- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дискотеката върши чудеса
Е пък що трябва да ти казва Здрасти..ако искаш да ти казва Здрасти винаги когато те види..Цитирам моя голям приятел Гацо Бацов Заведи у гримьорната бий му два шамара и не са разправяй![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Затоплено сокче Cappy с ПрасковаПървоначално написано от StayFly
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Аватара ти кърти мивкиПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Бе като те гледам как разсъждаваш,ако ти беше казал здрасти,щеше да литнеш в небесата от кеф и да се вкараш във филма.
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Първоначално написано от StayFly
![]()
Бай Тоя те поздравява за този пост!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+1. Човека да не е луд да я поздравява... после няма да може с месеци да се отърве...Първоначално написано от euph0ria
Хах..логично е ..струва ми се ..Първоначално написано от Bellatrix
Първоначално написано от Bellatrix
abe 6te vi vidim kogato vi se slu4i ne6to podobno kolko 6te ste smeli i ustatni
Нещо не си представям някога да хукна след някого, при положение, че ми показва, че не иска нищо с мен.Първоначално написано от SunFl0w3r
Тва е глуаво да преследваш човек, защото го харесваш. Теб ще ти е приятно ли някой, дето не ти харесва нито на характер нито на външен вид, да търчи след теб и само да се мъчи да ти докаже, че е перфектния за теб и е супер и я виж: приятелките ти го гледат=> Трябва да си с него.
Щом някой не те харесва търсиш друг и го оставяш на мира. Иначе е безсмислено.
Хем пускаш тема и искаш мнения,хем после си недоволна.Ми кво по-различно очакваш да ти кажем,имайки предвид текста ти.А и не мисля,че ще ми се случи,тъй като вече не съм със акъла на 13 годишна и няма да тръгна след газъ на някой,който не ме харесва с надеждата да му направа гадно..апфф няям думи ....Първоначално написано от SunFl0w3r
![]()
Мда, пък и какъв е шанса да му стане гадно?Първоначално написано от euph0ria
Човек, който е безразличен към теб трудно ще го нараниш. :P
we kwo kat mi se sluchi we nema wednaga da xukna da se oplakwam w nekuw sait................![]()
![]()
![]()
![]()
Ми лапета..върви им го докажи...Първоначално написано от Bellatrix
:P
ем може,но не и колкото теб драга.Ела да си сравним знанията и така нататък и да видим тогава.Пф...кифлаПървоначално написано от schoolgirl
Първоначално написано от StayFly
като не ти дреме не ми пускай пост пф
каза голяяяямата кака
Първоначално написано от brokeninside13
ми недей бе душа
[quote="Bellatrix"]ми така е,то да поздравиш е престъпление тцтцтцПървоначално написано от euph0ria
Извинявай,но искам да се обръщаш към мен с Како.Абе ясна си ми..няма кво да коментирам повече :P
Що ?Първоначално написано от SunFl0w3r
[quote="SunFl0w3r"]Не, ама кат знам кифлите от твоя вид тва здрасти ще го приемеш за любовен сигнал и ще го преследаш два пъти на тва досега.Първоначално написано от Bellatrix
[quote="Bellatrix"]a ti p1k s onaq tam kva be6e ste mi nai golemite fenki qvno sled kat takviz romani izpisahteПървоначално написано от SunFl0w3r
[quote="SunFl0w3r"]Ми като не искаш романи.не пускай темиПървоначално написано от Bellatrix
![]()
[quote="SunFl0w3r"]Не, просто ми е интересна темата тиПървоначално написано от Bellatrix
Забавлявам се с кифленско мислене
А и е време да свикнеш, че не всеки ти е фен. Смъкни малко егото. Хах, еди кой си е ДЛЪЖЕН да те харесва, защото си уаааау, поредната кифла, хлътнала по него.
А заради същото ние сме ти фенки
![]()
Леле, е на тва му се вика самочувствие без покритие
![]()
[quote="Bellatrix"]mersiПървоначално написано от SunFl0w3r
trognata sam