май ми е и малко съвестно... И всеки път като го видя и ми идва да му кажа със забавен глас "ааааааааа чуках приятелката ти" Мисля че взе да ми става по-спокойничко, но после ще се види... А не ми се вярва тя да му каже, защото как ще прозвучи " Снощи скочих на Митака..." Това съм го изключил... а също така ми е странно дали да го обсъждам с мацката... Защото и снощи не си говорихме много за това![]()
An Evil Man
За чувства мисля че няма... Познавам я от 6 години, когато дойде да живее в моя квартал... тогава бяхме заедно към 1 месец и решихме да се разделим... от тогава сме си просто приятели и дори си споделяме всичко, не мисля че има повече от приятелски чувства...Първоначално написано от lulu_13
An Evil Man
Първоначално написано от mitkom89
Първоначално написано от mitkom89
Лъжеш се...Първоначално написано от mitkom89
После като ги видиш и двамата пак ще се разчувстваш![]()
Ако се стигне до там, заблуждаваш се, че ще направи така, че по-голямата част от вината да пада върху нея.. жистоко са лъжишПървоначално написано от mitkom89
ОФФФФФФФФффффффффффффффф, иди се прегледай!Първоначално написано от mitkom89
Тук като бели хора ти казваме ако искаш да ти мине лесно и бързо да НЕ мислиш за това, тоя са чудел да го обсъждал... оле мале..![]()
викам вземете се вижте още 395905 пъти и след 12 години и 8 месеца говори с нея за това !Първоначално написано от mitkom89
Към cherinka: ... Чакай малко...аз изразявам моето мнение...а то е че едно добро приятелство може и без секс... за мен това е по добрия вариант!!!За мен няма "по приятелски" ... това си е моето мнение и никой не може да ме убеди в противното!!!
Затова казах че рядко има приятелство между момчета и момичте без така важния за повечето секс с приятели...
За мен има разлика между гадже и приятел и не мога едното да смеся с другото...
![]()
Priceless .. <3
Важното е че си осъзнал каква грешка си направил.От една страна е грешка от друга не.Тя според теб как мисли?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ako pi4a ne ti prosti nqma da go zabravish nikoga..kazvam ti go ot li4en opit
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
По-добре си мълчи пред тях и забрави за това...А,и не преспивай с нея повече.
Прочети пак какво съм написала, тогава ела да ми говориш.Първоначално написано от Hilary_
![]()
"ee, да му eба майката, кой е казал, че в едно приятелство не може да се осъществяват интимни взаимоотношения." ...
... мисля че е достатъчно...Пак казвам всеки си има мнение за тия неща...моето вече го казах...
Айде стига толко със спама...
![]()
Priceless .. <3
се пак момичето ходи с тоя 3 години...кво искаш..иска и се просто нещо по различно...и се е отдала на момента.според мен не е кой знае какъв проблем![]()
Роден в амвона на свинята,
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
харабия, прочети го пак...Първоначално написано от Hilary_
..gadnoto e che si predal svoi priqtel...ama stanaloto stanalo da ne ti puka...dryj se kato myjki...prosti si go,pomisli che v tazi sekunda nqkoi umira ot nqkva gadna bolest i mu se shte samo oshte 20 minuti da pojivee....i si predstavi tvoq problem pred negoviq![]()
Batka hubavo e che si osuznal greshkata sega trqbva da osuznaesh che e prekaleno kusno za da q popravish no pone moje da smekchish vinata kato si zamulchish
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
От цялата история не разбрах какъв ви е проблемът с приятелството и секса? Какво толкова драматизирате не ми е ясно? Приятели сте - приятели сте. Отишъл си да й помогнеш - ок. Тя ти се е нахвърлиила - лошо за нея. Поддал си се на изкушението... мал шанс, не си успял да се овладееш. И к'во? Станалото станало. Да го мислиш, да се човъркаш, няма да го промениш. Преживей го. Забрави го. Не си го слагай на сърце. Така или иначе вече е безвъзратно случило се... поне се изкефи на факта, че си правил секс с момиче, което малко или много ти е симпатична. Баси. Как се вкарвате в няк'ви филми заради някаква си съвест. Я се вземете в ръце. Да съжаляваш за нещо, което можеш да промениш. Ама за такова, дето е останало в миналото.... не си струва.Сами си създавате проблеми, после животът бил гаден.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от Vutov
Съгласен съм!!!
Към автора - ако беше мой приятел и ако направиш нещо такова след 3 години връзка не те знам къде трябва да се криеш братле.
cherinka - За бога на колко си???Тва изказване за секса и приятелството е верно ама не и за тая тема.Секса си е секс и приятелството приятелство но не когато има 3-ти 4овек и 3 годишна връзка.
ВСИЧКИ СТЕ ВИНОВНИ ДАНО МОМЧЕТО ДА РАЗБЕРЕ КВИ ХОРА ИМА ОКОЛО НЕГО.НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ НИТО СЪЧУСТВИЕ НИТО УВАЖЕНИЕ!