- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- WOSH MC
И за теб кои песни са хубави?Аз мисля ,че тези са хем gangsta от кварталите ,хем известни,хем бг хубавиПървоначално написано от Jamalska
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Koлкото пъти го пусна,ама всеееки възможен път или е Снуп дог или е Бъста Раймс или е някъф смешник,дет май е търде известен да го знам.А или е ония бг смешковци-шамара и неговия публичен дом.Първоначално написано от MiRaCuLiX
Пусни малко Арзънистс,Имортал Техник,Ейтъм,Фарсайд,стари на Дас ЕФХ,Суолън...ама кфа ли файда,така ще загубиш масовта публика![]()
Стига сте плюли и умували просто се кефете на музичката е така...Излишни са тея те са най-добри,не не са ... дрън дрън всеки си има различно мнение и вкус... Wosh е много истински пее хипер истинските неща жалко да тези който както някои беше казал си качат 1 песен на тела и се праат на нз си кво а всъщност въобще не се заслушват малко и не знаят за какво става въпрос...Темицата е Wosh като имате други предпочитания пишете в друга тема![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
аз казах ли ти да не ядеш
диняяяяяяяяяя:http://vbox7.com/play:fe27dc2e
Абе Уош е много добър и е допринесъл много за БГ рапа, но не е единственИма още много изпълнители, които си заслужава да чуеш
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Много е готин много яки песнички прави :P
Тва е баси помията неможе да бъде наречено музика
няква мелодиика от Компа се върти и някаф говори и му викате музика![]()
![]()
![]()
^абе ти слушал ли си някоя тяхна песен??? Има огромен смисъл в текстовете на песните им и като не ти харесва слушай си другите помии и не недоволствай!Като не ти харесва не мога да разбера за какво пишеш тук?!?! Темата е за феновете им и стига сте опозорявали името!
но с букви от онези дни,
DNB
Първоначално написано от kitty9410
Ти слушала ли си ГИ?
Иначе по темата за мене Wosh е най-добрия в Бг![]()
Да деразбрахте ме какво исках да кажа.Не се хващаите за най-малкото дее!
Четете по-важното
като говоря за wosh и се сещам за Stick Insect абе въобще като цяло си е супер Стефчо и другите също
![]()
но с букви от онези дни,
DNB
Първоначално написано от Diam0nD
еми така си говоря сега е... не съм казала че е само той
има и други доста добри,но сега изразявам мнение за него и то е положително както вече се разбра
като цяло рапа не ме кефи
само някои отделни личности
айде че ми се спи вече...
![]()
но с букви от онези дни,
DNB
wosh mc e naii d0briq naii naii naii![]()
![]()
няма да споря с вас ,защото ще почнете с нападкитеИма много по стойностни от уош мс
Time is all I got
wosh е мн добър ама не е само той .. има и други много добри и заслужават да се чуят ; )
а албума му представлява ли нещо по различно о т песните качени в майшит-а вече ?![]()
вчера ходих на 4ти километър беше размазващо яко искам паккк![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
ае ддз ся лош има хубави песни нали но такова ддз ся тука го гледам мн зе да се показва смисъл реклами на кроасани едно др лооп са спонсорите му на разни глупосте ае ддз преди музиката си беше самата лудница смисъл нашта каварненска група пуржени мъслини или амнистия тия са лудницата за 90 те източния бряг ги разбиха тогава но има и мн брутални от 2000 ната например ДРС+ е те разцепиха музиката те се запазиха нестанаха комерсиални ниго беха безизвестни нито известни та мисълта ми е че лош почна да замира певеца в него ае дрс си мисля че са разделиха щот нали настанаха на години и оште са подземни и ддз сегашните им дрехи не са като преди някфи комерсиални ае добре е за тях тръгнаха от мизерията и ся са си добре извода е че мизерията учисега вс е наготово тва е моито мнение
![]()