- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Реално ?
Аз мога да кажа,че имам такъв човек до сега си.
Не е само по филмите,нещата които са изброени не са чак толкова фантастични.
Пък не е само по филмите!И в реалния живот се 'случват' такива неща.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
случват се и в реалния живот... това, че надути пуйки си търсят някой за 1 ден и не могат да схванат смисъла на думите в заглавното мнение... това, че напомпани гардероби, носещи очила - щори и с някой марков парфюм си търсят някоя "яка п**ка" за една нощ... и не знаят какво значи любов... това не е предпоставка, да мислите, че е само по филмите... да ви п*кам на всички надувки и кифли и кроасани... писна ми от такива като вас!![]()
Всички чакате да ви дойде, а?
Да ви дават. *дав-дав-дав*)
инаф:Д
красиво е и се чувствам така.. незнм дали наистина човека до мен прави вс тези неща, но чувствам че е така
Намери си човек,който ти казва,че си красива,независимо дали си...който ти се обажда след като сте се скарали...който ще лежи под звездите и ще слуша ритъма на сърцето ти,или ще остане буден,само за да те гледа как спиш...изчакай човека,който иска да ти покаже света,когато си в затруднение,който държи ръката ти пред приятелите си...този,който от време на време ти напомня колко много държи на теб...Този,който се обръща към приятелите си и казва:"Тя е ЕДИНСТВЕНАТА!"
дам, така написано е много красиво..
аз съм намерила такъв човек, но реалността е много по-различна от написаното...
да започнем от началото... да ми казва, че съм красива, независимо дали съм ... Хммм аз ако сама си виждам, че например в еди кои си дрехи съм ужасно грозна и той ми каже, че съм красива, такъв шамар ще му забия, чее...![]()
Такам,...да ми се обажда след като сме се скарали.. Дам, това е хубаво, но след като сме се скарали изобщо не искам да ми виждам физиономията, камо ли да ми се извинява ПО ТЕЛЕФОНА.. всичко трябва да е очи в очи..
Натаам..ще лежи под звездите и ще слуша ритъма на сърцето ми.. - това е толкова нереално и фантастично, че наистина го има само по приказките
ще остане буден,само за да ме гледа как спя - това е ужасно.. аз не обичам някой да ме гледа, докато спядам и това е напълно измислено приказно отношение.. НЯМА го в реалния живот
държи ръката ми пред приятелите си - честно казано не виждам това какво означава.. тъпо е... и няма нищо общо с истинската любов или романтиката
Този,който се обръща към приятелите си и казва:"Тя е ЕДИНСТВЕНАТА!"
никой никога не може да е сигурен, че човека до него е единствения на тази земя...- НИКОГА..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Да много е красиво, обаче е още по-скучно.
Don't worry, be happy!
НЕ Е КРАСИВО, СКУЧНО МИ Е![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)