.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Намери си занимание, за да може времето ти да не минава бавно...
    I pak dqdo pop se okaza praw :P
    Ти мани.. то много ак1л се иска за т'ва нещо да го измислиш
    Чи как
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Оф имаше един човек леле 3 години страдах по него
    С времето се научих да преживявам разделите лесно.
    Както един човек е в живота ми и го обичам и правя всичко за него така ако ми е направил нещо просто спира да съществува.
    Не си го слагай много на сърцето и не си трови нервите за хора които не го заслужават. Тези които заслужават няма да те предадат, да те използват, да те изоставят в труден момент, да те приемат за даденост, да те наранят, да те обидят бла бла. Като гледам приятелите ти... пф аз не бих ги търпяла.
    Ако човека по който страдаш те кара да се чувстваш зле по каквато и да е причина значи няма смисъл да се занимаваш с него.
    Намери си хоби, намери сила вътре в себе си и намери щастието в себе си. Научи се щастието ти да не зависи от хората които са около теб. В момента в който обвържеш щастието си с някой загубваш всичко защото му даваш право да те нарани и да те направи нещастна.

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Оф имаше един човек леле 3 години страдах по него
    С времето се научих да преживявам разделите лесно.
    Както един човек е в живота ми и го обичам и правя всичко за него така ако ми е направил нещо просто спира да съществува.
    Не си го слагай много на сърцето и не си трови нервите за хора които не го заслужават. Тези които заслужават няма да те предадат, да те използват, да те изоставят в труден момент, да те приемат за даденост, да те наранят, да те обидят бла бла. Като гледам приятелите ти... пф аз не бих ги търпяла.
    Ако човека по който страдаш те кара да се чувстваш зле по каквато и да е причина значи няма смисъл да се занимаваш с него.
    Намери си хоби, намери сила вътре в себе си и намери щастието в себе си. Научи се щастието ти да не зависи от хората които са около теб. В момента в който обвържеш щастието си с някой загубваш всичко защото му даваш право да те нарани и да те направи нещастна.
    леле страхотно мнение (bow) ще се опитам да се мотивирам

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    леле страхотно мнение (bow) ще се опитам да се мотивирам
    Хах миличка ако знаеш колко сълзи съм изплакала и колко раздели съм преживяла докато ги осъзная тия неща.. То моя живот е поредица от раздели. Много малко хора има които са се задържали в живота ми но на тях съм най-благодарна защото са ме приели каквато съм с всичките ми странности, импулсивения ми характер и нерешителността ми
    Важното е да даваш на хората всичко на което си способна но само докато се чувстваш добре от това.
    Ако искаш ми пиши на лично да ти препоръчам книги и филми които на мен лично много са ми помогнали в труден момент

Повече от фен
    Когато се опитваме да забравим един човек, ние всеки ден си мислим как да го забравим, или че ще го забравим...
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Има и други такива теми от тебе..ти не се ли отказа.Просто този човек не те е заслужавал.Ще падаш,ще ставаш ще плачеш,ще се смееш.Това е цикала на живота каквото и да направим
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Абе всеки си има тежки моменти и има дни в който просто се чувства зле исках просто да кажа нали форумите са за всичко!

Oтиди пий нещо, ще видиш, че ще се почувстваш по добре и няма да мислиш толкова за това.
    Войни на Тангра

до преди един месец и аз се мъчех да забравя бившия!и мн добре те разбирам какво ти е.След като ме заряза два месеца плакахи не знаех на кой свят съм!И нищо и никой не можеше да ми помогне!с времето осъзнах че той не ми дава нищо само повече страдам,а най-лошото беше,че замалко да загубя приятелите си!Моят съвет е да прекарваш повече време с приятелите си,за да ти отвличат мислите от него!Не знам каква е историята ти и др не мога да кажа!Имай търпение..

отиди на психолог, започни да правиш разни упражнения, спорт, фитнес етц.

не се затваряй в себе си! постоянно прави нещо... да не мислиш за него... гледай филми, чаткай, учи, захвани се с някакъв спорт! винаги помага излизай! пак ти казвам не се затваряй в себе си с фр поклюкарстрайте малко
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

....milata ami vdigni se na kraka,izkarai onazi chast ot teb,borbenata...ne vinagi na horata jivota im vyrvi kato po voda,no namirat nachin NE DA IZBQGAT,a da zabravqt,da zagyrbqt.....!Zamisli se kakvo obichash da pravish naprimer:da tancuvash ili risuvash ili chetesh ili da se sybirash s priqteli I SE NASILI pyrvite nqkolko pyti da gopravish.....!Prosto mobilizirai cqlata si volq,cqloto si syshtestvo,dostoinstvoto si i prodylji napred ;]]]!!!....prosto sedni i se zamisli kolko neshtastni hora ima po sveta...znam che ti iskash da si ot shtastlivite,no ponqkoga ima takiva momenti v jivota relax....

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    спри да мислиш за него.за мен това е начинът и си намери някакви занимания.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Посети психотерапевт, ако нямаш воля, характер или просто в момента си слаба духом, за да се справиш сама.

Всичко е в главата.. и от теб зависи настройката ти към света и ситуацията. Така че, върви, плати малко пари и поговори с професионалист.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

благодаря ви за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си