.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Ретривър

Ами опитвам се.Сутрин когато го извеждам в двора си играем и го храня.На обед когато се прибера го храня и пак си играем и ако нашите ги няма ко качвам в моята стая.След обяд пак излизам с него или на разходка с дрги кучита или ние двамата.И вечерта го оставям да спи в гаража и му давам храна.АМи знам че може повече внимание да му обръщам но просот понякога имам да уча и няма как. Само че сега имаме по-лош проблем!От няколкод ни изяжда нещо и след тва го повръща.Много се притеснявам!ако някой знае нещо което може да му помогне да каже.утре сигурно ще ходя до ветеринаря.Но Рекси то един ден дори повече не ще да погледне храна,а преди това само чакаше да му сипя и веднага пердашеше!

Вече е добре .

В гаража... що ваще не му изкопаят една землянка в другия край на България и не го гледате там? Много са ми странни хора, които си взимат куче, и го държат на такива места. Да на говорим за тия, дето ги затварят по балконите.
    За мен това е мъчение... домашният любимец е член на семейството и трябва да се третира като такъв. Говори с родителите си, гадно е.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    В гаража... що ваще не му изкопаят една землянка в другия край на България и не го гледате там? Много са ми странни хора, които си взимат куче, и го държат на такива места. Да на говорим за тия, дето ги затварят по балконите.
    За мен това е мъчение... домашният любимец е член на семейството и трябва да се третира като такъв. Говори с родителите си, гадно е.
    аве некаф проблем?
    моито куче го даржа завързано на двора ае са ми се дърви бе лаинар
    Sing my song all night long as I take hits from the bong

Направи му чекия!!!

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от eazye
    аве некаф проблем?
    майка ти и баща ти са брат и сестра, нали?
    Не що питаш

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Правя социално проучване
    Те у социалния педал

Град
    Инкогнито
    Я предай поздрави на майка ти от мен, ти си бил доста просто същество, какво обиждаш хората, без причина, просто ей така за спорта.

Цитирай Първоначално написано от eazye
    аве некаф проблем?
    не исках да те засегна, много извинявай...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си