- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс през дрехите...
Е на тва секс ли му викаш ма?!
Тупан.
това не се нарича секс.ако го търка през дрехите ще го възбуди и ще му стане и ако го остави недовършен и не се е изпразнил след това ще го боли половия член.макар и в момента като го търка да му е хубаво след това няма да му е защото не се е задоволил
Първоначално написано от sladkata_bebz
"Секс, сексуалният акт или още половият акт (коитус) е сексуално проникване, сношение между двама души." - уикипедия
туй нещо през дрехи как ше стане?
Буташ и дрехите вътре ...Първоначално написано от CryForMe
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ама члена няма как да мине през дрехите,че да има акт.Ако говорим за дружно задоволяване дрехите остават-не е задължително да ги махаш
или ако не се съблечете чисто голи,а само ги смъкните достатъчно ,за да има безпроблемно проникване
Веднъж ми се наложи у едни гости,ако случайно някой почука на вратата да можем да реагираме бързо
секс с дрехи това е като да ближеш захар през стъкло ...
ако дълго време момчето е готово за сех (възбудено ... в готовност) а такъв не се осъществи малко след като на момчето му спадне ще започне мн силна болка в тестисите и малко в слабините ...(изпитвал съм я мн е неприятна) такаче ако е гарга да е рошава ... почваш - довършваш
Това не е секс![]()
![]()
![]()
А ако свърши докато "го търка през дрехите " ко праиме...Първоначално написано от SiSsKkAa
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Можеби тя искаше да каже просто "какво мислите за натискането"![]()
! Ами приятно е, аз съм оставал на сухо по тоя начин и наистина пишока ме болеше
![]()
!
някой превод?![]()
Ааа тая тема ми стана любима![]()
Дрихите
![]()
![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Пробиват си дупки на чаталитеПървоначално написано от eveto_xx
![]()
A.D.I.D.A.S.
И това е идея !Първоначално написано от sadsad
![]()
Вместо презерватив чорап !Първоначално написано от eveto_xx
A.D.I.D.A.S.
++![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !