.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Въпросче

Re: Въпросче

Спокойно тази течност е естетвена реакция на организма .Нищо ти няма . От нея може да се забременее . А за презервативите - няма значение на колко си години или колко ти е голям . Размерът и годините нямат нищо общо със спадането на еректиралия пенис след поставянето на презерватив . Аз съшо имам познати на които им спада , когато поставят кондом . Няма нищо лошо или срамно в това .

и мен не може да ми е на макс, с презерватив... тъпо, но сигурно от предеякулационната течност най-често се забременява когато си свършил преди това, и после отново го правиш. така че поне 2рия път слагай кондом. а за да си наи сигурен, поне 1 ден преди тва не свършвай и се испикаи 5-6 пъти през тоя ден за да не останат сперматозоиди в канала, и когато искарваш подобна течност да няма наличие на "гадинки" дано ме разбра, успех

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)

Цитирай Първоначално написано от k0k0k0
    Значи въпроса е следния. Като правя секс още преди да съм свършил от член-а ми излиза прозрачен секрет. Да ми кажете какво може да е това, дали е нещо опасно и дали при правене на секс без презерватив може момичето да забременее (макар че мисля, че не може, защото не е семенна течност), но все пак да съм сигурен. Мерси предварително и съжалявам ако има и друга такава тема, но не намерих нищо в търсаката.
    da, i s moq priqtel e taka,kato mu stane mnogo hubavo i izliza prozra4no ne6to xaxa i az sy6toto se pitam dosega i neznam dali moje da se zabremenee ot tova, vypreki 4e dosega nesym zabremenqla de,da 4unka na dyrvo

Цитирай Първоначално написано от k0k0k0
    Значи въпроса е следния. Като правя секс още преди да съм свършил от член-а ми излиза прозрачен секрет. Да ми кажете какво може да е това, дали е нещо опасно и дали при правене на секс без презерватив може момичето да забременее (макар че мисля, че не може, защото не е семенна течност), но все пак да съм сигурен. Мерси предварително и съжалявам ако има и друга такава тема, но не намерих нищо в търсаката.
    Предекулационна течност е и от нея МОЖЕ да се забременее, пазете се.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си