С приятелят ми сме заедно от година и половина.Това лято той наистина адски мн ме нарани..беше объркан какво 4увства и ту ме оби4аше ту не...изневери ми за втори път с някакво моми4е,след това се виждаха,оба4е той осъзнал 4е бил изгубил наи ценният 4овек за него.Обясняваше ми 4е живота му в момента е мн объркан и как си4ко се сринало,но не ми призна 4е е осъзнал това.По нататъка го убедих да ми каже какво е осъзнал и той каза 4е постоянно мисли за мен и 4е наистина ме оби4а,събрахме се отново,наистина виждам 4е ме оби4а пове4е от преди..но след вси4ките пъти,които ме е разигравал това лято(аз по нагоре ви разказах последния слу4аи,имаше още..)просто като 4уя за друго моми4е направо ми иде да се разпла4а,толкова съм се променила..просто 4увствам се като няква паранои4ка..толкова много ме е променило това,което ми при4ини..И в момента не знам дали да се боря да преодолея това,или да се откажа..адски трудно ми е..нз какво да правя.Сигурна съм 4е се ше има кой да ме нахрани ма на мен ми е се тая,не съм лигава пикла,знам 4е живота не свършва с него,но наистина адски много съм се борила за него и съм вярвала 4е той ще осъзнае,4е ме оби4а..но нз мисля 4е скоро ще се предам..Не знам кое ще е по-добре за мен..да остана с него или да се разделим..в момента той не ме наранява но никво доверие му нямам...

*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh