.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    Хасково

Съвет за св. Валентин

Ми значи проблема ми е следния.. Приятеля ми ще е на работа на св Валентин междинна смяна, което значи че ще можем да сме заедно само от 4h до 7h начи около 2 часа и за тези два часа искам да му направя изненада в нас, като например червено бельо с червени дълги мрежести чорапки.. така възбуждащо ама и искам да сготвя нещо специално ... Някакви идеи.. примерно да му готвя ли нещо или направо към десерта Вие как бихте постъпили.. Малко кофти че не може да почива защото е готвач в заведение и ми е кофти за това защото бих искала да имаме цялата вечер , но Кажете ми вие как бихте постъпили?

Еми аз бих сготвила .. малко романтика а-у но през цялото време от самото начало щях да съм по бельо. Така той през цялото време ще е под "напрежение" но и ти трябва да си силна и да не му даваш докато не се нахраните че десерта преди ядене разваля апетита :P:P Надявам се да съм помогнала

Не може ли да си направите вашия личен Св. Валентин на 15.02 или когато и 2мата сте свободни, за да не бързате и да си сздавате излишно напрежение

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от wu-tang4e
    Не може ли да си направите вашия личен Св. Валентин на 15.02 или когато и 2мата сте свободни, за да не бързате и да си сздавате излишно напрежение
    +132534674794835

А иначе-кво ше му готвиш,
    той и сам може.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Инкогнито
    Моят събет вземи направи палачинки и вземи 1 сметана, от тая дето се пръска и след като сложиш на палачинките, може да сложиш и по себе си в комбинация със секси бельо започвам да му завиждам

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Erm не знаех, че като ни сготвят ( демек на нас мъжете ) трябва да го считаме за романтично
    The Spark

ГОСПОДИ,ГРЪМНИ МЕ!

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    ГОСПОДИ,ГРЪМНИ МЕ!
    той неможе, но аз мога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си