- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс през дрехите...
казах половия член като се вклучваха топките в това число
na maikati 6terkata da e jiva i zdravaПървоначално написано от StayFly
![]()
Сигурно е якоИма ли навити да пробват това, освен мен?
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Е може автора на тази тема да е имам впредвид под ... к?рвенската хващаш на бързо без да се събличат двамата или триматае?ат се вдигат гащите и готово както правят всички мръсни К/рви ... пък те са много
![]()
![]()
Със Здраве.
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
ABORT!Първоначално написано от mmKamm
![]()
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
е къв секс ше е тва..леле..![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
ми ако свърши докато му го търка ще си изцапа дрехите ко друго да праиме?не съм предложила аз тва със 'секса" с дрехи хаха
Ще се преоблече !Първоначално написано от SiSsKkAa
A.D.I.D.A.S.
v u4ili6te se natiskah s edno momi4e prez drehite nqmaa6e po gotino ot tvaПървоначално написано от worldstarr
![]()
хаххаххааххахах то така зна4и саму 6% са детствени хахахах
БлЯя..БлЯ...
Пише се деВствени .Първоначално написано от vikito1994
A.D.I.D.A.S.
ааа...такова никога не бих опитала.... горкото момче,то после няма да го болии амии нз кво ..
имам един фр ,дето беше опитал да прави " секс " по този начин ии после като се видяхме басии .. той едвам ходеше от болки..
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Ам...все още смятам,че не е възможно![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Добре бе-чак се изумявам начи. На 18 съм и през живота ми не ми се е случвало да ме боли някъде околокорема или оная ми работа ако не съм свършил. А съм чувал че било доста често срещано-явно съм благословенПървоначално написано от anonimnaa
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
на мен веднъж приятелят ми ми го мушна с прашките... не беше яко изживяване![]()
Това е масова грешка !Първоначално написано от varnen4e
A.D.I.D.A.S.
Не разбирам за какво говориш?
За обикновено натискане/притискане един в друг? Ако на тва му викш секс де ;д
или
да правиш секс докато и двамата са с дрехи?
Ако е второто - ми готино е да правиш секс с някое останала дрешка, от самото бързане, и от страстта да не е останало време да се свали я блузка я нещо друго е готино да, или пъкмомичето да е с някоя рокличка/поличка и само да е вдигнеш да отдръпнеш прашките насртрани и даааааййй, ох малеее![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Къде отива удоволствието?
Mene sa me "t1rkali" prez drehite. Qko mi be6e i nakraq ne me bole6e :PПървоначално написано от XxToxiCxDollxX
Udovolstvieto mislq 4e e pove4e za momi4etopone za moeto
![]()
Че това секс ли е ?? Аз мисля ,че това е натискане ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.