В последните дни съм доста объркана и се реших да напиша тема, за да ми дадете съвет.
Заедно съм с приятеля ми от 2 години. Винаги всичко е вървяло добре, е с малко изключения, които само закрепиха връзката ни. Обичаме се много. Но преди няколко дена се замислих дали го обичам наистина? Имам чувството, че някак си не е както преди, все едно се събудих сутринта и вече не ми пукаше както преди.. и като се замисля ми става тъжно, започвам да плача и си казвам "Да, обичам го" .. Всичко друго е както преди, нито той си е променил отношението към мен, нито аз към него, не съм му казвала за това, защото не искам да го тревожа напразно, вероятно е само период, може и от ПМС да е, кой знае.. Никога до сега не съм се чувствала така, дори и да ме е наранявал по някакъв начин, винаги все едно аз съм го обичала повече, но сега и аз не знам какво става. И това е само когато съм сама вкъщи и започна да си мисля. Когато съм с него ми е толкова хубаво, не си мисля пак обичам ли го наистина и т.н. Объркана съм и не знам какво става Не мога без него, не си представам дори нещо без него, не искам без него, но

Мерси все пак на тези, които са го прочели, ако може да изразите някакво мнение