.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Дали ... ???

Дали ... ???

Мм знам има хиляди такива теми .. ама са ме мързи да гледам
    А вас ако ви мързи да си дадете мнението нема ви заколим !

Мм въпр0са ми ее .. примерно за партниорите на абитурентите ???
    Примерно ... за Дамата да не е толкова чак .. рокли такива бални .. еми пр0сто да е в някаква сладка рокличка от обикновен магазин взеета .. и сладките обувчици, че нещ0 хич не ме кефат тиа бални рокли .. а има мн сладки лилавки, розовки .. роклички съм мяркала .. и примерно некфа лента или шапка в същия цвят на роклята (примерно розово и момчето да е в розова риза) .. И сладко ли ще се получи или ще е много обикновено ?! Не забрявайте, че се пак ДАМАТА не е абитурентката ;]

Мерси за вниманието !
    И евентуално за помоща !
    I just called to say I lovee yah !

Град
    Wonderland
    Ами не би трябвало да си в много официална рокля,ами по-обикновена,както каза.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Щом не е абитуриентка няма смисъл от кой знай кви рокли..нещо по обкновенно или някоя рокля тип балон (горе дето е под гърдите)мн им се кефя.

П.П мале къв е тоя лайняния цвят дет си писала с него..имай малко милост към очите ми

Cruel Intentions

Е кфо е мноо ме кефи так0ва синио ;]
    Нема си нищ0 общ0 с лайняно браатт :PP
    Иначе миси ;]

Да, за роклята съм съгласна. Гледай да не е мн ежедневна, все пак де.. Но моля те, забрави за лентата и шапката.. сериозно, много зле ще изглежда редом до костюма на момчето.. пък и на фона на всички официални рокли, букли и т.н. .. Важното е да не се отличаваш коренно от абитурентите, но в никакъв случай не се гласи като тях.. била съм свидетел на такава гледка и е супер грозно.. Трябва да си личи, че празникът не е изцяло твой. \/

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    тва дори няма да го чета с тоя цвят......

Моля те, спри да пишеш в този цвят.. направо ме заболяват очите.
    А по темата, напротив. Мисля дори, че ще е смешно да си с бална рокля при положение, че не си абитуриентка. Избери нещо семпло, но елегантно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Моля те, спри да пишеш в този цвят.. направо ме заболяват очите.
    А по темата, напротив. Мисля дори, че ще е смешно да си с бална рокля при положение, че не си абитуриентка. Избери нещо семпло, но елегантно.

Добее съжелявам за цветаа .. въпреки, че яко ме кефи

Значи така ще стане .. Благодаря на всички ! (bow)

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от lifestyler
    Да, за роклята съм съгласна. Гледай да не е мн ежедневна, все пак де.. Но моля те, забрави за лентата и шапката.. сериозно, много зле ще изглежда редом до костюма на момчето.. пък и на фона на всички официални рокли, букли и т.н. .. Важното е да не се отличаваш коренно от абитурентите, но в никакъв случай не се гласи като тях.. била съм свидетел на такава гледка и е супер грозно.. Трябва да си личи, че празникът не е изцяло твой. \/
    подкрепям напълно
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си