.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

това с професионален молив ли е

Ей мацки този грим http://www.marieclaire.co.uk/imageBa...ac29559923.jpg с професионален молив за очи ли е постигнат?Ако не се сещате какво е професионален молив ето картинка, ма кар, че на картинката е син, а онази е гримирана с черно. http://avonshop.co.uk/shop/assets/im...OD_1042726.jpg

Повече от фен Аватара на yozito
    Ako si dobra v grimiraneto i s obiknoven moje da postigne6 tozi efekt.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Цитирай Първоначално написано от yozito
    +1
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Е да, но питам дали се постига такъв ефект с онзи молив, защото аз си имам обикновен черен, но кофтито е, че черното не е плътно тъй като молива не е хубав и няма да мога да постигна този ефект

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ami po dobre si vzemi profesionalniq!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен Аватара на yozito
    Ami tozi be6e na avon may, az ne sam polzvala takav dosega.No spored men s nego nqma da stane,prepora4vam ti na Brooklin.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Ami tozi be6e na avon may, az ne sam polzvala takav dosega.No spored men s nego nqma da stane,prepora4vam ti na Brooklin.
    Ми аз имам продукти на бруклин и на ейван повече ми харесват така,ч е мисля, че с молива на ейван ще стане.

Аз имам такъв на Avon,черен,и е плътен.Аз обаче не си правя такъв грим и незнам дали става,иначе е хубав молива

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Този молив, който си пуснала е 2 в едно - сенки и молив. Хубав е, можеш да постигнеш ефекта с по плътен, и по мек, защото ако е твърд, ще ти нарани очите.
    С черни сенки, обаче става много по хубаво.

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз го имам този молив на Ейвън е и съм си правила такъв грим страхотно става...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Ако искаш да си пр такъв грим с молив ти трябва скъп молив и водоустойчив понеже с моливите за по 2,3,4 лв ще се размаже по лицето ти за 30 мин
    ии бтл използвала съм моливи на Ейвън и не са плътни че да стане толкова добре
    <3 أحبك الشمس

Град
    Wonderland
    Sixties Eyeliner-в линкчето на сайта.Ами моливът трябва да е професионален,поне според мен,за да може да се постигне този ефект,а също и добра техника.Аз лично не мога да го постигна.

Цитирай Първоначално написано от xpreciousx
    Ако искаш да си пр такъв грим с молив ти трябва скъп молив и водоустойчив понеже с моливите за по 2,3,4 лв ще се размаже по лицето ти за 30 мин
    ии бтл използвала съм моливи на Ейвън и не са плътни че да стане толкова добре
    Mолива не е от 2,3,4 лева, а от 8 и явно този на ейван не си го ползвала тъй като е от скоро!

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Sixties Eyeliner-в линкчето на сайта.Ами моливът трябва да е професионален,поне според мен,за да може да се постигне този ефект,а също и добра техника.Аз лично не мога да го постигна.
    Аз сигурно ще мога защото съм много добра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си