- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Реално ?
Първоначално написано от LovelyGirl
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Абсолютно.Първоначално написано от aka6a_vamp
А до написаното.. не е лошо, но вместо да си трупате нереалистични представи, почвайте малко по-реално да гледате на нещата. Човек като се задоволява с по-малко е по-щастлив. Иначе толкова много претенции, толкова критерии.. успех ако някоя си намери такъв.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jghgh
Абе ти мн голема реалистка ебаси !
То ако не са мечтите и представите ни за по добро .. каакво ще ни дава надежда да пр0дължим напред и да постигнем повече и повече ??
Какви са теа смешни клишета незнам ...
I just called to say I lovee yah !
Аз? Пфф.... да бе, се едно. Нали прокурора седи пред вратата. Ама сме се разбрали, че за тебе няма проблеми.Първоначално написано от aka6a_vamp
Оф, аре не ми намесвай мечтите, защото всеки може да си ги има, безплатни са, красиви са, крепят човека, ама има един момент в който трябва да се отлепиш от 7мия облак и да погледнеш реално на нещата за принца на белия кон и коня...Първоначално написано от nicolesch
Не знам за какви клишета става въпрос, по-скоро ти ги говориш отколкото аз. : )
Имай си представи, само не се оливай в тях и да вярваш сляпо че наистина ги има и че са наистина постижими, че наистина може да останеш с нищо, подминавайки реалните възможности. Не говоря да си най-ужасния песимист, просто излез от приказката, по-добре е колкото се може по-скоро да осъзнаеш, че не всичко може да е идеално и прекрасно. Щото не винаги ще ти се обадят като се скарате, нали... и няма вечно да те идеализира и да ти казва че си яка, когато изглеждаш зле....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Оу аз пък вярвам в приказките какво да се прави![]()
Няма да се задоволя с по-малко от това което искам. Колко "реални" възможности пропуснах ехее ама не ми пука защото знам че нямаше да ми дадат това за което мечтая и нямаше да съм напълно щастлива а аз ИСКАМ да съм щастлива![]()
Първоначално написано от jghgh
ХехХе брат пии некъф дизипан и се искараи малко от филма ..!
Не учи хората как да живеят живота си .. това, че ти не вярвяш в приказните и прекрасните неща, които въпреки всичко се случват не значи, че НЕ се съществуват за другите :} ( ако не поне за теб) .. ае не ми даваи уроци вече ..не си ми интересна .. с теа историики ..![]()
Много е яко тва ама понякога пускаш корени докато ти се случи...въпреки,че има и такива случаи..чат-пат..![]()
Съгласна съм с jghgh. Срещнах моето такова момче, но това не значи, че живеем в приказка. Къде сте виждали чак такава идилия, омг. Естествено, че се караме, че от време на време изникват проблеми... Нали все пак сте с различни характери, които лека-полека се напасват!? Да, той ме обича, аз го обичам, плакали сме заедно, по-щастлива едва ли бих могла да бъда и прочие, но... Хех, не можеш да искаш от някой да е идеален. Всеки си има недостатъци и в това се крие любовта: да го обичаш въпреки тях.
Их колко хубаво казано =D>Първоначално написано от Bellatrix
Напълно права си \/
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
М аз не казвам, че има идеални хора ама "никой не е перфектен докато не се влюбиш в него" :}![]()
трудно се намира такъв човек...мн трудно,но аз мисля ,че съм го открила:P
Руса кукличка
Napisanoto ot avtorkata naistina e mn hubavo ama tezi slu4ei sa rqdkost za syjalenie..
za protokola : bygna mi se flex type![]()
![]()
Прекалено хубаво,за да е истина !![]()
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Не,не е само по филмите,аз също го изпитах...и колкото красиво да звучи,да го изпиташ е още по-красивоПървоначално написано от kifla
Ауу, страхотна реч, поклон с ръкоплясканеПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Така си е мамка му))))))
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ХахахахахПървоначално написано от fuckUall
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Вече ми се струва НЕРЕАЛНО!![]()
Аа сигурен ли си,да не писнеш после...Първоначално написано от StayFly
++++Първоначално написано от girl_in_black
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
да,това е реално-не е само по филмите и е едно прекрасно 4увство![]()
I can't stop myself from loving you <3
Реално е, разбира сеПървоначално написано от nicolesch
Когато човек е истински влюбен.. той е способен на всичко това ... Единственото, което бих променила в поста е фразата "намери си човек, който...." Аз бих казала "опитай се да бъдеш този човек за някого
" Всички *изискват* но и трябва да се научат да дават
Любовта идва при хората, които вярват в нея... Любовта идва при хората, готови да я получат и да и отвърнат
![]()
Разбира се, че може да бъде перфектно... може би не винаги... но можеВсеки един момент може да бъде красив... зависи от кой ъгъл бъде погледнат...
И.. едно въпросче към автора : Той влюбен ли е![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
И приятелите му отговарят, че ще има много много други дози още !Първоначално написано от nicolesch