- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дълбока депресия от дълго време ?!!?!?
Чи какПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Оф имаше един човек леле 3 години страдах по него![]()
С времето се научих да преживявам разделите лесно.
Както един човек е в живота ми и го обичам и правя всичко за него така ако ми е направил нещо просто спира да съществува.
Не си го слагай много на сърцето и не си трови нервите за хора които не го заслужават. Тези които заслужават няма да те предадат, да те използват, да те изоставят в труден момент, да те приемат за даденост, да те наранят, да те обидят бла бла. Като гледам приятелите ти... пф аз не бих ги търпяла.
Ако човека по който страдаш те кара да се чувстваш зле по каквато и да е причина значи няма смисъл да се занимаваш с него.
Намери си хоби, намери сила вътре в себе си и намери щастието в себе си. Научи се щастието ти да не зависи от хората които са около теб. В момента в който обвържеш щастието си с някой загубваш всичко защото му даваш право да те нарани и да те направи нещастна.
леле страхотно мнение (bow) ще се опитам да се мотивирамПървоначално написано от slun4ice
Хах миличка ако знаеш колко сълзи съм изплакала и колко раздели съм преживяла докато ги осъзная тия неща.. То моя живот е поредица от раздели. Много малко хора има които са се задържали в живота ми но на тях съм най-благодарна защото са ме приели каквато съм с всичките ми странности, импулсивения ми характер и нерешителността миПървоначално написано от beb4yy
![]()
Важното е да даваш на хората всичко на което си способна но само докато се чувстваш добре от това.
Ако искаш ми пиши на лично да ти препоръчам книги и филми които на мен лично много са ми помогнали в труден момент![]()
Когато се опитваме да забравим един човек, ние всеки ден си мислим как да го забравим, или че ще го забравим...
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Има и други такива теми от тебе..ти не се ли отказа.Просто този човек не те е заслужавал.Ще падаш,ще ставаш ще плачеш,ще се смееш.Това е цикала на живота каквото и да направим![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Абе всеки си има тежки моменти и има дни в който просто се чувства злеисках просто да кажа нали форумите са за всичко!
Oтиди пий нещо, ще видиш, че ще се почувстваш по добре и няма да мислиш толкова за това.
Войни на Тангра
до преди един месец и аз се мъчех да забравя бившия!и мн добре те разбирам какво ти е.След като ме заряза два месеца плакахи не знаех на кой свят съм!И нищо и никой не можеше да ми помогне!с времето осъзнах че той не ми дава нищо само повече страдам,а най-лошото беше,че замалко да загубя приятелите си!Моят съвет е да прекарваш повече време с приятелите си,за да ти отвличат мислите от него!Не знам каква е историята ти и др не мога да кажа!Имай търпение..
отиди на психолог, започни да правиш разни упражнения, спорт, фитнес етц.
не се затваряй в себе си! постоянно прави нещо... да не мислиш за него... гледай филми, чаткай, учи, захвани се с някакъв спорт! винаги помагаизлизай! пак ти казвам не се затваряй в себе си
с фр поклюкарстрайте малко
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
....milata ami vdigni se na kraka,izkarai onazi chast ot teb,borbenata...ne vinagi na horata jivota im vyrvi kato po voda,no namirat nachin NE DA IZBQGAT,a da zabravqt,da zagyrbqt.....!Zamisli se kakvo obichash da pravish naprimer:da tancuvash ili risuvash ili chetesh ili da se sybirash s priqteli I SE NASILI pyrvite nqkolko pyti da gopravish.....!Prosto mobilizirai cqlata si volq,cqloto si syshtestvo,dostoinstvoto si i prodylji napred ;]]]!!!....prosto sedni i se zamisli kolko neshtastni hora ima po sveta...znam che ti iskash da si ot shtastlivite,no ponqkoga ima takiva momenti v jivota relax....
спри да мислиш за него.за мен това е начинът и си намери някакви занимания.