- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дълбока депресия от дълго време ?!!?!?
Проблема е следния понее хората около мене не ме разбират!Та реших че тук някой има надежда да ме разбере ! Обичам силно един човек и се налага да го забравя поради хиляди причини и ми е много тежко ЗАБРАВЯНЕТО се оказа тежка задача за мензащото не забравям човек който обичам и то много толкова лесно ! Опитах нещатата да оправя и незнам плаша се да му пиша единственото което получавам са обиди ! А понякога изпадам в такива моменти че не ми се излиза с никой никфо ми е цял ден тъжно и на всичкото отгоре место да ми помогне някой един се смее втори незнаммм ми вика и така! ПИСНА МИ ТОЛКОВА СЪМ ОТЧАЯНА ДАЙТЕ съвети яд ме е на всичко че си отиде ! Писна ми да съм тъжна просто дайте съвет...
Намери си интересно хоби, което да отвлича мислите ти от тъжните неща. Лека полека ще го преживееш, колкото и странно да ти се вижда сега.
След раздялата с едно момче се хванах да рисувам и станах бая добра само за 3 месеца. А преди това (когато близък за мен човек почина) писах кратки разкази и по-късно дълги романи. Честно, това изкарва човек от депресията за дълго време. И лека полека се минава през тежките периоди по-бързо.
Почти същото е при мен, чоека ми е взел ума само за него мисля излизах с толкова момчета и нищо не се получаваше колкото и да са добри,красиви,умни аз така и не бях привлечена от никой защото просто не спирам да мисля за този човек макар че не можем да сме заедно.Може би наистина някакво хоби или някакъв спорт може да помогне при теб.Нещо което обичаш да правиш,което ти доставя удоволствие и те развлича.Успехчета![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
Намери си занимание, за да може времето ти да не минава бавно...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Научи се да слагаш запетайки , полезно е !!
По темата: Какво мога да ти кажа ?! Всичко, което искам да ти кажа, съм ти го казвала в другите 5-6 теми, в които питаш как да го забравиш. Забравянето НЯМА да стане по-лесно като пишеш теми тука, защото по този начин ти пак си мислиш за Него. Така че, се надявам, това да е последната![]()
Няма да ти помогне нито някакво занимание, нито интересен филм, нитодруго гадже. Едниственият начин е да спре да ти пука за него, което е най-ужасната и трудна част.Колкото и да се забавляваш с нещо, изведнъж ще се сещаш за него и отново ще ти стане супер гадно! Няма лек за това, казвам ти.Трябва да се примириш с мисълта, че не си ценна за него и ти тогава да се обърнеш в противоположна посока. Най-тежките мъчения се изтръгват само с най-острия кинжал!
Успокой се малко... запознай се с нови хора и имай в предвид,че някой който те обижда не заслужава вниманието ти(освен ако не си заслужила лошите думи).Просто спри да отделяш толкова време в мислене на това,ами потърси нови контакти...занимание- ще помогне повярвай
.Успех!
Хах и аз бях така...не можех да си го изкарам от главата...обаче с времето вече като че ли започва бавно,бавно да намаляват чувствата...
Първоначално написано от Kostadin_682
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Дано че ми писна да съм така а и наближава 14 ти февруари сигурно тогава ще съм съсипана
Пийни нещо,да се олекотиш
Не сериозно,приятелитети са мн тъпи парчетаточно сега имаш нужда от тях
Време ти трябва.
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Всичко ще мине с времето. Няма да го забравиш, но поне вече ще бъде далечен спомен. Отвлечи си вниманието с нещо друго и в крайна сметка не се натъжавай за нещо, което е вече минало и както сама казваш не можеш да поправиш. Щом е станало значи така е трябвало, горе главата :]
Sometimes people run away just to see if anyone cares enough to follow.
хаха да шанс аз на тях помагам а за мене един голямПървоначално написано от aka6a_vamp
Браво, БОТ... Получаваш Оскар за този твой с1вет..Първоначално написано от euph0ria
Тц..какъв ти е пробелма !?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
Добре
I pak dqdo pop se okaza praw :PПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Ти мани.. то много ак1л се иска за т'ва нещо да го измислишПървоначално написано от sKa73r4o93
![]()