.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59

Тема: Реално ?

Hybrid View

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Много
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Re: Реално ?

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Цитирай Първоначално написано от nicolesch
    Намери си човек,който ти казва,че си красива,независимо дали си...
    А да бе...не ми трябва некъв лъжец!
    Абсолютно.

А до написаното.. не е лошо, но вместо да си трупате нереалистични представи, почвайте малко по-реално да гледате на нещата. Човек като се задоволява с по-малко е по-щастлив. Иначе толкова много претенции, толкова критерии.. успех ако някоя си намери такъв.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Абсолютно.

А до написаното.. не е лошо, но вместо да си трупате нереалистични представи, почвайте малко по-реално да гледате на нещата. Човек като се задоволява с по-малко е по-щастлив. Иначе толкова много претенции, толкова критерии.. успех ако някоя си намери такъв.

Абе ти мн голема реалистка ебаси !
    То ако не са мечтите и представите ни за по добро .. каакво ще ни дава надежда да пр0дължим напред и да постигнем повече и повече ??
    Какви са теа смешни клишета незнам ...
    I just called to say I lovee yah !

Прави се за да сваля мацки из форума
    Аз? Пфф.... да бе, се едно. Нали прокурора седи пред вратата. Ама сме се разбрали, че за тебе няма проблеми.

....

То ако не са мечтите и представите ни за по добро .. каакво ще ни дава надежда да пр0дължим напред и да постигнем повече и повече ??
    Оф, аре не ми намесвай мечтите, защото всеки може да си ги има, безплатни са, красиви са, крепят човека, ама има един момент в който трябва да се отлепиш от 7мия облак и да погледнеш реално на нещата за принца на белия кон и коня...
    Не знам за какви клишета става въпрос, по-скоро ти ги говориш отколкото аз. : )
    Имай си представи, само не се оливай в тях и да вярваш сляпо че наистина ги има и че са наистина постижими, че наистина може да останеш с нищо, подминавайки реалните възможности. Не говоря да си най-ужасния песимист, просто излез от приказката, по-добре е колкото се може по-скоро да осъзнаеш, че не всичко може да е идеално и прекрасно. Щото не винаги ще ти се обадят като се скарате, нали... и няма вечно да те идеализира и да ти казва че си яка, когато изглеждаш зле....
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Оу аз пък вярвам в приказките какво да се прави
    Няма да се задоволя с по-малко от това което искам. Колко "реални" възможности пропуснах ехее ама не ми пука защото знам че нямаше да ми дадат това за което мечтая и нямаше да съм напълно щастлива а аз ИСКАМ да съм щастлива

"Вече не чуваме шума на морето...."

....

Оф, аре не ми намесвай мечтите, защото всеки може да си ги има, безплатни са, красиви са, крепят човека, ама има един момент в който трябва да се отлепиш от 7мия облак и да погледнеш реално на нещата за принца на белия кон и коня...
    Не знам за какви клишета става въпрос, по-скоро ти ги говориш отколкото аз. : )
    Имай си представи, само не се оливай в тях и да вярваш сляпо че наистина ги има и че са наистина постижими, че наистина може да останеш с нищо, подминавайки реалните възможности. Не говоря да си най-ужасния песимист, просто излез от приказката, по-добре е колкото се може по-скоро да осъзнаеш, че не всичко може да е идеално и прекрасно. Щото не винаги ще ти се обадят като се скарате, нали... и няма вечно да те идеализира и да ти казва че си яка, когато изглеждаш зле....

ХехХе брат пии некъф дизипан и се искараи малко от филма ..!
    Не учи хората как да живеят живота си .. това, че ти не вярвяш в приказните и прекрасните неща, които въпреки всичко се случват не значи, че НЕ се съществуват за другите :} ( ако не поне за теб) .. ае не ми даваи уроци вече ..не си ми интересна .. с теа историики ..

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Много е яко тва ама понякога пускаш корени докато ти се случи...въпреки,че има и такива случаи..чат-пат..

Град
    Paradise
    Съгласна съм с jghgh. Срещнах моето такова момче, но това не значи, че живеем в приказка. Къде сте виждали чак такава идилия, омг. Естествено, че се караме, че от време на време изникват проблеми... Нали все пак сте с различни характери, които лека-полека се напасват!? Да, той ме обича, аз го обичам, плакали сме заедно, по-щастлива едва ли бих могла да бъда и прочие, но... Хех, не можеш да искаш от някой да е идеален. Всеки си има недостатъци и в това се крие любовта: да го обичаш въпреки тях.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Съгласна съм с jghgh. Срещнах моето такова момче, но това не значи, че живеем в приказка. Къде сте виждали чак такава идилия, омг. Естествено, че се караме, че от време на време изникват проблеми... Нали все пак сте с различни характери, които лека-полека се напасват!? Да, той ме обича, аз го обичам, плакали сме заедно, по-щастлива едва ли бих могла да бъда и прочие, но... Хех, не можеш да искаш от някой да е идеален. Всеки си има недостатъци и в това се крие любовта: да го обичаш въпреки тях.
    Их колко хубаво казано =D>

Напълно права си \/
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

М аз не казвам, че има идеални хора ама "никой не е перфектен докато не се влюбиш в него" :}

Аз го открих.. сигурна съм, че всеки ще има възможност да се докосне до тези чувства..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Велико Търново
    трудно се намира такъв човек...мн трудно,но аз мисля ,че съм го открила :P
    Руса кукличка

Град
    некъде из Сливница...
    Napisanoto ot avtorkata naistina e mn hubavo ama tezi slu4ei sa rqdkost za syjalenie..

za protokola : bygna mi se flex type

Прекалено хубаво,за да е истина !
    бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Само по филмите
    Не,не е само по филмите,аз също го изпитах...и колкото красиво да звучи,да го изпиташ е още по-красиво

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Их колко хубаво казано =D>

Напълно права си \/
    Ауу, страхотна реч, поклон с ръкопляскане
    Така си е мамка му ))))))
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от fuckUall
    Ми не е красиво.
    Хахахахах
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Вече ми се струва НЕРЕАЛНО!

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Прави се за да сваля мацки из форума
    Аз? Пфф.... да бе, се едно. Нали прокурора седи пред вратата. Ама сме се разбрали, че за тебе няма проблеми.
    Аа сигурен ли си,да не писнеш после...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Всички чакат принца на бял кон и винаги ги намира само коня
    ++++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

да,това е реално-не е само по филмите и е едно прекрасно 4увство
    I can't stop myself from loving you <3

Намери си човек,който ти казва,че си красива,независимо дали си...който ти се обажда след като сте се скарали...който ще лежи под звездите и ще слуша ритъма на сърцето ти,или ще остане буден,само за да те гледа как спиш...изчакай човека,който иска да ти покаже света,когато си в затруднение,който държи ръката ти пред приятелите си...този,който от време на време ти напомня колко много държи на теб...Този,който се обръща към приятелите си и казва:"Тя е ЕДИНСТВЕНАТА!"

Не е ли красииво ???
    Реално е, разбира се Когато човек е истински влюбен.. той е способен на всичко това ... Единственото, което бих променила в поста е фразата "намери си човек, който...." Аз бих казала "опитай се да бъдеш този човек за някого " Всички *изискват* но и трябва да се научат да дават Любовта идва при хората, които вярват в нея... Любовта идва при хората, готови да я получат и да и отвърнат
    Разбира се, че може да бъде перфектно... може би не винаги... но може Всеки един момент може да бъде красив... зависи от кой ъгъл бъде погледнат...

И.. едно въпросче към автора : Той влюбен ли е
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    •••Пловдив•••

...Този,който се обръща към приятелите си и казва:"Тя е ЕДИНСТВЕНАТА!"

Не е ли красииво ???
    И приятелите му отговарят, че ще има много много други дози още !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си