.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Тема: Реално ?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз мога да кажа,че имам такъв човек до сега си.
    Не е само по филмите,нещата които са изброени не са чак толкова фантастични.

Пък не е само по филмите! И в реалния живот се 'случват' такива неща.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    случват се и в реалния живот... това, че надути пуйки си търсят някой за 1 ден и не могат да схванат смисъла на думите в заглавното мнение... това, че напомпани гардероби, носещи очила - щори и с някой марков парфюм си търсят някоя "яка п**ка" за една нощ... и не знаят какво значи любов... това не е предпоставка, да мислите, че е само по филмите... да ви п*кам на всички надувки и кифли и кроасани... писна ми от такива като вас!

Мега фен Аватара на Blab
    Всички чакате да ви дойде, а?
    Да ви дават. *дав-дав-дав*)
    инаф:Д

красиво е и се чувствам така.. незнм дали наистина човека до мен прави вс тези неща, но чувствам че е така

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аха.

Намери си човек,който ти казва,че си красива,независимо дали си...който ти се обажда след като сте се скарали...който ще лежи под звездите и ще слуша ритъма на сърцето ти,или ще остане буден,само за да те гледа как спиш...изчакай човека,който иска да ти покаже света,когато си в затруднение,който държи ръката ти пред приятелите си...този,който от време на време ти напомня колко много държи на теб...Този,който се обръща към приятелите си и казва:"Тя е ЕДИНСТВЕНАТА!"

дам, така написано е много красиво..
    аз съм намерила такъв човек, но реалността е много по-различна от написаното...
    да започнем от началото... да ми казва, че съм красива, независимо дали съм ... Хммм аз ако сама си виждам, че например в еди кои си дрехи съм ужасно грозна и той ми каже, че съм красива, такъв шамар ще му забия, чее...
    Такам,...да ми се обажда след като сме се скарали.. Дам, това е хубаво, но след като сме се скарали изобщо не искам да ми виждам физиономията, камо ли да ми се извинява ПО ТЕЛЕФОНА.. всичко трябва да е очи в очи..
    Натаам..ще лежи под звездите и ще слуша ритъма на сърцето ми.. - това е толкова нереално и фантастично, че наистина го има само по приказките
    ще остане буден,само за да ме гледа как спя - това е ужасно.. аз не обичам някой да ме гледа, докато спя дам и това е напълно измислено приказно отношение.. НЯМА го в реалния живот
    държи ръката ми пред приятелите си - честно казано не виждам това какво означава.. тъпо е... и няма нищо общо с истинската любов или романтиката

Този,който се обръща към приятелите си и казва:"Тя е ЕДИНСТВЕНАТА!"
    никой никога не може да е сигурен, че човека до него е единствения на тази земя...- НИКОГА..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен
    Да много е красиво, обаче е още по-скучно.
    Don't worry, be happy!

НЕ Е КРАСИВО, СКУЧНО МИ Е
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си