- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче
Спокойно тази течност е естетвена реакция на организма .Нищо ти няма . От нея може да се забременее . А за презервативите - няма значение на колко си години или колко ти е голям . Размерът и годините нямат нищо общо със спадането на еректиралия пенис след поставянето на презерватив . Аз съшо имам познати на които им спада , когато поставят кондом . Няма нищо лошо или срамно в това .
и мен не може да ми е на макс, с презерватив... тъпо, но сигурно от предеякулационната течност най-често се забременява когато си свършил преди това, и после отново го правиш. така че поне 2рия път слагай кондом. а за да си наи сигурен, поне 1 ден преди тва не свършвай и се испикаи 5-6 пъти през тоя ден за да не останат сперматозоиди в канала, и когато искарваш подобна течност да няма наличие на "гадинки"дано ме разбра, успех
![]()
da, i s moq priqtel e taka,kato mu stane mnogo hubavo i izliza prozra4no ne6to xaxa i az sy6toto se pitam dosega i neznam dali moje da se zabremenee ot tova, vypreki 4e dosega nesym zabremenqla de,da 4unka na dyrvoПървоначално написано от k0k0k0
![]()
![]()