- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс през дрехите...
А ядене през ушите?
You're frozen
When your heart's not open..
и мойта реакция беше такааПървоначално написано от CuteBaby
![]()
![]()
xa xa xa vie da ne ste 6 klas ta 6te se natiskate prez drehite be mnogo ste zle ili se sabli4ate i se 4ukate ili kvo e tva ne sa6testvuva ''sex prez drehi"'
JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE
Ха то не е секс , но е възбуждащо .. И когато нямаш възможност да се съблечеш .. Защо не само малко игричка![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
абе не разбирам как точно ще е секс през дрехите,но ми звучи като да лижеш захар през стъкло
петинга е съвсем друго нещоПървоначално написано от sadsad
Ооо дааа! Изкуството на тантрите![]()
Я се погреби и пробвай през 3 метра пръст.
Секс през дрехите ?!?!![]()
Че това секс ли е бе ?![]()
мож би има в предвит
да ти дръпне прашките,
така че да може да си го вкара,
а всъщност те още да са на теб.![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
секс презПървоначално написано от heroine
а не секс със ...
![]()
Comatose
I'll never wake up without an overdose of You
I don't wanna live, I dont wanna breathe
'Les I feel you next to me
You take the pain I feel
Човекът, който е пуснал темата изглежда няма представа какво точно означава секс.
Въри почети малко книжки, гледай т елевизия...питай мама и татко и може да се научш.![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
мдаа..тва и аз съм го правилаа и мисля , че по-голямата част от удоволствието беше за мен ..Първоначално написано от DaNTeS
![]()
както по-горе споменахаа..лека игричка к`во толковаа..просто заглавието не е точно !!![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
Първоначално написано от sunshineee
![]()
![]()
![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
Може да бъде доста възбуждащо и секси.Трябва да има разнообразие,особено ако въпросните дрехи са перверзни секс дрехи....
Петинг (от английски "to pet" - галя, милвам, глезя, прегръщам) e акт на сексуално задоволяване, известен още като "сексуална игра", при който двамата партньори се мастурбират, наблюдавайки се един другиго или доставяйки си удоволствие един на друг с ръце. При него, партньорите получават сексуално удоволствие от това да се целуват, прегръщат, масажират, боричкат, да се събличат взаимно и т.н. Той може да се практикува от мъж с жена или от хомосексуална двойка. Този метод на сексуално задоволяване се практикува най-често при по-млади хора, заради невъзможност на нарушаване девствеността или заради неопитност. Петингът е полезен, за да бъде опознат партньора и той да опознае вас.
Копнато от Уикипедия
Секс през дрехите!? Вие да не вярвате още, че щъркелът ви е донесъл?!
т.11![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.